Slazem se brate,evo moje iskustvo sa JOOM podrskom,narucio sam rucni sat i uredno poslato registrovanom postom,dobio sat medjutim nesto zeza chronograf na satu,javim se podrsci sa reklamacijom,objasnim sta je problem,snimim video,posaljem i oni mi daju predlog da mi refundiraju 50% od placene sume jer nije moguce vratiti robu nazad,ja prihvatim i oni mi vrate 10.95€ odmah,bez cimanja i cekanja.nema cekanja da se javi prodavac pa na kraju Ali podrska koja uredno donese spor u korist prodavca a na stetu kupca iako je kvalitet ili steta ocigledna.Tako da vec duze vreme ne kupujem na Aliju,samo za sada na JOOM.danas sam dobio robu na adresu koja je stigla pre 2 dana u Srbiju,i tako svaki put.za sada JOOM radi perfektno,nemam zamerki.Realno, šta ih briga za Srbiju...
Neki dan je bio podatak da su za prvih devet meseci ove godine ostvarili profit od 25 milijardi USD samo od procenta na ime kupovina iz zapadnih zemalja i da pretenduju da postanu vodeća online prodavnica na svetu negde 2030 (sad su drugi, Amazon je prvi)...
Trenutno imaju kapital od 333 milijarde dolara...
Malo skuplji ali brži i sigurnijiSlazem se brate,evo moje iskustvo sa JOOM podrskom,narucio sam rucni sat i uredno poslato registrovanom postom,dobio sat medjutim nesto zeza chronograf na satu,javim se podrsci sa reklamacijom,objasnim sta je problem,snimim video,posaljem i oni mi daju predlog da mi refundiraju 50% od placene sume jer nije moguce vratiti robu nazad,ja prihvatim i oni mi vrate 10.95€ odmah,bez cimanja i cekanja.nema cekanja da se javi prodavac pa na kraju Ali podrska koja uredno donese spor u korist prodavca a na stetu kupca iako je kvalitet ili steta ocigledna.Tako da vec duze vreme ne kupujem na Aliju,samo za sada na JOOM.danas sam dobio robu na adresu koja je stigla pre 2 dana u Srbiju,i tako svaki put.za sada JOOM radi perfektno,nemam zamerki.
znaci ukrao/izgubio postar, aliexpress nije briga, i to je to?
Ovo je @tobacco road vec ranije pisao za JOOM, citao sam. Nije bas topik za ovu diskusiju, al boga mi, ja ne bih rekao da je malo skuplji nego poprilicno skuplji, bar ono sto sam tad povrsno gledao. Mozda gresim.Malo skuplji ali brži i sigurniji
Sve zavisi sta se kupuje, ima nesto sto je skuplje ali je dosta toga ista cena kao na Aliju.Imas cak i kupone sa popustima na sve od 5-10-15-17-20% tako da izadje jeftinije nego na Aliju.Ja sam recimo kupio zeni lampu za nokte i platio je sa kuponom manje od 20€,na Aliju je slicna crna ali postarina mnogo,a na JOOM-u postarina free i to registrovana posiljka.Ovo je @tobacco road vec ranije pisao za JOOM, citao sam. Nije bas topik za ovu diskusiju, al boga mi, ja ne bih rekao da je malo skuplji nego poprilicno skuplji, bar ono sto sam tad povrsno gledao. Mozda gresim.
Ma naravno ko zna se moglo desiti, bukvalno se ne nadam da cu ih dobiti.Ovo samo nekim čudom može da se pojavi - ako prođe više od mesec dana, a nije generalni štrajk u Pošti, skoro sigurno je izgubljeno/zatureno ili ukradeno, ili je eventualno oštećena nalepnica sa adresom pa ne može da se vidi za koga je. Postoji još i mogućnost da je greškom isporučeno nekom drugom, a taj neko nije primetio, ili nije želeo da te obavesti o grešci.
Ovo su sve slučajevi iz mog iskustva i iskustva ljudi koje poznajem. Teško je reći šta se od nabrojanog zaista desilo, ali najmanje je verovatno da ti se odjednom isporuči (mada naravno postoji teorijska šansa).
Aли најчешће слабо шаље за Србију, има неке огромне поштарине...Zato ja vise ne kupujem na Ali,presao na JOOM i za sada sve stize,vec 15-tak posiljki je stiglo i to vremenski ne duze od 22 dana tako da sam zavrsio sa Alijem bar dok imaju ovakva slanja gde se posiljka ne dobije a izgubis spor i novac.
Za 35 europejaca , ocu li dobiti posiljku s trakingom?Imas placanje karticama i paypal-om,ja placam i sa jednim i sa drugim.ako imas recimo 2 predmeta kupljena od istog prodavca oni ti nalrave jednu posiljku i automatski dobijes registrovanu posiljku sa brojem RUxxxxxxNL.broj posiljke ti stoji iznad kupljenog artikla.
Мени апсолутно 100% пошиљки које су ушле у Србију - добио сам их. Једино сам имао онај класични проблем - стоји на царини једно 10-15 дана.Bilo je mnogo zloupotrebe i AE to vise nece da tolerise.
Apsolutno sve posiljke imaju pracenje do Srbije i Posta Srbije
potvrdjuje prihvat i preuzima obavezu da isporuci posiljke.
Probaj pa ces videti sta ces dobiti.Za 35 europejaca , ocu li dobiti posiljku s trakingom?
Vidim ja dobro kako se placa ali koja valuta izbacuje sve u dinare nije valjda da moze u dinarima sa nasom karticom? Kolika je provizijaImas placanje karticama i paypal-om,ja placam i sa jednim i sa drugim.ako imas recimo 2 predmeta kupljena od istog prodavca oni ti nalrave jednu posiljku i automatski dobijes registrovanu posiljku sa brojem RUxxxxxxNL.broj posiljke ti stoji iznad kupljenog artikla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari