Znači da je na putu za Litvaniju kao tranzitnu zemlju, a onda potom kreće za Srbiju.Da li ovo znaci da mi je paket iz nekog razloga vracen nazad 🤦♀️😡
Pogledajte prilog 366646
ja sam cekao preko 30 dana i preko Holandije. oko 5-7 dana treba do Holandije, isto tako do Srbije, nakon cega sam cekao uvek izmedju 2 i 35+ danaTo ti mislis da je u nasoj posti bila 48 dana.Moja posiljka kada stigne u Srbiju u roku od 2 dana dobijem na kucnu adresu,kada ide preko Holandije dok preko Madjarske to yraje mnogo duze,a nekad i ne dobijem posiljku.tako da nije problem u nasoj posti vec u tranzitnoj,u ovom trenutku Madjarskoj posti gde se zadrzava dugo posiljke za Srbiju.
Poručeno 9og oktobra, primljeno 2.decembraTo ti mislis da je u nasoj posti bila 48 dana.Moja posiljka kada stigne u Srbiju u roku od 2 dana dobijem na kucnu adresu,kada ide preko Holandije dok preko Madjarske to yraje mnogo duze,a nekad i ne dobijem posiljku.tako da nije problem u nasoj posti vec u tranzitnoj,u ovom trenutku Madjarskoj posti gde se zadrzava dugo posiljke za Srbiju.

Parcelsapp mi se cini najboljimDruštvo, koju aplikaciju koristite za tracking? Trenutno koristim TrackChecker Mobile, ali sve više i više "brljavi" u smislu da ne prikazuje statuse iako ih ima 🙂
Imas li mozda browser na telefonu???@sasa022 Nindžu koristim kada sam na kompu, oni nemaju aplikaciju?
Meni poštar doneo gomilu kesica, kako nisam bio kod kuće, ostavio u komšiluku, jer kaže "nije zavedeno" i za danas bilo nešto, ja bio u pošti, kaže u sistemu nema!@mimi08
Citaj AE teme , sve je napisano
Nov 20, 2022, 15:21 bpost
Shipment being prepared by the postman
Posiljka je 20.11 stigla u Srbiju , do danas je trebala
da stigne u lokalnu postu i bude isporucena.
Problem je sto niko za neregistrovane posiljke nema evidenciju.
Ako ti se cesto desava da nema isporuke na kucnu adresu , onda
prvo moras da eliminises postara kao problem ( zahtevas isporuku u posti ) ,
ako nije do postara onda se problem trazi na relaciji lokalna posta - posta
koja ima status lokalnog postanskog centra.
Evo da sam sebi odgovorim 🙂 Pošiljka je stvarno stigla za par dana iz UK, ovde je preuzeo UPS, "pokušali su dostavu" međutim "nisu imali broj telefona" pa nisu mogli da je isporuče, da danas nisam video da postoji i UPS tracking i da ih nisam zvao telefonom, ko zna do kada bi stajala kod njih 🙂Da li je nekome skoro stizalo nešto iz UK preko Asendie?
Poručeno 19.11. i već juče statusi "Arrived at destination" i "Out for delivery", pa ne znam da li to stvarno tako brzo stiže ili su to lažni statusi?
Tracking je u formatu AT0000xxxxxx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari