Ne, verovatno zato što vrednost pošiljke nije prelazila EU 10.Znači usporile su malo, stizale su one i za 10 dana. Jel bilo zadržavanja na carini?
Drugo slovo mislim da ne znači ništa osim za broj pošiljke i dodeljuje se po redu A-ZR-Registrovana pošiljka
Registrovana pošiljka je pošiljka o kojoj poštanski operator vodi posebnu evidenciju i izdaje potvrdu o prijemu.
Piše u obavestenju da je "preporučena pošiljka".
Ja se ne secam da ima porucenih stvari sa neta, pa mislim da je samo nešto sluzbeno moglo biti kad se trazi licna isporuka...
Kako znati ko je ovo poslao?
unutrasnji saobracaj
AA posiljka sa potvrdjenim urucenjem.Sada se koristi iskljucivo za sluzbene posiljke poste i ne moze da se prati.
RE preporucena posiljka.
PE, PX postexpres posiljke.
C kao prvo slovo uvek oznacava paket.
Pise DHL.Ne ide to preko DHL-a, pricali smo o tome.. To ide jako sporo, iz Kine za Englesku, pa za Nemacku pa kod nas.. ''Normalno'' je da se dugo ceka, meni je to putovalo preko 40 dana pre nekih 4-5 meseci.. Mozes samo da cekas nista vise i docekaces na kraju.
Nisam ni rekao da je DHL Express.@ Aeacus
Tvoja posiljka ne ide preko DHL Express-a , nego je standardna posiljka preko Deutsche Post DHL.
( naziv je DHL e-Commerce ili DHL Standard )
Prelistaj temu imas gomilu primera.
Menu juce stigao jedan UDxxxxxxxNL porucen 9 juna a jos 2-3 komada narucena od 31.5 - 9.06 ocekujem danas ili sutra jer su usli u zemlju u toku vikenda samo da ovi sa carine odrade posaoStizu li ovih dana kakvi Holandjani?
Znaci sve vreme je posiljka bila u njihovi rukama.Jutros mi je postar doneo papir da preuzmem posiljku.Znaci carina stajala od 24.06.Platio sam 855din.Pogledajte prilog 311669
Hvala ti na jasnom odgovoru. Mislio sam da je kod nas tj. na carini ali izgleda da nije ta situacija.@ Aeacus
Registrovane posiljke imaju puno pracenje.
Universal Parcel Tracking - Global Package Tracking
Parcel Tracking Worldwide. Track Parcel in USA. Global postal tracking from eBay, AliExpress, ASOS, Shein, Amazon. Tracking packages from China, UK, Germanyparcelsapp.com
Ova tvoja je jos u tranzitu izmedju Nemacke i Srbije.Kada stigne u BG videces status na
![]()
Праћење пошиљке
Пошта Србије је највећи инфраструктурни и логистички пословни систем у земљи који покрива целокупну територију Републике Србије.www.posta.rs
Videces i da li ce je propustiti ili ce je danima drzati na carini.
Kada stigne na carinjenje u slucaju duzeg zadrzavanja mozes poslati mejl posti carinjenja.
Pogledajte prilog 311685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari