Pa ovo je da status od naše pošte a ne Litvanske@
ivoludilo
Ne znam šta da ti kažem, imam sličnu pošiljku. Ja mislim da je krenula iz LT, a da li je stigla nisam siguran. Na Aliju je obeleženo kao da je stigla u SRB.
Zna li neko šta ovo znači
Imam isti status kao ti od naše pošte, zato sam ti okačio ovaj sa kineskog praćenjaPa ovo je da status od naše pošte a ne Litvanske
I can only guess. But according to timeline, this status comes a few hrs/days after the parcel was sent abroad from Lithuania and right before its arrival in Serbia.It was not scanned in Serbia. It’s still in LT. Post offices exchange data on shipments, so it can be seen with us.
Je li UF....SG reguralan način dostave za Srbiju? Znam da je Singapur bio super brz pre, ali odavno ga nisam viđao.
Isto se i meni desilo, i to u dva navrata, pre mesec-dva ali na svu sreću nije "ispalo". Kako god, kad sam video da je neko na silu odlepljivao dosta jak lepak, i da se čak nije potrudio ni da zalepi nazad, nije mi bilo baš prijatno...Eto pa vidi koliko je regularan, uglavnom stize..
Meni je inace prvi put danas stigla otvorena posiljka i u njoj nema nista.. Znaci samo onaj omot pocepan na vrhu i to sto je bilo unutra je sitno i ''ispalo''.
To što su poslali preko HU umesto LV je redak slučaj - verovatno je nekom u lokalnom logističkom centru tako više odgovaralo. Meni je prodavac prošlog meseca poslao vrlo jeftinu stvar registrovanom LT poštom iako sam izabrao Cainiao Economy (i stigla mi je pošiljka, nije bio fake TN).A few days ago I got Cainiao Super Economy to be sent via Hungary (UA...HU) instead of Latvia (UB...LV). That was unexpected. After some research, I figured out there are 2 Cainiao Super Economy types - see the attached screenshot. According to my gathered data of 30-35 orders since I moved to Serbia, Cainiao Super Economy Global is more predictable and sends only to Latvia so far. Pricewise it follows no logic at all - Aliexpress saver and Cainiao Super Economy might have higher delivery fee sometimes and vice versa.
Hungary turned out to be nightmarish for me - a few parcels of 60+ days in transit have status "ready to be picked up at local office" but they are not there still...
Ja imam utisak da radnici naše pošte bace te pakete na gomilu i ne žele da ih dostavljaju... Čekam 2 paketa sa tim statusom već mesec dana, prošli je imao isti status ali sam dobi refund... U tranzitu imam još 7 paketa i nisam siguran da će stići, tužno...@nidzesi
Ubedjen sam da Posta Madjarske ima spiskove svih posiljki u velikim transportnim paketima i imaju podatak da li je transportna kompanija koju angazuju za prevoz tih paketa te pakete dopremila u Srbiju i da na osnovu toga objavljuju status "Arrive at local delivery office".
Problem je sto Posta Srbije ne evidentira neregistrovane posiljke i bukvalno nije moguce saznati gde nestanu posiljke koje ne budu urucene.
Pa olakšao si mu posao tog dana. Umesto da isporuči na 12 adresa, on sve istresao kod tebe. Trebalo je da ti se zahvaliPitao me postar jel me sramota da toliko nosi
Ove UB**LV stigle brze sada nego UD**MY.
Isto i meni SpeedPak. Juče u Londonu danas SG.Sada upravo gledam ovaj speed pak, navodno dosao do Londona i otisao za Singapur...
Da bog sacuvaj i sakloni sta se radi, posle samo nasi kradu, ko zna sta se radi malo ovde neko drpne malo se zagubi i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari