Šta je novo?

(Pre)visoki IT ljudi, ima li vas ovde?

e ljudi./. pa kod mene se "za*ebali" gradjevinari.. Napravili hodnik u zgradi visine 19x cm.. sutra cu foto pa da vidite. Svaki boziji dan kada idem dole / gore moram da se savijem :D

Kutija.. mislim da mozemo da postavimo jednu anketu pa da vidimo koliko nas ima visokih u IT.

Aj da ne bude da spamujem samo...
Ja nisam mnogo visok, 190 cm, ali imam problema sa duzinom rukava, ali se tu nekako snalazim...
Medjutim imam jedan poprilichno nereshiv problem...Nije visina u pitanju, ali je isto zeznuto poprilichno...Naime, imam izrazito jake noge tj butine (kosharka, tegovi sl + genetika) i nikako ne mogu da nadjem farmerke ili pantalone u kojima cu se osecati prijatno, a da mi pritom pojas bude normalne velichine uz kukove...Istini za volju mogu da idem kod krojacha nekog...ali to extra smara, a i nikada mi ne sredi farmerke da budu kao salivene...Kaish sa druge strane nekako neprirodno nabora teksas shto poprilichno iritira...

Vidim ja da se ovde ne treba saliti sa ovakim stvarima, za cas se sve preokrene ..
A tebi je to smesno znaci, zar ne vidis na sta je sve spreman da bi vratio kes :d
Eh, sorry Kutija za off teme, pobrisaces ti ovo ionako :D

Pazi, ovo se u fudbalu zove "go' iz voleja"! Mislim...kako da iskuliram, a da je ne udarim na prvu kad se sve lepo namestilo :D

@Kutija
sorry za off, jache je od mene :)

:wave:

Poslednja izmena:
...izrazito jake noge tj butine (kosharka, tegovi sl + genetika) i nikako ne mogu da nadjem farmerke ili pantalone u kojima cu se osecati prijatno, a da mi pritom pojas bude normalne velichine uz kukove...Istini za volju mogu da idem kod krojacha nekog...ali to extra smara, a i nikada mi ne sredi farmerke da budu kao salivene...Kaish sa druge strane nekako neprirodno nabora teksas shto poprilichno iritira...

Ovaj problem je po meni najgori od svih mogucih,cak i ja sa svojih bednih 175cm patim od toga.Upropasti me basket + judo:wall: Samo sam jednom u zivotu nasao farmerice da mi stoje k'o salivene:S:

Ovaj problem je po meni najgori od svih mogucih,cak i ja sa svojih bednih 175cm patim od toga.Upropasti me basket + judo:wall: Samo sam jednom u zivotu nasao farmerice da mi stoje k'o salivene:S:

Znam dosta ljudi koji ga imaju...Samo mi nije jasno kako se niko nije setio da ga reshi...
Imam drugara dzudistu...On bash ima problem...skoro je kupio farmerke i bio je na nekoj zurci :) Ortak mi je preneo da mucehnik nije sedeo celo veche :D Naravno, nikome nije bilo jasno zashto stoji :S:
Upao je nekako u farmerke, ali kad bi seo...

Poslednja izmena:
204cm/105kg 48.5 broj cipela.
Interesuje me da li je neko imao srece u pronalazenju skejterskih patika marki ADIO i ES u BG, velicine 47+? Na netu vidim da postoje modeli do 13US velicine, ali kod nas ih nige nema.

Sjajna je stvar shto shtokovi od vrata u svim zgradama novije gradnje nisu preko 195 a plafoni nisu iznad 275 i onda redovno kachim lustere, lampe, mahom sve shto visi. Kod babe na karaburmi neki dan na ruchku ustajem od stola i bukvalno udjem glavom u balon od lustera.
Smehoteka. Sreca pa zhivim u zgradi staroj 300 godina.

Ja imam 177 visine, ali sam jako debeo, pa imam taj problem..... ;-)

Gde je Big Foot?

to ti je u Knezu, tacan broj ne znam, ali posle cesme a kada ides ka Kalisu sa leve strane je, ima u izlogu, malo je neprimetno pa obrati paznju.

I ja malo, mada sam u zadnje vreme omrsao jer ne treniram kao ranije a iskrivio me fakultet. 200cm, 96,5kg, 48,5 broj, xxxl, recimo i ono sto nadjem xxxl po ovim radnjama sa pristojnijim cenama su mi uglavnom kraci rukavi, pa nosim zavrnuto. :D U sustini sam se za sve snasao, tj. navikao, jedino me jos muce farmerke jer ne mogu daci odgovarajuce modele u odgovarajucem broju. Zapravo mene najvise muci sto se krivim odmah pored nekoga ko je nizi. :)

A misevi, pa, birao sam neke od najvecih modela kod nas, i evo sada sam na ovom A4 techu koji je skroz ok ali opet nije dovoljan za celu saku.

Pa jel' pomenu chovek misha post iznad tebe. :smoke:

195-196cm -95kg, siroka ramena, obavezan problem sa rukavima i skucenim sedenjem u gradskom prevozu :( , skoro sam jedva iskulirao da ne izudaram nekog matorca do mene, malo je falilo lakat da radi jer sam se sve vreme tripovao da me namerno pribija uz prozor...ali kola su tu, uskoro uskoro !
A vi debeloguzani na dijete ! :D

Nije smesno, ja sam mrtav ozbiljan :trust:

U manje vise svakom sexy shopu imas da kupis ne standardne, sto se tice duzine i sirine kondome.
Inace kako i ja spadam u 195+ od Bioskopa preporucujem samo onaj ster u delti gde ima bogovski mesta za noge :p

Poslednja izmena:
Kutiju Kutiju
ima nova kola

Divi moj auto, imam imam felne :p

Pa nista onda, Kutija hodi 'vamo da se izmerimo :d

Inace, interesantno je ovo kod nas u Srbiji, rusimo sve granice stereotipa o debelim i masnim IT wizovima koji nose naocare i sliva im se tecnost iz bubuljica niz lice :trust:

Nisam ocekivao ovakvu temu, a tek sada vidim da nisam jedini sa ovakvim problemima.

Sto se tice mojih mera ja spadam u nizu grupu 198cm :D i 120kg (ugojio sam se kao krmak) :S:

Standardni problem je u kaficima,restoranima, gradskom prevozu (pogotovo u troli) sve nisko, skuceno....uzas...

Aj da ne bude da spamujem samo...
Medjutim imam jedan poprilichno nereshiv problem...Nije visina u pitanju, ali je isto zeznuto poprilichno...Naime, imam izrazito jake noge tj butine (kosharka, tegovi sl + genetika) i nikako ne mogu da nadjem farmerke ili pantalone u kojima cu se osecati prijatno, a da mi pritom pojas bude normalne velichine uz kukove

Ovaj problem imam i ja....

Poslednja izmena:
Definitvno treba anketa o visini ljudi sa foruma, ima nas bas dosta, pa da vidimo tacno koliko :D

E, човек лепо поставио тему, а ови модератори спамују...

Нашао сам кошуље у Robe Di Kappa продавници, XXXL Slim Fit, oко 1900дин. Одличне су, као да су по мени кројене!
Ципеле узимам у Лабрадору, и оне су екстра, ручни рад, 100% кожа. Има великих бројева ципела и у продавницама ECCO или ЕCHO, тако нешто...

Е, да - 2 метра, број ципела 50.

Divi moj auto, imam imam felne :p

Pa nista onda, Kutija hodi 'vamo da se izmerimo :d

Inace, interesantno je ovo kod nas u Srbiji, rusimo sve granice stereotipa o debelim i masnim IT wizovima koji nose naocare i sliva im se tecnost iz bubuljica niz lice
:trust:

Da bre mi sve sami manekeni, ***a lep dinarski narod.

to ti je u Knezu, tacan broj ne znam, ali posle cesme a kada ides ka Kalisu sa leve strane je, ima u izlogu, malo je neprimetno pa obrati paznju.

BigFoot ala Veliko stopalo vise nije u Knezu. Preselili su se na Dorcol, sada se nalaze u ulici Rige od Fere 6.

195-196cm -95kg, siroka ramena, obavezan problem sa rukavima i skucenim sedenjem u gradskom prevozu :( , skoro sam jedva iskulirao da ne izudaram nekog matorca do mene, malo je falilo lakat da radi jer sam se sve vreme tripovao da me namerno pribija uz prozor...ali kola su tu, uskoro uskoro !
A vi debeloguzani na dijete ! :D

Prevoz je haos. Sreca pa sad imam auto inace je bilo TRAGIKOMICNO. Znaci uvek ista prica - cim udjem u bus jedino mesto na kojem mogu da stojim je ispod shibera. Naravno svi ostali okolo me gledaju kao da sam vanzemaljac a ne ljudsko bice.
Jos jaci su mi oni beli GSP autobusi (valjda poreklom iz Rusije) ciji je zadnji deo malo visi od centralnog. Pa tu nema teorije da stojim kako treba, sav se iskrivim ko zirafa. O sedistima da ne pricam plus sto su ljudi tako bezobrazni pa sedaju u te jadne stolice sa 5 metara visine a kolena samo bride...

BTW ljudi hvala za informacije, ako jos ima koju nek javi :)

P.S. Velikih patika imate u kineskom trznom u blokovima. U prizemlju druge zgrade ima neki lik koji valja patike do broja 51. Mozda nisu kvalitet ali mogu da posluze...

LOL za temu!

Ako zanemarim visinu i ostale XXXXL parametre, mislim da mi je najveci problem obuca. Od broja 44 u trecem razredu osnovne skole dogurao sam do danasnjih 52.5, sva sreca pa nisam mnogo uznapredovao. Ovde u NS nemos nista naci, u koju god prodavnicu udjem prvo sto pitam sa vrata je: 'Jel nemate broj 52.5', posle toga obicno kazem 'Dovidjenja'. U zadnjihe 4 godine obucu dobijam iz Nemacke ali sto je najgore ni tamo nemaju moj broj. Jedina sreca u nesreci je sto su nemci poslovni i fer 150%, ne nabijaju cene ko ovi nasi prodavci i ne kosta ni cent skuplje da poruce jedan par patika odgovarajuceg broja iz centrale u USA. Eto tako sam pre par meseci pazario bele Nike Air Zoom Kobe II za samo 70e, jes da su kosarkaske ali ko ga grebe kad su prostrane i udobne.

Poslednja izmena:
Au bre ja sam mislio da sam ja sa svojih 49-50 problematican ali ti si jos gori od mene :)

svaka cast za ovu temu , i hvala puno za lokacije radnji za nas nindze
a posto je ovo it forum jel ima nekih preporuka za mega udobnu a izdrzljivu stolicu pa josh jeftinu :)

204 cm ,kilazu ne zelim da proveravam

kolko vidim ovde bi mogla da se organizuje ozbiljna ekipa za basket

svaka cast za ovu temu , i hvala puno za lokacije radnji za nas nindze
a posto je ovo it forum jel ima nekih preporuka za mega udobnu a izdrzljivu stolicu pa josh jeftinu :)

204 cm ,kilazu ne zelim da proveravam

kolko vidim ovde bi mogla da se organizuje ozbiljna ekipa za basket

Bravo, dobro me napomenu. I mene zanima stolica. Ovu se vise ne isplati variti. Cak sam razmisljao da kupim aparat za varenje pa kad popusti da to sam, da ne nosim okolo :)

Sta li biste vi radili da odete u Jugoistocnu Aziju bash me zanima ;) Ili neki pravi japanski restoran po Evropi ^^
(ja sam sa 180cm jedva stao ;)

Hehe.. imam ja kineskih kondoma. 50tak komada. Jedva na palac se mogu navuci. Ako nekom treba, neka kaze ovde, dajem djaba :-devil-:

^To verovatno treba Cooli! :D

P.S. Neko je pominjao farmerke...probajte Tommy Hilfinger!Imaju bas dobar izbor velicina, pogotovo kad je duzina nogavice u pitanju!

Poslednja izmena:
Неки су ми слали поруке за Лабрадор ципеле па ево и слике модела.
Има и елеганције и спортске обуће... Ове су све у величини 50.5...

Prilozi

• 22032009(001).jpg
    22032009(001).jpg
    421.6 KB · Pregleda: 218
al su skinuli geox i timberland :d

За све оно што сам раније носио ово је висока мода...

Mozda je moda ali elegantno nije ;)

Vrh Dno