Zdravo ljudi, kao i svi ostali sam u nedoumici koji uzeti od ovih precistaca, a da je cena zamenskih filtera prihvatiljiva.
Naveo bih par modela pa vi dajte predloge. Vidim da je ovde Xiaomi najzastupljeniji.
![]()
Esperanza PREČISTAČ VAZDUHA EHP001
Najbolje cene za Esperanza PREČISTAČ VAZDUHA EHP001 od 7.069,99 RSD. Uporedite cene iz kategorije Jonizatori vazduha i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Xiaomi BHR4518GL prečišćivač vazduga
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Xiaomi Prečišćivač Vazduha 3C, do 38m2, WiFi, Led display, Mi smart app, HEPA filter eliminiswww.eponuda.com
![]()
Gorenje OPTIAIR 203M prečišćivač vazduha
Najbolje cene za Gorenje OPTIAIR 203M prečišćivač vazduha od 16.533,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Jonizatori vazduha i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Tesla AIR3 prečišćivač vazduha
Najbolje cene za Tesla AIR3 prečišćivač vazduha od 10.311,94 RSD. Uporedite cene iz kategorije Prečišćivači vazduha i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Midea EU-KJ210G-C46
Najbolje cene za Midea EU-KJ210G-C46 od 15.990,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Prečišćivači vazduha i uštedite.www.eponuda.com
Dvoumim se izmedju Xiaomi 3C ili Gorenje Optiair203M, ali mogu i ovi drugi. Midea je zanimljiva...
Uzeo bih za spavacu sobu od 15m2 sa drvenom stolarijom gde su dvoje male dece, zena i ja.
Pretezno bih palio nocu.
Ujutru se cesto oseti ustajao vazduh. Stariji mali kaslje ponekad u toku noci i zapusen nos, standard.
Unapred hvala.
Da kao sto rekose mislimnda nista ne moze da pomogne za ovaj slucaj sem luftiranja..
Preciscavac ce generalno pomoci vise danju a i nocu ako je vazduh zagadjen tu gde zivite..posebno odmah nakon luftiranja spolja ako je spolja zagadjen vazduh..
Meni u sobi od 15 kvadrata isto bude zagusljivo ujutro i kad spavam sam...pa zato ne zatvaram vrata spavace sobe...bas sam od skoro to primetio