Šta je novo?

(Pre)visoki IT ljudi, ima li vas ovde?

Ovo je bench clubbing i prica o kolima je dozvoljena. Ali samo ako u njoj ucestvuje i neko od moderatora :)

S tim u vezi, svakome od 2 i kusur metara ce odgovarati svaki automobil iz >B klase ukoliko na zadnjem sedistu nema nikoga. D klasa i executive su za one koji misle da nekoga povezu i nazad :)
Mada, Golf >V, Astra i Corolla su automobili iz C klase koja ce sasvim da zadovolje potrebu za prostorom i za 4 "veca" putnika. ;)

Poslednja izmena:
Koji vam je djavo ?
Zasto bi neko zatvarao ovako konstruktivnu temu ?
Ucestvuje preko 20 ljudi i na 4 strane nije bilo nikakvih negativnih pojava ni u najavi, a ja sam prvi saznao mnogo korisnih info :)

On je samo ljubomoran shto i on nema takvih problema, khhh. :d
On topic, danas sam se vozio u VW Pasat-u, proshle generacije na zadnjem sedishtu, iza suvozacha i ispred je bio drugar od nekih 175cm. Ja da umrem! Kolena lupaju, iskrivljene noge, nema mesta ama nikako. 'Ebesh mi sve ako se ne bih udobnije vozio na biciklu. :smoke:
Nema ako si visok, ili da vozish ili da si suvozach. Od sedenja pozadi nema vajde.

Poslednja izmena:
Kad smo kod kola, ja sam prijatno iznenadjen PUNTOM, zbog toga sam ga i uzeo, ako naletite na primerak koji ima
- PODESAVANJE VOLANA PO VISINI
- PODESAVANJE SEDISTA PO VISINI+ONAJ JASTUK ZA LEDJA

onda je to za relativno skroman iznos, vrh auto, naravno, pozadi nema sedenja iza viskog coveka, al zato nijedan nemacki auto mi nije odgovarao, a nisam ni nesto visok (190).
E da i ovaj je odlican probao sam ga, al to tek sledece godine :)

^Novi Megane coupe nema mesta pozadi, provereno :)
Ali opet ponavljam, ni ne mora da bude ako ti ne treba.

Ili Renault Twingo, i to jos verzija sa otvorenim krovom :). I da covjek ne povjeruje, cak ni noge mi ne zapinju za volan, inace zapinju u 90% auto gde sjednem... Neki dan sjeo u novu Oktaviju, pa jedva me izvukose :D

Meni niko ne veruje da u Twingu ima mesta kolko hoćeš :D

Ma ne vjeruju ljudi. Znaci nema manjeg auta sa vise prostora od twinga. Znaci pricamo o prostoru a ne ljepoti :).. posto neki odma krenu ruzno ovo ono.

Meni se smiju i kazu.. kako ti 2m 120Kg stanes u to, dok ne sjednu i vide.

Ljudi nemojte previse da filozofirate o kolima ovde :)

Btw bio sam u Labradoru juce i imaju super izbor. Ja ladno stajem u broj 47 :D

Drago mi je sto cujem da ima automobila koje mozemo normalno da vozimo, vec sam se uplasio da ce moji problemi postati jos veci kada budem hteo da kupim auto.

Cisto unapred da te upozorim - namucices se, ja jesam.

Ljudi nemojte previse da filozofirate o kolima ovde :)

Btw bio sam u Labradoru juce i imaju super izbor. Ja ladno stajem u broj 47 :D

Tako je ljudi: skoncentrišite se - ovo je IT forum - držimo se cipela :d

Jos mesec ipo do mature a ja nemam cipele :d. Ja bas nisam tolikih gabarita kao neki ali i sa 195, 92 imam probleme. Mozda to i nije problem u bgu ali u provinciji.... Odeca ajde to i nije tesko ali u Krusevcu je nemoguca misija naci 47.5. Sportsku obucu odmah uzimam cim se pojavi a u cipele u zivotu nisam usao. Uzeh pre koji mesec Reebok Sir Jam Mid i odusevio sam se kad sam stao u 46.5 a inace nike maxice i tako to nosim 47.5.

Dakle pitanje, gde naci nesto extra elegantno-fancy za maturu? Za cenu ne pitam, dok ne prelazi 20-25k :p. Hocu jednom kao covek da obucem cipele. Ako zna neko nekog sanera, moze PM:D.

Sto se tice automobila, cisto razocarenje Audi A4 B7, vidjao sam dosta manja kola sa bolje iskoriscenim unutrasnjim prostorom.

Postovani "sapatnici" evo i mene sa problemom. Visok sam 205 cm ali sam tezak samo 69 kg i nosim patike 49-50 kako koje i najzanimljivije imam 16 godina. Molim vas za adresu prodavnice Labrador posto nisam iz bgd-a. Danas sam pretrazivao net i nasao vece brojeve solidnih patika plitkih u Sport visionu u Knez Mihajlovoj 21. Cene idealne u pitanju je adidas.

http://www.labradorshoes.com/kontakt.html

U Zemunu imaju 2 prodavnice. Jedna je u pesackoj zoni a do druge ces doci tako sto kada krenes od NBGD ka Zemunu, na rakrsnici sa Glavnom krenes pravo ka reci. Druga ulica levo, videces na uglu prodavnica. Inace tu je komisiona prodaja (imaju po par brojeva (46 max, ekvivalent 48.5) od raznih modela ali su cene mnogo nize nego u drugoj prodavnici).

Poslednja izmena:

U Zemunu imaju 2 prodavnice. Jedna je u pesackoj zoni a do druge ces doci tako sto kada krenes od NBGD ka Zemunu, na rakrsnici sa Glavnom krenes pravo ka reci. Druga ulica levo, videces na uglu prodavnica. Inace tu je komisiona prodaja (imaju po par brojeva (46 max, ekvivalent 48.5) od raznih modela ali su cene mnogo nize nego u drugoj prodavnici).

Hvala na informaciji ali bi mi mnogo vise znacila tacna adresa tako bih lakse pronasao. Da li imaju i patike ili samo cipele?

Dao ti je čovek link, klikni par puta.

Jovana Subotića 12, tel 064/644-9168

Gospodska 9, tel 011/2614-847

Prva je ona o kojoj ti je pisao, druga je u pešačkoj zoni u Zemunu. Međusobno udaljene 5min peške.

Poslednja izmena:

u bn bosovom outletu (galenika valjda) ima labrador outlet. bio sam pre par dana i cipele su oko 6-7k din. ako nekome treba po meri da se radi, placa se 900 din na cenu. s tim sto to jedino rade u toj radnji u pesackoj zoni i za cipele po meri se placa puna cena, ako su na snizenju, plus 900 din. tako mi rece zena u tom outletu.

Postovani "sapatnici" evo i mene sa problemom. Visok sam 205 cm ali sam tezak samo 69 kg i nosim patike 49-50 kako koje i najzanimljivije imam 16 godina. Molim vas za adresu prodavnice Labrador posto nisam iz bgd-a. Danas sam pretrazivao net i nasao vece brojeve solidnih patika plitkih u Sport visionu u Knez Mihajlovoj 21. Cene idealne u pitanju je adidas.

Sine ti pod hitno da se ugojis :smackbum:

Evo malo sam lutao po Bgd-u i nasao nesto (jedva). Na Terazijama preko puta Cesme je Sport Impulsova prodavnica. Kupio sam dva para patika (usao sam u 14 tj 48,5 Nike). Imaju nekoliko modela u ponudi u toj velicini i jedan model velicinu 15 (49,5) Cene solidne ja sam moje platio 7990.00.:banana:

Vrh Dno