Villy_Da_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.02.2005
- Poena
- 390
Stigla jedna od dve UBxxLV pošiljke naručene 24.dec 🙂
Je li ti problem da okačiš praćenje pošiljke? Moj RUxNL za BiH već 11 dana ne mijenja status, posljednji je "the item is ready for shipment" a poslat je 13.1.Dva RUxxxNL paketa poslata iz Kine 16 ovog meseca, u zemlju stigla prekjuce, jutros postar doneo.
Nikad brze nisam dobio pakete.
@ Villy_Da_Man
Da li su od istog distributera ?
Imamo primere iz oktobra i novembra za LV i UZ.
Isti distributeri - isti datumi , deo posiljki stigao pre mesec - dva ,
ostatka nema.

Kakva su ti iskustva sa UH BE pošiljkama? Koji je prosek dana da stignu?Iako sistem za pracenje u okviru AE aplikacije ne funkcionise vec drugi dan
Eva robot i chat operateri nemaju apsolutno nikakvu informaciju o tome.
Jan 26, 2021
YANWEN Logistics
Yanwen Pickup
S000___ -> UH___BE
Meni je juce stigla jedna, od narucivanja 23 dana. Izvorno Yanwen economic air mail, LP pocetni broj za pracenje i onda UH BE.Kakva su ti iskustva sa UH BE pošiljkama? Koji je prosek dana da stignu?
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Kakvo je iskustvo sa Economy SpeedPAK EE...F0N?
63 dana prođoše...
Moje jedino dosadašnje iskustvo sa SpeedPakom je da mi je prodavac dao fake TN (što je istovremeno i dobra strana jer možeš odmah da vidiš poštanski broj primaoca, pa ako nije tvoj znaš na vreme na čemu si)
Imao takodje posiljku preko SpeedPak-a (ebay). Naruceno 17.12. stigla 26.01. Isla preko Nemacke UV...DEZadnji info koji imam:
02/12/2020 20:23 - Arrived at Transit Hub","oprTime":"2020-12-03 11:45:00","oprTimeZone":"1","oprTimestamp":1606992300000},{"eventDesc":"Departed from Origin Country, SHENZHEN, CN
Pošiljka poslata 27.11.2020.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari