Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ zokce

Prati malo pa ces znati do koje tacke koja posiljka ima pracenje ;)

LV imaju do prosledjivanja iz Rige ka Beogradu.

Status da je posiljka stigla u Srbiju nije uvek tacan.

Isto vazi i za UH..TR

@ scouser

Postoje i druga mesta za pracenje

Хвала на одговору. Због ЛВ сам и питао јер сам видео коментаре око тих пошиљки.

Едит: значи ли ово да је прошло кроз Литванију и путује овамо?

54466ed206966dfe953aef0eb5ed0f2e.jpg

Poslednja izmena:
Како су га написали, а и нацртали, као да је кренуло из Летоније. Није толико битно за ову пошиљку, али ће можда бити за неку другу. Хвала на објашњењу.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

3 maja narucen paket,SunYou,danas stigao na aerodrom u Srbiji.

@amdpower

Mozda da , a mozda i ne :S:

A ostalima bi znacilo da napises jel to neki Sxxx->UH.TR ili neki LP

off. qfggnbnfnbcb.g
šnšššb.mn

gbfmmmm mmgmnbmmmmmmmjffb g
..
cccnncncncccccccccccccccc
d
gnfđfmf f xxxxccxcmcccm fđfđcccccmxccccccccccccccccccccccccccf.. me fđqgggggggffgggfffrfgđgfggrgfggggggvgggggggggfcmvgđgđgrvggg.q.q...cccmcccccccccmccmccmjcjcmccmjmcccmcccncmcccmcmccmmccccmccmcmccccccmmccmccmcmcmcnccmcjcmcmcmcmcmcmfmccmcmcmmcmcjcmmcmffcncmcđccmcmcmmcccccccmjccccnncccmjmccdmdfjfkmmffmdmdmdmdfmmfffmffcmd
mcmcmcmcmcmcmcncmc.m.cccncmcjcmcmcjcjcmcmcmcmcmcmcmccmnc cnccccfmfmfmffmcccffcfddxfdfffccmccncccccccmckckckkcmcmcmcffcccccmcmccmcmccccfđcžfžj.nxxxcccccccmcccmcmcmmcjccđfđf
bbš.ššfnfnffnfnfmvvovđvđvđvđvđvvđvđđvđvđweww w e eew q www gfkcccffcxcccccxcfđđffmđmfmfmff f fmmfmfmfffggđg v vfmf w
c b zmbhcssxsfžgžgđgđgđgđgđgđgđgđgđf...gs.gs..gs.s.š.sg.s.s.s.s.s.g.vssvf.sfš.s.sšlss.štttttttttqt
t,t.s.s.šs.s.sšfg.m yxxnnnččqooo.d onđvy oo..l.oo.lllloocumccccccfmcmcmcjcmccccmp
cmccmcccccmcmcmcmfmcc mffmf .., cfmf žopw..w
o.

vn
k
..,...žoi

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

đcnd.hx

xbb
hvv
v.jcmc

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

[emoji23]

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Sun You ponekad izbaci i nakon 3 dana da je usao u Srbiju a ustvari je posiljka bez pracenja ..Malo Kinezi napravili da zavlace Kupce..

UB..LV - da li je nekom nesto stiglo u poslednjih 15-20 dana ???

Na pracenju im je haos - sve ide sa HGH01 - Hangzhou Xiaoshan International Airport u Rigu.
Za polovinu posiljki nema potvrde na https://pasts.lv/en/Category/Tracking_of_Postal_Items/ da su stigle iz Kine

Samo mali broj je ( navodno ) prosledjen za Srbiju...

Izgleda da samo UB.LV i stize zadnjih meseci.. Meni je stigla jedna juce, porucio sam 19.04. neka glupost, 0.87 $. Druga stvar koju sam porucio 25.02. mi je pre 7 dana prodavac rekao da mu se vratila i da zahtevam povracaj novca, poslato preko Kineske poste UW.CN, treca koju sam porucio isto 25.02. UW.CN ni traga ni glasa, 11.04. porucio narukvicu za sat preko UB.SG takodje nista, i tako dalje znaci jedino sto je stizalo za ovo vreme su neke dve UB.LV..

Porucio sam i 23.04. preko registrovanih Holandjana 29.05. pise da je stiglo u Post NL sortini centar u Holandiji, sada treba da se dovuce do nas..

Sve u svemu juce sam pisao sa nekim prodavcem kaze mi da iz njegovog trenutnog iskustva za Srbiju najbrze pristizu registrovani Turci..

LP**** 06.06. promenjen status u Departed, GMTC

@outlaw moguce da imaju neki redosled dok prikupe dovoljnu kolicinu kad i gde salju odredjene posiljke zavisno od destinacije pa eto i vreme od arrived do departed varira, ko zna

Moja RE****CN pošiljka naručena 08.02. a poslata 18.02. je navodno danas stigla u izmeničnu poštu. Od 23.02. do 11.05. nije bilo nikakvih statusa pa je tad bio da je paket napustio Kinu.
A ja 06.05. dobio refund... Sad ako stvarno stigne treba da cimam kineza kako da mu uplatim te pare.

Singapurci od 15. do 17. marta što su "napustili" Singapur ni traga ni glasa :D Za jednu mi danas ističe protection koji je već bio produživan za 35 dana...

Poslednja izmena:
Majskih 7 komada UB..LV je "izgubljeno" negde u tranzitu

17track , ninja i pasts.lv - svako prikazuje drukcije statuse

4 kom. su ( valjda ) prosledjena za Srbiju
2x
19.05.2020 Parcel sent to last mile
20.05.2020 Parcel has arrived in last mile
1x
28.05.2020 Parcel sent to last mile
1x
03.06.2020 Parcel sent to last mile
3 komada su valjda stigla u Rigu , postoji status da su krenuli iz Kine.

YANWEN Logistics / SunYou Logistics nesto opasno muljaju sa LPxxx paketicima

UA..TO koji je navodno 21.04 stigao u Srbiju nije isporucen
UA..TO 26.04 2 komada isporuceni
UD..LT 26.04 nisu isporuceni

ostali , od maja imaju samo LPxxx i dodatni kod samo brojevi

UW...CN od marta ni traga

UB...SG stoje zaglavljeni u HK/SG

Za UH..TR mi se cini da su krenuli posle oko mesec dana zastoja ( mozda je zastoj bio zbog Ramazana )

Sun You ponekad izbaci i nakon 3 dana da je usao u Srbiju a ustvari je posiljka bez pracenja ..Malo Kinezi napravili da zavlace Kupce..

Juce i danas je navodno stigla gomila LPxxx posiljki. Zanimljivo je da imaju razlicite tajminge tj. stizale su u razlicitim terminima.

Bas me zanima da li ce i kada stici na kucne adrese.

Koji je status za te LP... koje su "stigle"? :)

@outlaw

Eto ima i jedna koja nije stigla , a krenula je kada i ostale...
( ovo je samo deo - ima ih jos )

6LP.jpg

a ovo su oni paketici iz marta i aprila koje sam spominjao

6xLP.jpg

UA..TO koji je navodno 14.03 stigao u Srbiju nije isporucen
UA..TO koji je navodno 21.04 stigao u Srbiju nije isporucen
UA..TO 26.04 2 komada isporuceni
UD..LT 26.04 nisu isporuceni

Poslednja izmena:
Moja RE****CN pošiljka naručena 08.02. a poslata 18.02. je navodno danas stigla u izmeničnu poštu. Od 23.02. do 11.05. nije bilo nikakvih statusa pa je tad bio da je paket napustio Kinu.
...
meni je isto juce sigla na carinu RV..CN sto joj je zadnji status bio 11 maja airline depature

Moji singapurcani i dalje ne mrdaju s HK nad over to airline jos od marta...RBSG, singapurcima smo bas crne ovce

*mjau**mjau**mjau* kako imate vise zivaca (i smisla) da ista i kupujete iz te Kine,obzirom na tako pedantnu i "brzu" isporuku?

Sta mislite da li ce se taj postanski saobracaj sa Kinom IKADA vratiti na ono normalno stanje od npr prosle godine kada su posiljke iz Kine,poslate bilo kojom postom,stizale za 20,25,30 dana do kupaca u Srbiji

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno