Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I haven't seen a single aliexpress letter in my box for 1 month even tho I have around 15 of them incoming. Some parcels are stuck for 60..80 days.
Anyone here to suggest how to compose an official complaint for the local post office?

Prilozi

• Clipboard01.png
    Clipboard01.png
    44.8 KB · Pregleda: 59
Nema pravila - deo LV posiljki prosledjenih od 16. do 22.02 iz Rige je prosle nedelje isporucen , deo nije.
( teritorija GPC Beograd )

Tracking number : UA.....HU

Arrive at destination country 2022-02-25
Budapest-Linehaul Arrival:Arrived Budapest 2022-02-17

videcemo kada ce dobiti status Arrive at local delivery office i kada ce biti isporuka...

@nsvladimir

Kao sto kaze @dedamrsoje prvo obavezno trazi produzenje roka zastite
Zali se na velika kasnjenja pri isporuci

Ako si i ti kao i @vvhitevvizard na teritoriji GPC NS onda je tu rok isporuke u odnosu na BG veoma cesto mnogo duzi...

@vvhitevvizard

Pisi na https://www.posta.rs/eng/korisnicki-servis/reklamacije.aspx i zali se na neredovnu isporuku.

Mozda pomogne , mada male su sanse jer ces dobiti genericki odgovor da Posta Srbije
nema pracenje ( evidenciju o kretanju ) neregistrovanih posiljki

Ja imam 4 paketa na ovu foru UB.......LV,obicno kad mi je ovo bilo na kraju,stizalo mi za 5-6 dana,sada ih nema vise od mesec,jel nekom ovako bilo i koliko je cekao ? paket1.pngpaket 2.pngpaket3.png

dva mađara koja čekam su promenila status u Arrive at local delivery office2022-03-06 18:35:00

aj baš da vidim hoćeli da stginu sutra-preksutra ili ću se načekan

Jel moze neko da mi protumaci ovaj broj za pracenje, prvi put vidim ovakav broj za pracenje:
6A22194908542
Na aliexpresu pise da je stigao i isporucen, a na Postal ninja i 17 track ga uopste ne vide...

Tako stoji i na aliexpresu, ali provereno i nije stiglo... Negde zaglavilo, a nije mala cifra..

Stoji mi ovo na USPS sajtu od 3.marta, i nikako da se mrdne, a nasa posta ne menja status uopste, ima li neko neki info, koga da zovem da se zalim?

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    53.2 KB · Pregleda: 35
  • Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    10 KB · Pregleda: 43
@ dragan0001

Te posiljke su ( odavno ) stigle u Srbiju.Pitanje je gde su ih zaturili i zasto nisu isporucene.

@ floppy drive

UA...HU - isporucena posiljka
status se promenio tokom noci - Arrive at local delivery office 2022-03-06 18:14:00 ,
prethodni je bio Arrive at destination country 2022-02-25

@ machak99

Ta posiljka je isporucena u Francuskoj.

laposte.jpg

Znam, ali problem je sto covek kaze da nista nije stiglo, nito je ostavljeno obavestenje da je pokusano urucenje... Najgore sto nemam nikakav dokaz, kako da dokazem da nije stiglo, a trrba i da cekam, kolko sada bese 90 dana...

dva mađara koja čekam su promenila status u Arrive at local delivery office2022-03-06 18:35:00

aj baš da vidim hoćeli da stginu sutra-preksutra ili ću se načekan
evo update, stigao na adresu jedan od dva madjara

UA5******8HU
narucen feb. 11 2022
stigao mar. 08 2022
-- 25 dana --

nije toliko strasno, ig

Mog od 27.01. jos nema, a bas mi treba naponski konektor za LG monitor nema ovde nigde da se pazari..

Stigla dva paketa HU koja su status arrived at local post office imala 03. I 06. marta. Ovi pre njih koji su taj status imali 10. i 21. februara još ne stižu.

UAxxxHU pošiljka, poslednji status :
Feb 21, 2022 16:35 Export clearance success (Aliexpress-Cainiao), ništa nakon toga... (naručeno 11. Feb.)

Da li to znači da nije ni krenula iz Kine, nemoguće da nije stigla u HU ni nakon 15 dana?

Zdravo svima, narucio sam 26.2. paket iz Australije u vrednosti od 31 evra preko famoznog DHL eCommerce (International Packet Plus (Airmail + Tracking). Shipping mi je ukljucen u cenu i dobio sam fakturu na mejl. Na DHL trackeru pise da je 1. marta Processed at transit facility i od tada stoji tako, dok na sajtu Deutsche Post stoji
The item arrived at the International Logistics Center IPZ Frankfurt on 02.03.2022.

Da li neko zna koliko vremena moze da prodje sa ovim statusom, odnosno kad bi trebalo po vasem iskustvu da izadje iz Frankfurta? Probao sam da pogledam prethodne stranice ali nisam uspeo da nadjem skorija iskustva sa DHL eCommerce:)

Hvala vam

Stigla 2 UA…. HU
Poslednji status 06.03 Arrive at local delivery office

Moj HU nema nigde ni kuci ni u posti, verovatno ga neko maznuo

Prilozi

• paket.jpg
    paket.jpg
    303.2 KB · Pregleda: 36
meni jedan HU stigao, drugog nema. a oba su kao arrived at local post

ako je neko maznuo podlogu za miša od $3 baš ciganiše

@kalin62
@floppy drive

Jel ste vi od juce ovde ?

Arrive at local delivery office za UA..HU znaci da je posiljka stigla u Srbiju , a ne u lokalnu postu !!!

UB...LV koje su isti dan prosledjene iz Rige se isporucuju sa po 10-15 dana razlike na istom dostavnom podrucju u Srbiji.

Od oktobra redovno naručujem neke sitnice, ali mi ništa nije stiglo sem punjača u decembru. Otvorim dispute, vrate mi novac, pa opet poručim isto za iste pare, i tako u krug :D Valjda će nekada stići. Piše mi za jedan UA at local delivery center od 10.02, a za 20 dana ističe rok isporuke. Vidim da će ovo biti 23. dispute od oktobra prošle godine, što mi se nikada do sada nije desilo. Samo me zanima gde ti paketi nestaju tako iznenada.

I meni stigao preključe paket zadnji status LVA 15 februar a stigao sa prelepljenom nalepnicom iz Mađarske.Juče poštar doneo paket ženin i usput ubacio još jedan pogrešan.Kontaktirao sam čoveka i odneo mu ali eto kako paket ne stigne,ko zna gde ga poštar ubaci i da li ga mrzi da nosi ili ga prisvoji.Većina poštanskih sandučića je napravljena samo za koverte pa poštar paket zaglavi na ogradu ili zaglavi u sanduče da viri,a tu je paket na izvoli za svakog ko prođe.Tako da uglavnom nije uvek kriv Aliexpress a i negreše samo naši poštari dug je lanac transporta.

Evo HU od 35 days stigao a 68 days nije, otvorio sam dispute koji su automatski odbili. Više neću koristiti Aliexpress shipping.

Stigla 3 UB _ LV paketića

19.2
18.2
17.2

Još ovi preko Hu da stignu 🙄 do kraja meseca nadam se.

Pozdrav,

Da li je ovo fake status? Ne bi trebalo pošto je registrovana pošiljka. Inače ovaj RF…LT kod sam dobio kao alternativni preko Postal Ninja sajta a dobijen je od glavnog koji počinje sa LP…

E8F5732A-0243-431B-BB9B-0B567BC39EC4.jpeg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno