45 days w/o a single parcel in my box. It looks like the Post ceased to function for me. I have 15 parcels from aliexpress in transit from ~35 to ~95 days. EVERY small parcel did enter Serbia's territory. The majority of orders are in transit for over 50 days. And it seems like the thievery happens on masse...I haven't seen a single aliexpress letter in my box for 1 month even tho I have around 15 of them incoming. Some parcels are stuck for 60..80 days.
Anyone here to suggest how to compose an official complaint for the local post office?
Bio si u pravu, juče sitgle u local delivery office obe, nadam se da ću ih imati u rukama do sledećeg petka.
Postavi broj posiljke pa cemo videti gde je i sta je,ta posiljka bi trebalo da ide iz Vilnijusa za Srbiju,i to traje otprilike oko 10-tak dana.taj broj kod mene ne postoji nigde
Feb 26, 2022 01:38
SunYou Logistics
Departed
GMTC
Feb 28, 2022 22:40
SunYou Logistics
Arrived at destination country airport
Serbia
Mar 8, 2022 00:00
Lithuania Post
The shipment is sent abroad
Vilnius Logistics Center, metal g. 5, Vilnius
Mar 8, 2022 06:22
SunYou Logistics
Arrived at Facility
Serbia
Mar 8, 2022 10:22
Serbia Post
Reception
LT-2132NM
Mar 8, 2022 14:22
Aliexpress-Cainiao
[CHINA]Serbia, Arrived at Facility
Mar 11, 2022 08:39
SunYou Logistics
Serbia, In transit
Mar 11, 2022 16:39
Aliexpress-Cainiao
[CHINA]Serbia, In transit
Imam i ja 2 jedna prijem 9 jedna 11.3 izgleda tamo i stoje dok ne krenu ka nama.Svi izgleda cupkamo i cekamo Litvanske, kod ove se bas oduzilo, prethodna je 7. marta imala status Prijem, 11. stigla u GPC, 14. urucena.
Mar 11, 2022 7:21 AM
Reception, LT-2132NM
Nikad ali nikad mi se nije desilo da posiljka ne stigne a narucivao sam stotine, mislim da sam blizu 1000. Ubedjen sam da su ovo ljudi koji nesto nisu dobro popunili, ime, adresu sta vec. Sta ima neko da krade portiklu za bebe...
Evo ja koristim dugo Ali, nisam dobio dosta paketa koje sam porucio,naravno to su neregistrovane posiljke,one registrovane stizu redovno.Tako da to nema veze sa pogresno popunjenim podacima i slicno.Ili se posiljke izgube u tranzitu ili nasi kradu na Aerodromu.Nikad ali nikad mi se nije desilo da posiljka ne stigne a narucivao sam stotine, mislim da sam blizu 1000. Ubedjen sam da su ovo ljudi koji nesto nisu dobro popunili, ime, adresu sta vec. Sta ima neko da krade portiklu za bebe...
Imam jednu HU pošiljku poručenu još 26.01, poslednji status je da je 12.03. stigla u Srbiju, ali do sada ni traga ni glasa od nje. Takođe imam i jednu UB LV gde prvi put vidim da je navodno 13.03. imala status arrival at airport Budapest, a onda potom 21.03. arrival LVA. Od kada to pošiljka iz Kine ide do Budimpešte, a onda u Letoniju?
Sinoc se pojavio a jutros izgubio sledeci status (Serbia, in transit) za RF****LT nakon Reception LT-2132NM, koji po ranijim posiljkama je status pre no sto se pojavi u izmenicnoj posti.Stižu Litvanci![]()
LVA je Letonija.Litvaniju.Ma ko zna da li je taj tracking istinit. Ali realno ne znam gde bi mogle zavrsiti.
Isto, dve posiljke dobile in transit serbia status 21.3, na 17tracku receive receptacle. I od jutros vratilo na stare. Tako je bilo i ranije, nesto se mulja samo takoSinoc se pojavio a jutros izgubio sledeci status (Serbia, in transit) za RF****LT nakon Reception LT-2132NM, koji po ranijim posiljkama je status pre no sto se pojavi u izmenicnoj posti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari