|bacteria|
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2006
- Poena
- 319
e ljudi./. pa kod mene se "za*ebali" gradjevinari.. Napravili hodnik u zgradi visine 19x cm.. sutra cu foto pa da vidite. Svaki boziji dan kada idem dole / gore moram da se savijem 
Vidim ja da se ovde ne treba saliti sa ovakim stvarima, za cas se sve preokrene ..
A tebi je to smesno znaci, zar ne vidis na sta je sve spreman da bi vratio kes :d
Eh, sorry Kutija za off teme, pobrisaces ti ovo ionako![]()
...izrazito jake noge tj butine (kosharka, tegovi sl + genetika) i nikako ne mogu da nadjem farmerke ili pantalone u kojima cu se osecati prijatno, a da mi pritom pojas bude normalne velichine uz kukove...Istini za volju mogu da idem kod krojacha nekog...ali to extra smara, a i nikada mi ne sredi farmerke da budu kao salivene...Kaish sa druge strane nekako neprirodno nabora teksas shto poprilichno iritira...
:wave:
Ovaj problem je po meni najgori od svih mogucih,cak i ja sa svojih bednih 175cm patim od toga.Upropasti me basket + judo:wall: Samo sam jednom u zivotu nasao farmerice da mi stoje k'o salivene:S:
Gde je Big Foot?
Nije smesno, ja sam mrtav ozbiljan :trust:
Kutiju Kutiju
ima nova kola
Aj da ne bude da spamujem samo...
Medjutim imam jedan poprilichno nereshiv problem...Nije visina u pitanju, ali je isto zeznuto poprilichno...Naime, imam izrazito jake noge tj butine (kosharka, tegovi sl + genetika) i nikako ne mogu da nadjem farmerke ili pantalone u kojima cu se osecati prijatno, a da mi pritom pojas bude normalne velichine uz kukove
U manje vise svakom sexy shopu imas da kupis ne standardne, sto se tice duzine i sirine kondome.
Divi moj auto, imam imam felne
Pa nista onda, Kutija hodi 'vamo da se izmerimo :d
Inace, interesantno je ovo kod nas u Srbiji, rusimo sve granice stereotipa o debelim i masnim IT wizovima koji nose naocare i sliva im se tecnost iz bubuljica niz lice :trust:
to ti je u Knezu, tacan broj ne znam, ali posle cesme a kada ides ka Kalisu sa leve strane je, ima u izlogu, malo je neprimetno pa obrati paznju.
195-196cm -95kg, siroka ramena, obavezan problem sa rukavima i skucenim sedenjem u gradskom prevozu, skoro sam jedva iskulirao da ne izudaram nekog matorca do mene, malo je falilo lakat da radi jer sam se sve vreme tripovao da me namerno pribija uz prozor...ali kola su tu, uskoro uskoro !
A vi debeloguzani na dijete !![]()
svaka cast za ovu temu , i hvala puno za lokacije radnji za nas nindze
a posto je ovo it forum jel ima nekih preporuka za mega udobnu a izdrzljivu stolicu pa josh jeftinu
204 cm ,kilazu ne zelim da proveravam
kolko vidim ovde bi mogla da se organizuje ozbiljna ekipa za basket
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari