Tuga druze moj, i opet kazem nije mi toliki problem da sacekam da stigne koliki mi je da kazem zent (frka) da je neko "zagubio" posiljku i onda tu ide zurka u glavi al' sto kazes jedino nam preostaje cekanje i nada.. Doduse ja cu od danas svaki dan da posecujem moju postu i da ih smaram znaciii ima da me sanjaju ljudiI kod mene jedna stoji local delivery od 13.10 i imam pd 9.10...valjda nece jos dugo da cekamo
Bar da ti jednom gurne cokoladu a ne samo omotTuga druze moj, i opet kazem nije mi toliki problem da sacekam da stigne koliki mi je da kazem zent (frka) da je neko "zagubio" posiljku i onda tu ide zurka u glavi al' sto kazes jedino nam preostaje cekanje i nada.. Doduse ja cu od danas svaki dan da posecujem moju postu i da ih smaram znaciii ima da me sanjaju ljudi
@Bojan42
Aj da probam da te utesim, kod mene u drugom stanu aj sto obicne poste nema tojest nadjem je nekad u podrumu od zgrade, nego sto mi neko vec oko 15 godina gura papirice/celofane od cokoladica u postansko sanduce u zgradi
Pročitaj članak, kaže:Da li će ovo moći da se koristi od 1.novembra? I znali neko nešto opširnije hoće li se dobijati novi broj za praćenje u našoj posti? To znaci da će ua…hu moći da se prate kad udji u Srbiju posle 1. novembra?
https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...razumevanju-i-unapredjenju-poslovne-saradnje/
Đorđević je objasnio da će uz pomoć novog sistema evidencije građani znati kada je paket zapravo stigao u Srbiju, a on će biti u test fazi od 1. novembra ove godine, a u punom kapacitetu od 1. marta iduće godine.
Pa kakvih bisera sve ima od ljudi, ocekujem i to ali ne onako kako smo mi to zamislili nego istopljenu u sanducetu da moram jos i da ga ribamBar da ti jednom gurne cokoladu a ne samo omot![]()
Druže sve je blokirano od srede ne isporučuju ništa. Čak ni ne sortiraju ništa u Primorskoj, bukvalno sve stoji. Pošiljke primaju na isporuku, ali ih onda ponovo ne isporučuju. Koliko čujem nisu ni otpočeli pregovore.Da li ima neko iz Novog Sada kome je stigao paket UA…HU sa poslednjim statusom arrived at local delivery center od 9. 10 ili mozda neki skoriji datum?
Ma opušteno, neće ih baciti sigurno. Pošta kojoj ja pripadam je baš ta u Primorskoj, pa sam pre neki dan bio tamo nekim drugim poslom i pitao nekog radnika za pakete iz Kine i rekao mi je da mogu da pitam negde na ulazu kod nekog magacina. Ja sam bio posle podne, pa je tad već bilo zatvoreno, nakon toga je počeo štrajk i na kraju nisam ni otišao. Sve u svemu, ja sam svakako prvi put nešto naručivao pa nisam ni siguran da li bi mi uopšte iko i tražio paket… Svakako u mom slučaju on dalje od te pošte neće ni ići, evenutalno u paketomat tako da ne znam da li uopšte ima smisla tražiti tako paket kad prekinu štrajk jer ne znam kako da uopšte budem siguran da je u toj pošti. Za te neregistrovane pošiljke sa statusom arrived at local delivery center ta poruka može značiti da je u bilo kojoj pošti u Srbiji.Druže sve je blokirano od srede ne isporučuju ništa. Čak ni ne sortiraju ništa u Primorskoj, bukvalno sve stoji. Pošiljke primaju na isporuku, ali ih onda ponovo ne isporučuju. Koliko čujem nisu ni otpočeli pregovore.
Sad je jedino pitanje ko će nama nadoknaditi izgubljene pošiljke bar one registrovane. Najlogičnije je Kinez, pa neka on vija svoju poštu za refund, a oni Poštu Srbije. Tako to funkcioniše.
Za neregistrovane sam se pomirio sa ih nikad neće dostaviti.
Meni, jedna takva danas ostavljena na paketomat, imam ih sigurno 6-7 od toga datuma, ali samo jedna ostavljena. Imam par i od 05.10. ni njih nema.Da li ima neko iz Novog Sada kome je stigao paket UA…HU sa poslednjim statusom arrived at local delivery center od 9. 10 ili mozda neki skoriji datum?
I to je nešto… 😅 U okolnostima štrajka čudi me da se uopšte iko uhvatio tih pošiljki.Meni, jedna takva danas ostavljena na paketomat, imam ih sigurno 6-7 od toga datuma, ali samo jedna ostavljena. Imam par i od 05.10. ni njih nema.
Meni, jedna takva danas ostavljena na paketomat, imam ih sigurno 6-7 od toga datuma, ali samo jedna ostavljena. Imam par i od 05.10. ni njih nema.
Ako sam dobro razumeo i nema ga u celoj Pošti i Srbiji. Samo neki gradovi štrajkuju u zavisnosti koji sindikat drži koji grad.kao da nema strajka
Ima ga svugde sem na jugu. A kako GPC ne radi to praktično znači da niko ne dobija pošiljke (postoje neke bočne veze ali to je 30 % maks). Poštari rade za oko 50 60 k RSD i plus ih nema dovoljno. Moj poštar sa 62 godine mora da nosi 2 reona zbog toga...a to je mnogo dodatnih kilometara puta za iste pare.Ako sam dobro razumeo i nema ga u celoj Pošti i Srbiji. Samo neki gradovi štrajkuju u zavisnosti koji sindikat drži koji grad.
Hoćeš li možda da preuzmeš da radiš poštanski poso za 60.000? Svi znamo da su to opako velike pare. A generalizacije nikome nisu ništa dobro donele. Recimo hipotetički naravno neko može da pomisli da neko ovde troluje,botuje i tako dalje i tako bliže.Meni ovo lici više na pobunu jer se uvodi novi sistem pa nece moci više da se lapa, mislim na naše pošiljke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari