Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može biti Cainao kojim šalju preko "Aliexpres Standard Shipping" koja je inače najbrža i najbolja. Brža i od SG.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kod mene je LP baš singapure post, tj 4px .

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

@nemanja123

Ne pisem samo ja , a napisano je mnogo puta gde , sta i kako moze da se prati.

@atosovic
@ X4K3P

Par klikova je dovoljno da se izvrsi provera

Inace zanima me zna li ko kojoj posti to jest ko treba da isporuci paket sa brojem : LP00147061508246

Yanwen oduvek postavlja lazni status.Oduvek pisu da je posiljka sigla u Srbiju
posle tacno 3 dana od poletanja iz zemlje tranzita ( najcesce Malezije )

Pogledajte i primere od pre par dana i od pre dve godine ( kacio sam i to )

https://postal.ninja/en/track/ryaaz9

Tracking number: LP00147061508246 -> UA311039844TO
YANWEN Logistics - SunYou Logistics

EDIT :

ovo sam mozda i kacio pre par dana - isti slucaj i jos nije isporuceno

yanwen.jpg

Imam primere i za UH..TR preko Yanwena - isto kasne

Poslednja izmena:
Može biti Cainao kojim šalju preko "Aliexpres Standard Shipping" koja je inače najbrža i najbolja. Brža i od SG.

Ni blizu! preko 400 porudzbi sa Alija i taj ali standard shipping nije ni blizu SG!

Da napomenem, to mi je stizalo u BiH. Nekad je i za 9-10 dana od dana poručivanja bilo kod mene.

Da, standard shipping može biti i SG. Do sada mi je standard bio ili Cainao (LP...) ili RB...SG. Vjerovatno može biti i nešto treće ili četvrto, govorim samo iz mog iskustva.

@AnnarioN
@X4K3P

:mad:

Dzabe sto se napise da treba da se napise koja posta je prenosila posiljku

Aliexpres Standard Shipping moze biti svasta - treba navesti za svaki konkretni slucaj u kom periodu i kuda je isla posiljka !!!

juce je drugaru stigla posiljka koja je od 2.12 stajala u gpc dok meni sto je stiglo pre neki dan i dalje stoji u gpc.

Pa da li je ovo realno!!
Znaci sve posiljke su mi u gpc-u od 29.11. i naravno, zvoni postar danas, ja sve mislim biti ce barem jedna posiljka...kad ono prc...RACUNI. PRIORITETI SU PRIORITETI! :smash:

@AnnarioN

Prioritet u narednih 2-3 dana su posiljke iz domaceg saobracaja.
Posle toga idu "kinezi".

Bio sam i danas sa postarima , kazu da stize gomila posiljki , ali da dok ne podele
penzije i racune nemaju vremena za "kineze".

Desava se da za registrovane posiljke nema evidencije da su prosle kroz GPC , pa isporuku evidentiraju tek u lokalnim postama.

Meni i danas doneo poštar jedan SG, imam još dva. Sutra verovatno jedan, i još jedan do kraja nedelje [emoji16]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

@AnnarioN

Bio sam i danas sa postarima , kazu da stize gomila posiljki , ali da dok ne podele
penzije i racune nemaju vremena za "kineze".

Desava se da za registrovane posiljke nema evidencije da su prosle kroz GPC , pa isporuku evidentiraju tek u lokalnim postama.

Znaci u prevodu da molim Boga da udele nesto do petka...inace kita cvijeca

Malopre stigla još jedna pošiljka turskom poštom, Yanwen posrednik broj za praćenje počinje sa S...
Pošiljka 30.novembra napustila Tursku, a sveukupno putovala manje od mesec dana.

I još jedna LP pošiljka, Tonga post posrednik Cainiao stigla posle okruglo 60 dana, prežalio sam je već ali stiže.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

I meni danas stigla posiljka koja je poslednja narucena. Stigla 5.12. u Beograd i juce poslata za Uzice. Swiis post u pitanju RX...CH. Dva paketa lutala po Kini 40 dana, za jedan me jutros prodavac obavestio da mu je vracen i da salje ponovo sa novim brojem za pracenje i produzio je rok isporuke, dok drugi jos luta a prodavac ne odgovara na poruke. Ima jos destak paketa i za vecinu stoji ''last mile carrier'', kod nekih jos od pre 20 dana. Kao sto neko rece sad ne treba ni narucivati jer ko zna kad ce stici.

Ima li još neko da pošiljka stigla 5 decembra nije napustila aerodrom?

8c31ebad45c36087f144fc6483ecf8e1.jpg

To je pristiglo za vreme štrajka, pojaviće se za nekoliko dana.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Meni isto na AE javlja da je jučee stiglo na carinu, 17track isto, a na pošti nema, moguće da je zbog štrajka. Ili to ili me Kinezi nešto muljaju, mada ne znam kako mogu, SG pošta je u pitanju, ne znam kako mogu da lažiraju to.

@vodka_commando znam da je pristiglo za vreme štrajka, interesovalo me je ima li onih kojima je pošiljka od 5 decembra još uvek u aerodromskom skladištu. Drugima (komentar iznad mog na primer) je stiglo na kućnu adresu a moj nije ni napustio aerodromski magacin... a možda ga čeka još i NS carina...

To ti verovatno sutra ili prekosutra stiže. Meni su npr stigle 2, jedna od 3. i jedna od 4.dec(danas), cekam sad jednu od 6.dec, jedna od 13. dec ko zna kad će doći na red.

Kao da su me culi !
Danas su mi ove obe posiljke sto idu sa brojevima LP1515615564561465 isporucene, posle tacno 77 dana !
E sada ono sto sam pitao saznao sam kada su stigle, obe su na Aliju bile preko Cainiao Super Economy Global medjutim ja cim sam video da to ide preko 2 meseca pretpostavio sam da je Malezijska posta preuzela ali nije, u pitanju je UA*****TO broj za pracenje sto kaze da je ovo preuzela posta iz drzave Tonga ! Za koju nisam ni cuo do sada a kada sam video gde se nalazi i da je neka ostrvska drzava onda mi je bilo jasno zasto ovoliko putuje, eto posle Malezijaca, provalili su i ove Busmane koji su sigurno ultrajeftini pa zato i ide preko njih ne mareci sto putuje kao na zapreznom magarcu koji sam vesla na splavu ne bi li dosao do Evrope...

@lukab32

Ne, tad su stigle u Srbiju, a od 11.12 su počele da dobijaju status kod pošte, i taman po tom redu kako su stizale.

Pa stiže uskoro, 13.dec je bila otprema za NS poštu, možda je malo veća gužva tu kod tebe.

Ne mora da znaci da nije stiglo ako nema statusa na Postinom sajtu.
Npr. u mojoj lokalnoj posti ne skeniraju paket cak i kad pristigne ako tog dana imaju bas dosta posla nego npr. sutra to urade ili sve dok ne odes po posiljku.
Dok kad nemaju posla odmah cim stigne skeniraju i posiljka dobije status i na postinom sajtu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno