Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taman sam hteo da im posaljem pismo, kad evo ga otisao na otpremu danas :)

@joojant200

Sve mi se vise cini da u Posti posle strajka rade po principu
„Ne mogu oni nas tako malo da plate, koliko mi malo mozemo da radimo“

Pratim dva paketa,jedan sa alija,dtugi sa bangooda,medjutim ovaj prvi je u Latviji???
Nijedan paket mi do sada nije bio tamo.
Screenshot_2020-03-02 ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING 17TRACK.png

@amdpower
Nista cudno, vrlo cest prevoznik je Letonska posta. Ne znam sta si birao od opcija za slanje ali je pretpostavka da si odabrao jednu od opcija gde spediteri salju preko Letonske poste. Ima puno primera za tu opciju slanja.

Moze li ovakav LB123456789SE broj da se vidi na nasoj posti ?
Da li je neko imao slicno iskustvo

^Verovatno može. Ja sam pratio L-ove iz USA i Malezije.

Danas stigla
c4708285adb28e5fff440a0ca44207f2.jpg

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Meni konacno stigla posiljka poslata 11.11.19. RP-CN, nakon bezbroj security returnova i stajanjem vise od mesec dana na carini u bg. Sve najgore im zelim ovim putem, i kini i nasoj carini.

Feb 23, 2020 23:33 China Post
Handed over to air carrier
Beijing Exchange Station

Nakon 130 statusa Beijing u protrklih 20 dana, od 23.02 stoji ovaj status bez promene... da li to znaci da je napokon napustio Kinu i da vise nema tracking ili... :/

sasa022, taj koji sam kopirao je poslednji sa ninja postal.

@dedamrsoje koliko znam RV......CN se ne moze pratiti kada udje kod nas :trust:

Singapurcani ekspresno, svaka im dala [emoji16]. Platis postarinu par dolara, ali znas za sta. Sad da vidim samo hoce li postar doneti i kad.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Moze se veoma lako desiti i da ti postar donese kuci, a da nema statusa da je doslo do tvoje poste. Nemarni su bas.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

2 paketa na carini, jedan već 10+ dana. Zvao carinski referat pošte par puta da vidim kada mogu da očekujem paket, svaki put odzvonilo do kraja, niko se ne javlja. Screenshot_2020-03-04-12-25-44-725_com.android.contacts.jpg

2 paketa na carini, jedan već 10+ dana. Zvao carinski referat pošte par puta da vidim kada mogu da očekujem paket, svaki put odzvonilo do kraja, niko se ne javlja. Pogledajte prilog 282355

Izgleda je postalo normalno sada da su paketi na carini oko 15ak dana..
Tacno su instruisane i posta i carina da nas kar_ju, naizmenicno, a nekada i grupno, da odustanemo od kupovine preko, jer pribogu tako cuvamo nasu sjajnu/bajnu ekonomiju!

Dobio sam paket iz Kine preko pošte Tonga (mala država u Okeaniji) . Bukvalno samo još naša pošta fali u Kini.

Paket poslat 06.02, koji po ninja postalu ima poslednji status 23.02 Beijing, kod nas u postu prispeo 08.02 :trust:

Kako je nasta posta registrovala prispece posiljke 08.02 ako je paket svim ostalima tracking sajtovima ima poslednji status 23.02 Beijing ?

Screenshot_20200306_124118_com.android.chrome.jpg Screenshot_20200306_124159.jpg

Poslednja izmena:
@ Dejan.

Kinezi su vecinski vlasnici pa je prosle godine doslo do zamene - nije vise Malezija nego Tonga Post , ali ruta je ostala potpuno ista.
Evo svezi primeri

uato.jpg

@ Argentto

Vrati se malo unazad i pronadji sta koji status znaci.
Posiljka ti je u Pekingu i moze da se desi da sa tim statusom stoji preko mesec dana.

Meni danas tek krenula posililjka od 22.01. od tada sam imao jos 5-6 koje su poslate u roku od 2-3 dana,, ali ova bas zaglavila.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Malopre doneo postar :)
UA..TO
( porudzbina od 06.02 , poslato 22.2 )

to2.jpg

Poslata danas jedna UW****CN, dobio i obavestenje od AE. Kupljena 1.3. a stajalo 13 dana rok za slanje.

Takodje, u pretposlednjem sporu za posiljku koja je vracena prodavcu (iz Pekinga nazad u Nanjing) AE presudio u moju korist. Prodavac napisao da je posiljka najverovatnije izgubljena a ponudio da prekinem spor a da ce on onda poslati ponovo. Nisam mogao da mu ne odgvorim da je to isto kao da ga ja pitam da posalje pa kad stigne da mu platim, Da je hteo kao drugi da posalje ponovo kad je vec bilo ocigledno da je posiljka vracena i dok je jos tekla zastita prihvatio bi ali bez zastite nista.

@dedamrsoje

Nazalost , nista neoubicajeno za CP :S::mad:

Da li jos neko ima zaglavljene UB..LV na Hangzhou Airport (HGH01) ?
Posiljke ( LV ) koje idu preko Guangzhou-a idu bez zastoja.

@joojant200

To je zato sto nisi i ne pratis sta se pise :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno