Pocinje sa LB,, od istog prodavca sam kupio i prosli put isto bio kod sa LB i bio je kod poste na pracenju.
Ovo mi je zadnji status sa nemacke poste:
The item was handed over to the International Logistics Center on 27.01.2022 to be forwarded to Serbia. Further information is also provided by the website of the country of destination.
I ovde pise da ce biti na sajtu srpske poste.
Meni su predložili refund 0 (kaže idi u loaklnu poštu) i mogu ili da prihvatim ili da odbijem i čekam njihovo "finalno rešenje". Kako je tekao tvoj disput?Ja sam se oprostio od UA*HU posiljke koja ima status Dec 11, 2021 06:09 Aliexpress-Cainiao Arrive at local delivery office
Dobio sam refund iako je Aliexpress predlozio da ne dobijem nista jer je posiljka u Srbiji.
Da li ima smisla da odem u postu i pitam ih u vezi posiljke? Jel uopste nekom poslo za rukom da "pogura" paket kroz Srbiju?
Meni je ovo četvrti put, od različitih prodavaca, za godinu dana i to je jedini artikl koji mi ne stiže. U pitanju je komad plastike od 5$ plus 3$ za shipping.Lose zakljucujes, ne zelim i jare i pare, vise puta se desilo da posliljka stigne nakon dispute i svaki puta sam javio prodavcu i poslao mu novac.
Pitam zato sto vec dva puta narucujem isti proizvod od razlicitih prodavaca. Prvi nije stigao preko Rige, sada preko HU. I pre nego li narucim treci put, i ako postoji sansa da je paket u Srbiji da nesto uradim povodom toga. Pozdrav.
Edit.
Gde tacno proveravam na PU, moze link?
Izgleda da si bio u pravu, proslo je vec puna 2 meseca, a ni traga ni glasa od te moje posiljke neregistrovane iz Nemacke, bruka i sramota..jednom recju tuga zapravo..To je redovna posta, cekaces kao i sve drugo sto se ceka, nista brze nego standardna neregistrovana posiljka iz kine.
Ja sam pitao prodavca gde je zapelo pošto je i dodatni rok od 30 dana isticao, rekao mi je da pokrenem dispute ako ne stigne za nedelju dana. Odmah mi vratio pare, bez obzira što se Aliexpress umešao sa predlogom refund 0…Meni su predložili refund 0 (kaže idi u loaklnu poštu) i mogu ili da prihvatim ili da odbijem i čekam njihovo "finalno rešenje". Kako je tekao tvoj disput?
Kada pokušam da dodam "more info", neće da submituje, samo vrti onaj kružć u prazno. Zakačio sam i fotgrafiju.
Meni je ovo četvrti put, od različitih prodavaca, za godinu dana i to je jedini artikl koji mi ne stiže. U pitanju je komad plastike od 5$ plus 3$ za shipping.
Niti je nešto veliko, niti je nešto vredno.
Jel ima neki popust ako kupim celu tu gomilu ili ide na komad 😂Pitao me postar jel me sramota da toliko nosi
Ove UB**LV stigle brze sada nego UD**MY.
A jel njega sramota da podigne platu ?Pitao me postar jel me sramota da toliko nosi
Ove UB**LV stigle brze sada nego UD**MY.
In Ukrain/Russia that bunch would be combined into one big parcel. No discount but it would arrive in a fast way as if you paid Premium delivery and no taxes/additional postal fees of course.Is there a discount if I buy the whole bunch or it goes to pieces 😂
To je zbog toga što je Srbija zadnja rupa na svirali, ako uspeš da prevedeš.In Ukrain/Russia that bunch would be combined into one big parcel. No discount but it would arrive in a fast way as if you paid Premium delivery and no taxes/additional postal fees of course.
da =)To je zbog toga što je Srbija zadnja rupa na svirali, ako uspeš da prevedeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari