Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To što je naša pošta registrovala prijem znači da su samo dobili informaciju o prispeću pošiljke u narednom periodu, ne znači da je stigla u Srbiju.
Nisu stigle China registered ni sa početka novembra, a kamoli te tvoje iz decembra.

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Meni je pre tri dana stigao kinez poručen 29. novembra, ali zato i dalje nema paketa koji je poslat iz Nemačke 27. novembra i stigao na carinu 2. decembra.

Moj status je prispece prijem je stajao 5.12 :/

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

@dacha123

U zivotu treba nesto i nauciti , a statuse si vec mogao da naucis jer si prilicno redovan ovde...

CN-primer.jpg

E ovo mi se sad prvi put desava posle godina i godina narucivanja sa AE, SG nema 11 dana da dolete na surcinski aerodrom, ne znam sta se desava uvek(godinama unazad dakle) slecu u 95% slucajeva za 4 dana onih 5% za najvise 7 dana, a sada je proslo 11 i jos uvek ih nema.
Drugi paket isto od 16.12 takodje nema ajde to jos da istolerisem jer je na 6 dana danas ali gledajuci predhodni...
Da li je nekom dosao singapurcanin koji je poleteo 11.12, nije logicno(tj ne bi trebalo) ali da pitam jel ima jos nekog sapatnika.

Meni jos nije stigao paket koji je usao u zemlju 5.12.
U isto vreme porucene 2 stvari sa Alija, jedna stigla 29.11, druge jos nema

Ne znam da li je do varine ili cega, ali ga nema

Zar ovo 11200 GPC ne znači da je paket izašao iz carine? Ovo otprema, ranije se ponavljalo pre toga!?IMG-0ed0bf3dba58f644f0fcc261b9913c93-V.jpg

Poslednja izmena:
E ovo mi se sad prvi put desava posle godina i godina narucivanja sa AE, SG nema 11 dana da dolete na surcinski aerodrom, ne znam sta se desava uvek(godinama unazad dakle) slecu u 95% slucajeva za 4 dana onih 5% za najvise 7 dana, a sada je proslo 11 i jos uvek ih nema.
Drugi paket isto od 16.12 takodje nema ajde to jos da istolerisem jer je na 6 dana danas ali gledajuci predhodni...
Da li je nekom dosao singapurcanin koji je poleteo 11.12, nije logicno(tj ne bi trebalo) ali da pitam jel ima jos nekog sapatnika.
Meni je 20.12. sleteo singapurćanin koji je poleteo 11.12.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ja imam SG porucen 29.11., juce 21.12. stigao kod nas na carini (Prispela).

Izgleda da su se donekle sredile stvari u posti i na carini ali nije jos to to... daleko od onog sto je ranije bilo.
Verovatno bi do nove godine trebalo da se sredi valjda.
Steta samo sto mi nece stici pre Nove godine Singapurcanin koji je 20.12. imao status Despached to oversaes RSBEG

Ja imam 2 paketa RB.... SG, jedan 12.12. poleteo, drugi 13.12. još nisu stigli..

Meni je 20.12. sleteo singapurćanin koji je poleteo 11.12.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Kako? Na koju foru tebi stigao a meni nije, jedino da su razliciti avioni a to se dosad nije desilo bar meni. Trebali bi isti avioni da su kad vec krenuse istog dana na istu destinaciju.

Sleteo jedan RP...CN koji je poleteo 22.11..

Inače imam još dva RP... CN i oba su bila krenula iz Guangzoa, i odatle veoma brzo stižu do Pekinga, manje od 10 dana. Mislio sam biće lutanja, ali srećom odatle idu dosta brzo, jedan je poleteo 27.11, a jedan sad ide za Peking poslat 20.12 iz Guangzoa.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

@Kuja
Izgleda da nam paketi putuju zajedno.

Meni 19. istice rok za isporuku na Ebay, nema sanse do tad da stigne, makar kad bi usao u zemlju, ne znam koja je procedura tamo, jel ima produzenje roka?
a106b11cee114fd617bd1a9a1fa07bb8.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Sleteo jutros RV-CN, koji je napustio kinu 28.11
30ad6124eb17e7d37f75b1753d0ecef2.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

SG ( i registrovani i neregistrovani ) i LV stizu brzo.

Gomila LV je stigla tokom strajka i verovatno ce tokom iduce nedelje biti isporucena na adrese.

Ostali - videcemo....

lvsg.jpg

Drustvo, da li iz inostranstva stizu posiljke sa AA oznakom na pocetku? Gugl kaze da su to nase posiljke sa urucenjem.. na sajtu poste ne moze da se prati posiljka..

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Samo moji SG sad ne stizu brzo, sta se desilo sa njima ne znam.
Ne znam koliko bi vi brzo, SG stiže za 7-14 dana bar meni ove poslednje 4 od 11.11 što sam narucivao. Meni je jednom SG stigao za 4 dana od naručivanja, ali ne možeš očekivati da je uvek tako, SG do 15 dana je sve ok. Naruči kineskom poštom pa onda nećeš kukati za SG i što ga još nema 11. dan [emoji16] Kineskoj pošti toliko u najboljem slučaju treba da dodje do Pekinga..

Ne znam koliko bi vi brzo, SG stiže za 7-14 dana bar meni ove poslednje 4 od 11.11 što sam narucivao. Meni je jednom SG stigao za 4 dana od naručivanja, ali ne možeš očekivati da je uvek tako, SG do 15 dana je sve ok. Naruči kineskom poštom pa onda nećeš kukati za SG i što ga još nema 11. dan [emoji16] Kineskoj pošti toliko u najboljem slučaju treba da dodje do Pekinga..

Druze, ocigledno nisi aktivan ili ne citas moje postove.
Prvo vec 7 godina narucujem preko i samo preko SG poste i stizu mi uvek posiljke za 7-10 dana tako 7 god unazad sad prvi put da zakaze prvi paket mi je na 21 danu danas a drugi na 11-om.
Pa ako neko pise protivu CN poste i da se ne narucuje preko iste onda sam to ja a to bi znao da citas. Pa mene su napadali ljudi sto sam im govorio da ne narucuju preko CN poste, a ti sad meni koji 7 godina narucuje na AE preko SG poste pises kako i sta treba da radim.
Bas ti hvala, nisam znao zahvaljujem se od srca, auuuuu.
Meni najbrze isto tako bilo 4-5 dana a u vecini slucajeva 95% mi stize za 7 dana resto 10 dana jednom tih 4-5 dana i evo ove dve posiljke 21 i 11 dana, sta se desilo posle 7 god da mi kasne paketi ja ne znam a rekao bih da su mi dva najbitnija za ovih 7 godina. Marfi, Marfi....

Meni SG od 11.11 još nije stigao, štrajk Pošte je bio, to me teši.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
11.11 ili 11.12? Kakve veze ima strajk nase poste sa sletanjem SGovih aviona na surcinski aerodrom?

11.11. je. Paket poleteo 17.11. kao sleteo 04.12. Štrajk je ako se sećam počeo 03.12.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno