Znači da je na putu za Litvaniju kao tranzitnu zemlju, a onda potom kreće za Srbiju.Da li ovo znaci da mi je paket iz nekog razloga vracen nazad 🤦♀️😡
Pogledajte prilog 366646
ja sam cekao preko 30 dana i preko Holandije. oko 5-7 dana treba do Holandije, isto tako do Srbije, nakon cega sam cekao uvek izmedju 2 i 35+ danaTo ti mislis da je u nasoj posti bila 48 dana.Moja posiljka kada stigne u Srbiju u roku od 2 dana dobijem na kucnu adresu,kada ide preko Holandije dok preko Madjarske to yraje mnogo duze,a nekad i ne dobijem posiljku.tako da nije problem u nasoj posti vec u tranzitnoj,u ovom trenutku Madjarskoj posti gde se zadrzava dugo posiljke za Srbiju.
Poručeno 9og oktobra, primljeno 2.decembraTo ti mislis da je u nasoj posti bila 48 dana.Moja posiljka kada stigne u Srbiju u roku od 2 dana dobijem na kucnu adresu,kada ide preko Holandije dok preko Madjarske to yraje mnogo duze,a nekad i ne dobijem posiljku.tako da nije problem u nasoj posti vec u tranzitnoj,u ovom trenutku Madjarskoj posti gde se zadrzava dugo posiljke za Srbiju.
Parcelsapp mi se cini najboljimDruštvo, koju aplikaciju koristite za tracking? Trenutno koristim TrackChecker Mobile, ali sve više i više "brljavi" u smislu da ne prikazuje statuse iako ih ima![]()
Imas li mozda browser na telefonu???@sasa022 Nindžu koristim kada sam na kompu, oni nemaju aplikaciju?
Meni poštar doneo gomilu kesica, kako nisam bio kod kuće, ostavio u komšiluku, jer kaže "nije zavedeno" i za danas bilo nešto, ja bio u pošti, kaže u sistemu nema!@mimi08
Citaj AE teme , sve je napisano
Nov 20, 2022, 15:21 bpost
Shipment being prepared by the postman
Posiljka je 20.11 stigla u Srbiju , do danas je trebala
da stigne u lokalnu postu i bude isporucena.
Problem je sto niko za neregistrovane posiljke nema evidenciju.
Ako ti se cesto desava da nema isporuke na kucnu adresu , onda
prvo moras da eliminises postara kao problem ( zahtevas isporuku u posti ) ,
ako nije do postara onda se problem trazi na relaciji lokalna posta - posta
koja ima status lokalnog postanskog centra.
Evo da sam sebi odgovorimDa li je nekome skoro stizalo nešto iz UK preko Asendie?
Poručeno 19.11. i već juče statusi "Arrived at destination" i "Out for delivery", pa ne znam da li to stvarno tako brzo stiže ili su to lažni statusi?
Tracking je u formatu AT0000xxxxxx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari