Šta je novo?

Prečistač vazduha

Obrenovac.

33172ca2f7350f5fb0b9f813f88da079.jpg

• Like
Reagovanja: M J
Vec par dana ne radi kod kp5 za preciscivace. Samo za pojedinu robu kod bc....

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Ne bi me iznenadilo da je EU samo oznaka za vrstu utikača. Teoretičari zavere bi rekli da su EU modeli namenjeni EU tržištu i da su boljeg kvaliteta :D

Tako je, samo uticnica. 3C nema izmenjivi kabl pa je kod njega to bitnije nego kod ostalih. Naravno da vam niko nece prodati drugi kabl u Srbiji za 3H ili Pro H.

Poslednja izmena:
Jel neko uspeo da poveže mi home sa google home aplikacijom? Nikako ne uspevam već danima, samo linkuje nalog ali ne prikazuje 3H purifier u google home aplikaciji....

Meni sve normalno. Vidi svih 15ak uredjaja sa mi home appa (+ 10 ostalih) i mogu normalno da ih kontrolišem preko google asistenta bilo sa telefona ili tv. Srbija za google nalog, Srbija na mi appu

Meni sve normalno. Vidi svih 15ak uredjaja sa mi home appa (+ 10 ostalih) i mogu normalno da ih kontrolišem preko google asistenta bilo sa telefona ili tv. Srbija za google nalog, Srbija na mi appu

Sve isto, u mi home je acc srbija i za google nalog, i u mi home uredjaj vidi normalno, ali u google home ne... A pise da je google home successfuly linked with mi home, ima u i google accounts da je linkovan, probao sam i sync my devices nista... Isao sam i uninstall install obe aplikacije, unlinkovao mi home sa google naloga pa ga opet linkovao i nista, cak sam i otvorio novi mi nalog povezao uredjaj i sa njim normalno ali nece sync sa google home..

Jesi shareovao home?

Profile sa glavnog menija mi appa/share.

Poslednja izmena:
Danas stigla 4 mi smart esentials svetla. Čim sam ih dodao u mi app, izgubili su mi se purifieri u google homeu. Izgleda da sam urekao :D
U principu mi je nebitno. Bitno je da mi roomba radi s google homom. Za xiaomi imam mi app. To je to

Na kraju sam svoj 3H reklamirao zbog zujanja koje se čuje, prvo je bilo samo pri radu i primetio sam da nije zvuk kakav je bio, a nakon toga i kad je ventilator isključen.
Verovatno je i kod mene napajanje problem. Kupio sam purifier na KP, tako da ne verujem da će biti neki pozitivan ishod reklamacije. Malo sam razočaran jer se to dogodilo posle nekih 9-10 meseci samo.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Kakve ima veze koliko je prošlo vremena? Moglo je početi da zuji od prvog dana. To se dešava, imaš garanciju, dobićeš drugi i teraj dalje.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Imam garanciju ali nije iz legalnih tokova što bi se reklo pa ne znam baš kako ću proći sa reklamacijom. Ali da ne pričam napamet videću kako će se završiti.

Imam garanciju ali nije iz legalnih tokova što bi se reklo pa ne znam baš kako ću proći sa reklamacijom. Ali da ne pričam napamet videću kako će se završiti.

Zavisi gde je kupljen... Da li imaš fiskalni račun iz prodavnice ili samo garantni list (koji i nije toliko bitan)?

Kupljen je u Češkoj. Imam kopiju računa odatle.

Dva puta sam napisao da je purifier kupljen na kupujem prodajem. Reklamirao sam prodavcu od koga sam kupio.

Pozdrav ekipo, koji je najbolji ovlazivac vazduha koji je do sada xiaomi napravio? Vidim da na mi-srbija ima samo jedan antibakterijski sa rezervoarom od 4.5l ali nisam uspeo da nađem neke dobre reviewe za njega. Da li možda postoji neki sajt gde mogu da vidim uporedo sve novije ovlazivace vazduha od xiaomia? Takodje da li se mogu negde naci release dates za ove uređaje da znam koliko su novi odnosno stari da se ne zeznem pri kupovini?

Edit
Jel postoji neka caka zašto je na kp (na vise oglasa) ovaj model sa mi-srbije 80evra a na sajtu 6000dinara?

Poslednja izmena:
I kod mene se čuje tiho zujanje koje se nije čulo u prvih par meseci. Uređaj nije malo plaćen i ovo ne bi smelo da se događa, a koliko vidim iz okruženja i foruma, nije baš da je redak slučaj. Izgleda da bi Kinez morao ili da obori cene ili da digne kvalitet.

Pozdrav ekipo, koji je najbolji ovlazivac vazduha koji je do sada xiaomi napravio? Vidim da na mi-srbija ima samo jedan antibakterijski sa rezervoarom od 4.5l ali nisam uspeo da nađem neke dobre reviewe za njega. Da li možda postoji neki sajt gde mogu da vidim uporedo sve novije ovlazivace vazduha od xiaomia? Takodje da li se mogu negde naci release dates za ove uređaje da znam koliko su novi odnosno stari da se ne zeznem pri kupovini?

Edit
Jel postoji neka caka zašto je na kp (na vise oglasa) ovaj model sa mi-srbije 80evra a na sajtu 6000dinara?
Isteklo vreme za edit.

Po onome što sam do sada našao, smartmi humidifier 2 im je najbolji ali je i ~15000. Razlikuje se po tome što ima oštre ivice. E sad ovi antibakterijski što imaju ovalne ivice jedinu razliku na slikama koje vidim su da neki imaju kružić u donjoj polovini a neki nemaju a svi se zovu isto. I imaju različite rezervoare 3.5, 4, 4.5, 5l. Ako može neko da me posavetuje bio bih zahvalan.

Poslednja izmena:
Smartmi Humidifier 2 je evaporativni ovlazivac, Mi Smart Humidifier je ultrazvucni.
https://www.thespruce.com/humidifiers-ultrasonic-vs-evaporative-humidifiers-1908160
Hvala na odgovoru, pročitao sam tekst. Evaporativni je starija tehnologija i bučniji je ali ima prednost jer ne širi bakterije koje šire ultrazvučni? E sad pošto su ovi ultrazvučni antibakterijski to znači da ova mana kod njih ne postoji? I onda mi nije jasno zašto je evaporativni 15000 a ultrazvučni 6000?

I kod mene se čuje tiho zujanje koje se nije čulo u prvih par meseci. Uređaj nije malo plaćen i ovo ne bi smelo da se događa, a koliko vidim iz okruženja i foruma, nije baš da je redak slučaj. Izgleda da bi Kinez morao ili da obori cene ili da digne kvalitet.

Čuje se mali ventilator na senzoru čestica. Reklamirajte tamo gde ste ga kupili...

Nazad
Vrh Dno