Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ovakav zadnji status na pracenju posiljke

18.03.2020 08:49:15 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА Отпремљен

Kada mogu da ocekujem da ce paket stici do mene?

@dedamrsoje

Aerodrom nije zatvoren !!!
Pogledaj sliku koju sam okacio i procitaj sta je napisano

@maxx79

Bice za par dana u lokalnoj posti , pitanje je da li ce i u kolikoj meri postari vrsiti isporuku

Ide 28.3 i spremaju se za rasprodaju povodom 10 godina AE.

I ponovo ponavljaju istu stvar kao 11.11 i za BF - preopterecuju China Post
preko svih razumnih granica a sve u cilju da veliku kolicinu podsticaja za transport
zadrze u okviru nacionalne kompanije

China Posta za Srbiju ima tranzit preko EU aerodroma.... dalje zakljucite sami

@ amdpower

Ta posiljka je najverovatnije u lokalnoj posti

Ide 28.3 i spremaju se za rasprodaju povodom 10 godina AE.

I ponovo ponavljaju istu stvar kao 11.11 i za BF - preopterecuju China Post
preko svih razumnih granica a sve u cilju da veliku kolicinu podsticaja za transport
zadrze u okviru nacionalne kompanije

China Posta za Srbiju ima tranzit preko EU aerodroma.... dalje zakljucite sami

@ amdpower

Ta posiljka je najverovatnije u lokalnoj posti

Nije,danas mi je postar doneo vontar koji je dosao singapurom a ove posiljke nema.
Sto se tice kineske mogu li da otvorim dispute na bangoodu ukoliko ne dodje za 35 dana?

Ja čekam već 4 dana za promenu statusa za dva paketa koja sam poručio (TO,SG)... Uglavnom TO je napustio tranzitnu zemlju pre 4 dana, a za SG mi piše da je predat aviokompaniji... Mogu li se čemu nadati... Pozz :(

Kod mene dve posiljke UW...CN, jedna poslata 5.og, 6.og je bilo trackinga do Leave [Shenzhen International Bulk Processing Center], next stop [Shenzhen International], od tada nista. Nesto slicno je i sa ovom drugom, Leave [Jiangyin Bulk Mail Receiving Center], next stop [Suzhou International]. Od sad narucujem samo SG. Hteo sam i sada, ali nije bilo opcija.

Slabije sam pratio temu, na preskok. Koliko znam stižu poneke pošiljke od ranije, i meni je nedavno stiglo dve tri. Ali kakva je situacija sada sa poručivanjem, ide li uopšte išta, bilo koja pošta/vrsta isporuke sa alija, ebay-a? Ima li ikakve svrhe da se poruči?

Ja sve sto sam narucio ovih dana je krenulo e sad dal ce stici ko zna.

Vrlo neizvesno. Sve posiljke verovatno pristizu komercijalnim letovima (pretpostavljam), nisam siguran za cargo prevoz, tako da je vrlo veliko pitanje u ovom trenutku, kada je suspendovan avio saobracaj, da ce bilo sta od paketa stici u skorije vreme i da li ce uopste stici. Videcemo....

@maxx79

Bice za par dana u lokalnoj posti , pitanje je da li ce i u kolikoj meri postari vrsiti isporuku

Znaci,status 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА Отпремљен znaci da je paket napustio tu postu carinjenja u Beogradu i uputio se u moju lokalnu postu?

Znaci,status 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА Отпремљен znaci da je paket napustio tu postu carinjenja u Beogradu i uputio se u moju lokalnu postu?
Nije. To je status koji se ponavlja iz dana u dan svakog jutra dok ti paket ne dodje na red. Kada zavrse sa njim nekog dana tokom popodneva dobijes status da je krenuo ka dostavnoj posti. Ako toga nema sutra ujutro ponovo isti status.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Nije. To je status koji se ponavlja iz dana u dan svakog jutra dok ti paket ne dodje na red. Kada zavrse sa njim nekog dana tokom popodneva dobijes status da je krenuo ka dostavnoj posti. Ako toga nema sutra ujutro ponovo isti status.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Hvala na objasnjenju...:)

Ne znam kako je kod vas, ja vec par dana nemam ni jednu promenu statusa za scih 11 paketa.. Ukljucujuci SG, CN, LV i TR..

Cak mi dva paketa SG stoje vec 5 dana na Despatched to OverSeas Postal Admin (From SG/SIN to RS/BEG)

@Argentto

Neće ništa stići. Aerodrom je zatvoren.
Džabe se opterećuješ sa statusima. [emoji4]

@ Argentto

Za SG nemam primere
Ux..TO odlaze iz HK.
LV i TR stoje.
Ux..CN - kao i pre , mozemo samo da pogadjamo gde su.

I da stignu u Srbiju , za 10-ak dana ce najverovatnije stati isporuka...

Jos uvek su u vecini oni koji ne shvataju ozbiljnost situacije i
cini mi se da ce se osvestiti tek kad upadnu u nevolju.

Isto je kod svih, meni Turcin stao isto... ostale nekako i idu po Kini ali ima da dobiju jedno 200 securty returna kao i obicno

Znaci do daljnjeg nema paketa [emoji21]

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Kava je malezijska posta inace?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da, sve ce da stane sad, pitanje je i koliko ce Postari da raznose sve zbog ove situacije. Ja bidovao par memorija na ebay, vec se dve vratile prodavcu i vratio pare odmah.

Malezijska posta od letos nije prisutna na AE, zamenili su je sa Tongom.
( mada je ruta ostala ista )
Vecina Ux..TO poslatih tokom februara je vec isporuceno u Srbiji.

Primer koji je naveo @TechSamuraj - status moze biti i tacan ako je postojao neki kargo let

Tura LV je 20.03 stigla u Rigu i 21.03 je prosledjena ka Srbiji.
Pitanje je da li ce do daljnjeg ostati u Rusiji ili je/ce nekim kargo letom doci u Surcin.

Posta Srbije naravno cuti :( mada je i bolje da cute , nego da kao papagaji ponavljaju
da za neregistrovane posiljke nema pracenja

Od deb*la sa AE chat podrske isto nema vajde

Juče su mi se apdejtovali statusi za dosta pošiljki preko LV (da su stigli u Srbiju). Tako da nešto kao i dalje ide.
Međutim i od onih koji su stigli u poslednjih 7 dana dobio sam manje od pola. Ili nema ko da radi, ili ih puštaju da odleže neko vreme za svaki slučaj.
Yanwen i SunYou takođe navodno stižu (za sada).
Kineska pošta, i registrovana i neregistrovana, stoji u Pekingu i čeka, ne bih da prognoziram šta će dalje da se dešava ali situacija ne obećava...
SG i dalje ide iz Singapura, ali i dalje čekam da se nešto pojavi kod nas. Poslednje mi je stiglo pre 7 dana ali tada još uvek nisu bili obustavljeni putnički letovi.
Na jednoj od poznatijih radnji na AE stoji obaveštenje da je ChinaPost promenio "garantovano" vreme isporuke sa 60 na 80 dana i savetuje se korišćenje Cainiao logistike kad god je to moguće.

Inače u mojoj pošti su mi rekli da poštari više ne isporučuju ništa zbog virusa, već isključivo ostavljaju obaveštenja da se preuzme u pošti.

Može se pretpostaviti da će biti još gora situacija u periodu koji sledi. Trenutno nema baš nekog smisla naručivati bilo šta.

Juče sam prošao pored lokalne pošte. Čeka desetak ljudi, red je bio bar 15 metara dužine, nisu bili kao sardine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno