Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napokon dva Madjara UAxxxxxxxxxxxHU , jedan porucen 25 septembra a sedeo je u Budimpesti od 18 .10 a drugi porucen 27.09 a sedeo u Budimpesti od 26.10 napokon promenuli statuse u
Arrived at destination country i sad su " Received by the delivery company " tako da imate orijentir za svoje posiljke. Ovi paketi imaju dosta dobro pracenje samo je problem sto ih MAdjari zadrzavaju dok se ne nagomila za slanje . A izgleda da se salju vozom jer nema direktan avio let Budimpesta -Beograd kolko vidim na Flightradaru . Mozda gresim ali sad ko ceka HU posiljke moze da se nekako orijentise.
Pa nema ni voz, sta cekaju, da AV zavrsi prugu pa da posalju... Meni stoji u Budimpesti od 5.11.

Meni stoji da je stigla u Srbiju 16.11 i od tada nista,na aplikaciji poste za pracenje nema nista,jos uvek verovatno nije ubacena u sistem,stoji negde u kontejneru i ceka red za sortiranje.Izgleda da ce pre iz Kine i Madjarske nego iz Beograda do mene.😁

I ja imam jedan paket ni da mrdne iz Madjarske 10 dana.
Drugi paket izgleda ima pravi broj za pacenje,mogu da pratim na sajtu poste gde je. Ne mirise mi na dobro,izgleda da ce da zavrsi na carini.

Nikad mi nije brze stigao paket iz kine samo za 19 dana preko litvanije

Meni više ne znam ni koliko paketa stiže, svake nedelje sa tri različita fronta 🙂

Ja sam pravio kratku pauzu sa kupovinom ali sad sam krenuo i jos mi nijedan nije stigao.
Samo na jednom imam broj za pracenje koji pratim u posti,ali 3 dana ni da mrdne odakle je krenuo.

2 turske posiljke , obe po turcima stigle juce u BGD. Ovi nasi proknjizili danas samo jednu ...

Od 12.11 stoji na carini 20e baterija za mobilni kupljena iz nemacke (nema kod nas). Kad bi se to moglo ocekivati?

Lose sam procenio ni danas nista . A na sajtu poste pise da su mi urucene ...

Jesi siguran da su pošiljke za tebe? :D
Jesu li pošiljke iz GPC poslate u tvoju poštu? Izbaci praćenje da rastumačimo

Tumara ako niko ne zazvoni sa paketićima pravac u poštu sa brojevima pošiljki, ništa ti drugo ne preostaje.

Koliko se ovih dana čeka na carinjenje? Paket u vrednosti od $35 mi od 22.11. stoji na carini :(

Ja naviko na Latviju 22-30 dana i samo da potraje
danas stiglo par komada Latvija Order time: 07:46 Nov. 08 2021

Drugi paket zaglavio negde, ide preko Litvanije. 🤨
Prvi stigao bez problema a ovaj kasni

SAd mi stigao jedan UAxxxxxxxxxHU ( takozvani Madjar) , porucen 25.09 , stigao u Budimpestu 18.10 . u Srbiju usao 16.11 a sada mi postar doneo.
Sto je sporo , sporo je , pa ovako sporo je bilo samo na pocetku korone kad su pucale linije transporta ... 65 dana , izem ti transport preko HU a oni Litvanci se zakacili sa KInom oko Tajvana , jedino mi preko JOOM-a sve ide na Holandiju i ima prolaz oko 25-30 dana . Mislim da ce Aliexpress ponovo na led jedno vreme pogotovo sto idu praznicne guzve pa ce posiljke ponovo da ' nestaju " da li kod nas ili ih Kinezi nece ni poslatu u pokusaju da navataju " naivne" sa laznim brojevima za pracenje .
p.s. imam jos tih madjara porucenih od kraja septempbra pa do sredine oktobra koji su skoro svi u Budimpesti , nece to do Nove Godine stici vidim ja , pogotovo sto i nasa carina sad zateze po 7-10 dana bez potrebe .

SAd mi stigao jedan UAxxxxxxxxxHU ( takozvani Madjar) , porucen 25.09 , stigao u Budimpestu 18.10 . u Srbiju usao 16.11 a sada mi postar doneo.
Sto je sporo , sporo je , pa ovako sporo je bilo samo na pocetku korone kad su pucale linije transporta ... 65 dana , izem ti transport preko HU a oni Litvanci se zakacili sa KInom oko Tajvana , jedino mi preko JOOM-a sve ide na Holandiju i ima prolaz oko 25-30 dana . Mislim da ce Aliexpress ponovo na led jedno vreme pogotovo sto idu praznicne guzve pa ce posiljke ponovo da ' nestaju " da li kod nas ili ih Kinezi nece ni poslatu u pokusaju da navataju " naivne" sa laznim brojevima za pracenje .
p.s. imam jos tih madjara porucenih od kraja septempbra pa do sredine oktobra koji su skoro svi u Budimpesti , nece to do Nove Godine stici vidim ja , pogotovo sto i nasa carina sad zateze po 7-10 dana bez potrebe .
Vidiš kako mogu da utiču na nas obične smrtnike sve te geopolitičke problematike.

Stiglo meni 7 paketića - jedan od 29.10. preko Letonije, a od 11.11. stigla 4 Letonca i 2 Maležana. Imam ih sa istim datumom još poručenih, i Maležana i Letonaca, čak i iz iste prodavnice, ali još nisu stigli :)

To je Latvia Post i oni dolaze uredno 25-30 dana, Problem je HU neznas kad i dali ce doci
To je delimicno tacno,ja recimo nisam dobio posiljke koje su isli preko Latvie UBxxxxxxLV jos od Septembra,a Madjara sam dobio za 40 dana sa sve pracenjem do Srbije.Najbrze i najsigurnije dolaze preko Letonije.

LV pošiljke su obično u sandučetu 10-15 dana od kad krenu iz Rige. Sa HU pošiljkama nisam eksperimentisao jer mi LV odgovara ali bi status da je poslato za RS tremao da je pouzdan. Pitanje je kojim prevoznim sredstvom iz HU stižu kod nas, da ne bude čeka se da napune šleper.

Meni jos nije stigo ni jedan litvanac ni madjar, order datumi izmedju 5. oktobra i 15. oktobra. Svi napustili Litvaniju pre mesec dana, mozda malo vise. Da li da otvorim dispute ako ne stignu do kraja sledece nedelje?

Poslednja izmena:
Meni jos nije stigo ni jedan litvanac ni madjar, order datumi izmedju 5. oktobra i 15. oktobra. Svi napustili Litvaniju pre mesec dana, mozda malo vise. Da li da otvorim dispute ako ne stignu do kraja sledece nedelje?
Pa imaš tracking, gde je zaglavilo?
Malo mi je još rano za dispute

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno