Nije mi jasno sta se bunite,Bench je zlato...
Citat sa foruma na kojem visim,Encarta bi izvrsio pokusaj samoubistva iz zasede:
"Da ga sredim za svaki dan,malo za tuning stajling,sad gledam u oglase ima jedan plavi eskort 2/3v 1.4 tng,nije los,ali u sieru komocija.
Gledao sam u skorpiona ima centralna konzola plastika gde je rucica menjaca i rucna kocnica,tu je ujedno i naslon za ruku,a i skorpion ima dobra sedista,a nemogu da to nadjem,da napakujem moju baraku.
Malopre video odeljak,ljudi dali telefone otpada raznih,ima da se odcepim od zvanja,dobro je to.
Ima u Bor Dragan ford cikica radi fordove,nego skup,zaradjuje covek za leba.
Brate od kad znam za sebe ja stalno opravljam nesto,ocu da ulozim,da skockam jer ode mi zdravlje,stalno nosim krutu vezu za slepanje,a i nemam servo bicepse.
Imam poznanika u Nis Pejic Rade radi u kapedom,moj komsija,covek vozio sierru trilion godina i dobro ga sluzila,znam kad sam kao klinac gledao sarzer za kasete u gepek,bauk za mene."
"Sad nema veze to,ali ljudi nemaju osecaj za neznost,sve sperovane usijane glave,sa zavareni mehanizmi i sae 30 sto neki sipaju u diff na e30 kocku,da sam ja bio admin sam bi sebe banovao,ali mnogo sam naucio,upoznao kvalitetne ljude,sa tog foruma sam poslat na ucenje o komparatorima."
Ja ga skoro nista nisam razumeo,kao ni vecina clanova foruma