Šta je novo?

Prazni DVD Mediji - Verbatim, Princo, Imation ?!

Razmena je napisao(la):
Vlado aj reci majketi gde uzimas princo po 25 din, i da li ga imaju trenutno da nebacam pare vise nego sto treba,

Pozdrav i hvala

Otkud znash kako se ja zovem ? :)

Princo za te pare ima kod Srecka, svi ga dobro znaju :)
A inache, postoji trenutno dve vrste princa, i jedan ne valja (mnogo shkarta), dok ovaj koji ja uzimam i koji srecko ima, nema greshke...Javi se na pm za telefon ako ne znash...

I_L_I_J_A je napisao(la):
Kupio sam 50kom 4x Verbatim DVD+R ova za 45din/kom

Bilo do skoro za 35 gde ocesh :) Njima je to ostalo od te ture jer su drali, ali rachunaj da toga vishe nece biti, jer ga niko vishe ne donosi :)

Znam, zato sam ih i kupio po 45din :(
pre sam kupovao za 27din u Alfa Mediji ali naravno nema vec 3 nedelje i stalno govore stici ce za dan-dva

licno ne mislim da ce UOPSTE stici vec ce proizvodjaci preci na 8x medije po znatno visoj ceni - sigurno se i njima ne isplati da 27din budu mediji u maloprodaji

noki je napisao(la):
Na Berzi (SKC) prosle Nedelje bilo Imation DVD-R 4x za 30 din komad.
Trebalo bi da su OK.U svakom slucaju bolji od PRINCA.Jedino treba
sacekati kraj Nedelje.

hehe, a meni oni Princo 4x sa belom stampon odozgo rade savrseno!!! Nikakve greske, a taj Imation sam dobio i 6 puta sam dobio poruku od rezaca da "ne moze da nakalibrira laser".Toliko o njihovom kvalitetu. Rezac Je Pioneer 106D

Pre nego sto nastavis da pljujes proizvodjace medija mogao bi cisto da probas da stavis nov firmver, posto takav power calibration error nema blage veze sa kvalitetom diskova vec se ne raspoznaju.

je li??? A ja bas cuo nesto saaaaasvim drugo. A firmware je nov i zvanican. Nisam bas toliko lame...

Slayer je napisao(la):
hehe, a meni oni Princo 4x sa belom stampon odozgo rade savrseno!!! Nikakve greske, a taj Imation sam dobio i 6 puta sam dobio poruku od rezaca da "ne moze da nakalibrira laser".Toliko o njihovom kvalitetu. Rezac Je Pioneer 106D

:type: Princo 4x sa belom stampom je ZAKON, ako neko zna gde ga ima sa cenom od 24 do 27 nek mi posalje PM.
meni na rezacu NEC on je mnogo bolji od Verbatima, Rimax-a ....

Driveru pitao sa Srecka ali on trenutno nema nista od DVDova :-(

Marko :), javi se na PM za kontakt tel., ljudima stigla tura u ponedeljak.

U AlfaMediji je danas stigla nova tura VerbatimaDVDova ali je daleko od stare cene koja je bila 27din/kom na 100kom (4x). Sada ima samo 8x i oni su 45din/kom na 100kom

U AlfaMediji je juce stigla isporuka - Verbatim 4x (na 25 kom) 41.5 din.

u BURN (valjda se tako zove) prodavnici, u Trznom centru preko puta ETFa, imaju Verbatim +/- 4x za 40din i +/- 8x za 50din

Tragicno je sto heroinski ovisnici imaju veći izbor...

E ljudi ima te prime disc ili ti Ritek 8x po 26.5 Din u MUMu

E ljudi ima te prime disc ili ti Ritek 8x po 26.5 Din u MUMu, Probao i srezao 11 komada rade ekstra

U podzemnom kod Doma Omladine ima Verbatim 8x za 45 dinara/kom. Ja pazario sinoc 10 komata ;) Uzeo sam jos i dva 4x DVD+RW TDK po 135 din. za probu.

Ja sam u CD Burnu preko puta ETFa kupio 10xPrimeDisc (Ritek) 4x DVD+RW diska za 90din/kom. sve lepo pakovanje sa kutijom i ostalo

Imao sam ih i ranije (te diskove) i meni su se lepo pokazali

sada sam sakupio 25RW dvda :)

Vertygo je napisao(la):

Pozdrav!
MrBigJump.gif

andjelkoyu je napisao(la):
Znaci ne mogu da verujem :d kao da imas HDD od 110 GB :D

I po ceni je tu negde, ali sa brzinom i komforom daleko :)

hey.... naleteo sam na Verbe 4x za 35din!
na Zrenjaninskoj pijaci :D
Ima koliko hoces...

Heinz je napisao(la):
I po ceni je tu negde, ali sa brzinom i komforom daleko :)
I moja primedba jeste bila malo ironicna :d ... a mozda i gresim? Mozda su prvih 15 2-2.4x pa je postalo smor rezati ih 30 min... i tako, nakupilo se :D

Ljudi stigao je bulkpaq 8x minus disk koji provereno radi 12x u pakovanjima po 25 kom. pa kome treba po lepoj ceni ... za benchmarkovce ce biti i popust od 2 din po disku na osnovnu cenu, pozdrav MUM

ulica koja vodi od zelenog venca ka autobuskoj stanici(ona strma)
pa ispred njenog preseka sa ulicom kojom idu autobusi 52,53
je prodavnica gde su verbatimi 4x bili oko 30 din.

sve najbolje za Bulkpaq. za 30 dindzi 8x = pun pogodak.za sad svi rade.

Ima Bulkpaq i Bulkpaq... :S:

Evo kako...
Posto sam ja licno odan tom brendu, jer za pare koje dajes dobijas ubedljivo najvise, ustanovio sam da postoje dva razlicita !? 8X DVD-R Bulkpaq diska!!!

Ovaj koji sam kupovao kod druge ekonomske (800 din/25 kom) i na NBG buvljaku (850 din/25 kom) je na Infosmart podlozi, a ovaj u Slobodana Penezica (799 din/25 kom) na Fuji! ;)

Razlika u kvalitetu je na prvi pogled neznatna, ali je ipak Fuji podloga mnogo kvalitetnija, a cena je ista! :p

Inace danas sam u Slobodana Penezica pazario Imation 8X DVD-R pakovanje 25 komada po 899 din. Diskovi su SUPER! - klasa Verbatim. :D

Nazad
Vrh Dno