AnnarioN
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.11.2019
- Poena
- 59
Ne gubite nadu, malo pre stigao nepraćeni od 20.09
Zar i subotom? E da je i meni to doziveti..
Ne gubite nadu, malo pre stigao nepraćeni od 20.09
Prvi put u životu subotom, i ja se začudioZar i subotom? E da je i meni to doziveti..![]()
Prošlo bez carine ili grešim?
https://i.imgur.com/iXuiYFa.png
Meni je 20.12. sleteo singapurćanin koji je poleteo 11.12.E ovo mi se sad prvi put desava posle godina i godina narucivanja sa AE, SG nema 11 dana da dolete na surcinski aerodrom, ne znam sta se desava uvek(godinama unazad dakle) slecu u 95% slucajeva za 4 dana onih 5% za najvise 7 dana, a sada je proslo 11 i jos uvek ih nema.
Drugi paket isto od 16.12 takodje nema ajde to jos da istolerisem jer je na 6 dana danas ali gledajuci predhodni...
Da li je nekom dosao singapurcanin koji je poleteo 11.12, nije logicno(tj ne bi trebalo) ali da pitam jel ima jos nekog sapatnika.
Kako? Na koju foru tebi stigao a meni nije, jedino da su razliciti avioni a to se dosad nije desilo bar meni. Trebali bi isti avioni da su kad vec krenuse istog dana na istu destinaciju.Meni je 20.12. sleteo singapurćanin koji je poleteo 11.12.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Nije bitno kad je porucen vec kad je poleteo sa aerodroma u SG ka nama.Ja imam SG porucen 29.11., juce 21.12. stigao kod nas na carini (Prispela).
Sleteo jutros RV-CN, koji je napustio kinu 28.11@Kuja
Izgleda da nam paketi putuju zajedno.
Meni 19. istice rok za isporuku na Ebay, nema sanse do tad da stigne, makar kad bi usao u zemlju, ne znam koja je procedura tamo, jel ima produzenje roka?![]()
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Samo moji SG sad ne stizu brzo, sta se desilo sa njima ne znam.SG ( i registrovani i neregistrovani ) i LV stizu brzo.
Gomila LV je stigla tokom strajka i verovatno ce tokom iduce nedelje biti isporucena na adrese.
Ostali - videcemo....
Pogledajte prilog 279020
Ne znam koliko bi vi brzo, SG stiže za 7-14 dana bar meni ove poslednje 4 od 11.11 što sam narucivao. Meni je jednom SG stigao za 4 dana od naručivanja, ali ne možeš očekivati da je uvek tako, SG do 15 dana je sve ok. Naruči kineskom poštom pa onda nećeš kukati za SG i što ga još nema 11. dan [emoji16] Kineskoj pošti toliko u najboljem slučaju treba da dodje do Pekinga..Samo moji SG sad ne stizu brzo, sta se desilo sa njima ne znam.
Druze, ocigledno nisi aktivan ili ne citas moje postove.Ne znam koliko bi vi brzo, SG stiže za 7-14 dana bar meni ove poslednje 4 od 11.11 što sam narucivao. Meni je jednom SG stigao za 4 dana od naručivanja, ali ne možeš očekivati da je uvek tako, SG do 15 dana je sve ok. Naruči kineskom poštom pa onda nećeš kukati za SG i što ga još nema 11. dan [emoji16] Kineskoj pošti toliko u najboljem slučaju treba da dodje do Pekinga..
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Sleteo jutros RV-CN, koji je napustio kinu 28.11
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari