Chekaj nisam te to pitao, pa ovde se zna da sam ja stari chlan CD freaksa, chitao sam sve postove u vezi BulkPaq-a na bench-u(inache izabrali su katastrofalno ime (koliko se secam preko ih zovu gomila golog upakovanog ******), narandzasta boja se spominje tek sa ubacivanjem Optija u ovu prichu.
Zbog toga sam rekao da sad imamo dva narandzasta diska sa razlichitim media code-om, sto je jako odvratno, najvishe sam popizdeo sa Memorex-om koji je Ok, ali mi je uletelo chak tri serije media code-a, u jednoj ne tako velikoj kupljenoj kolichini, naravno samo RICOHJPNR01 su bili OK.
Ako ti nije problem da skenirash disk te da okachish slike, ali ako ne mozesh snaci cu se vec.
Zanima me da li je isplatljiva razlika od 7 dinara izmedju Fujifilma i TY02 ma kakvi bili, koliko se secam ti si spominjao neku ogromnu cenu od 40-tak dinara za TY02 sto je velika razlika u odnosu na veleprodajnu od 23, inache imam par starijih serija FujiFilma i nisu se neshto bash proslavili, bar u mom sluchaju. Kprobe scan 4X/1289785/18000 sto je prilichno losh rezultat. Video sam na cd freaksu jako dobre skenove, medjutim ja na takve diskove nisam naleteo.
Najbolje otiske sam dobio sa 4+Verbovima i to 65430/817 u Kprobu. probao sam oko 60 vrsta medija i narezao sam preko xxx diskova i Verb se pokazao najbolje. Najgori disk koji sam narezao bio je onaj iz Arkade beli toboz Ritek inache Interaxia AG VDSPMSAB 01.
Ovde ne rachunam na puknute diskove, govorim o diskovima koji prodju verifikaciju i koje skeniram Kprobom naravno na 4X, naravno pregledavajuci narezanu povrshinu kako bih uvideo nepravilnosti u vidu malih tufnica ili flekica, odnosno pregorevanje narezivane povrshine.