Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ili jednostavno mrzi poštara da donese [emoji848]
f598afd7aedeb657b3a10fbb20253e97.jpg

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Za sada sajt PostExpres-a ima stare statuse tako da je bolje gledati tamo.

A ja sam recimo prošle nedelje imao jedan paket sa LK-----HK brojem kojeg sajt PostExpresa uopšte nije prepoznavao ("Ne postoje podaci o ovoj pošiljci.")
dok su se na sajtu pošte statusi uredno prikazivali samo što su to novi statusi pa nisu tako jasni kao što su ranije bili...

Takođe, 17track aplikacija u zadnje vreme ima problem sa prikazom statusa za postexpress pošiljke, za pošiljku koju sam poslao juče kaže "This number cant be found at this moment..." dok se na sajtu postexpresa ali i pošte podaci uredno prikazuju...

Poslednja izmena:
Za posiljku UB****LV imam samo da je arrived at destination country , na sajtu poste nema info.

Ja sam na prosloj strani pisao o tim letonskim posiljkama, 3 su mi navodno usle u zemlju, prva jos 30.10. i nijedna nije dosad isporucena.

Meni su 3 LPxxx pošiljke od kraja oktobra u statusu accepted by last mile carrier i ne mrdaju odatle, gde god da su...

Jedno pitanje, ako se prekoraci na ebay estimated time delivery, moze li se pokrenuti postupak za povracaj svega... Iz prethodnog posta patike i dalje nisu ni krenule ka Srbiji a anaplaveno paparenih 19e postarina iz nemacke preko deutsche post, sad kao serba post ali i dalje po lokaciji nije ni krenulo... I status na ebay je soj u ek prvo ono, nije ni shipped...

@ironmanbg
@Jericho
@ Altru

Da li vi ista citate i pratite ???

Kad narucujete paket neki pise vam kod shiping da li posiljka ima pracenje ili nema pracenje.
Te vase posiljke nemaju pracenje kroz Srbiju. Drugo to sto pise da je stiglo kod nas nema blage veze sa mozgom... ako i budu stigle to ce biti tek tamo posle nove godine a mozda i nikad jer statusi nisu tacni. Najlakse vam je da zapamtite ako pocetno slovo broja za pracenje pocinje sa U tad nema pracenje... valjda ce vam tako biti najlakse da zapamtite da ne pitate stalno.

Nego je l' ovcekuje neko Singapurce? Po nekom mom misljenju trebalo bi jedna tura da stigne krajem nedelje (sek ako ne okasne i oni zbog prenatrpanosti od 11.11)

Jedno pitanje, ako se prekoraci na ebay estimated time delivery, moze li se pokrenuti postupak za povracaj svega...

Mislim da je to samo informativna procena, nije kao na aliexpresu garantovano vreme isporuke pa kao ako ne dobiješ do tad vraćaju pare. Proveri na paypalu to plaćanja i dole na toj stranici bi trebalo da ti piše dokle ti traje zaštita preko paypala pa pokreni spor pre no što to istekne.

anaplaveno paparenih 19e
Nisam uspeo da skontam šta bi ovo trebalo da znači ili na kom jeziku je pisano!

Jedno pitanje, ako se prekoraci na ebay estimated time delivery, moze li se pokrenuti postupak za povracaj svega... Iz prethodnog posta patike i dalje nisu ni krenule ka Srbiji a anaplaveno paparenih 19e postarina iz nemacke preko deutsche post, sad kao serba post ali i dalje po lokaciji nije ni krenulo... I status na ebay je soj u ek prvo ono, nije ni shipped...

da tada pokreces postupak

Mislim da je to samo informativna procena, nije kao na aliexpresu garantovano vreme isporuke pa kao ako ne dobiješ do tad vraćaju pare. Proveri na paypalu to plaćanja i dole na toj stranici bi trebalo da ti piše dokle ti traje zaštita preko paypala pa pokreni spor pre no što to istekne.

Nisam uspeo da skontam šta bi ovo trebalo da znači ili na kom jeziku je pisano!
"a naplaćeno paprenih"

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

ebay ni ne dozvoljava da se otvori 'dispute' pre nego sto prodje taj rok a savetuje da se otvori kada istekne

Hehe, tako je naplaceno paprenih 19e, da je neki free shipping, kina, bla bla pa da cekas... A ovo da prepisas iz Nemacke, i jos lepa cifra za postarinu, da bi se vuklo vec 2 nedelje a stoji u mestu i 18og istice ocekivano vreme isporuke... I plus pisalo slanje deutsche post... Kada sam prekjuce kontaktiraonprodavca zasto se ne salje kaze molimo proverite tracking number, serbianpost... Znaci baja ladno preko nase poste nekako slao ako sam skontao

Hehe, tako je naplaceno paprenih 19e, da je neki free shipping, kina, bla bla pa da cekas... A ovo da prepisas iz Nemacke, i jos lepa cifra za postarinu, da bi se vuklo vec 2 nedelje a stoji u mestu i 18og istice ocekivano vreme isporuke... I plus pisalo slanje deutsche post... Kada sam prekjuce kontaktiraonprodavca zasto se ne salje kaze molimo proverite tracking number, serbianpost... Znaci baja ladno preko nase poste nekako slao ako sam skontao

Nisi dobro shvatio. Čovek ti je verovatno rekao da proveriš na sajtu naše pošte. To ti inače piše i na sajtu nemačke pošte da kada pošiljka izađe iz nemačke pratiš kod nas.

ne mogu da vrate jer nisu pokušali dostavu a tek posle ostavljanja izveštaja šalju paket u moju poštu. sada je u torbi poštara koji je na terenu???? [emoji16]

Poslednja izmena:
Izgleda se stabilizovala dostava registrovanih pošiljki kineskom poštom.
Dva paketa naručena 11.11. jutros izašla iz Kine.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Izgleda se stabilizovala dostava registrovanih pošiljki kineskom poštom.
Dva paketa naručena 11.11. jutros izašla iz Kine.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Daj posalji kretanje paketa krzo Kinu da bas vidimo.
Nekako mislim da nema teoretske sanse da je islo preko Kineske poste i vec izaslo iz drzave.

Number: RP... ... CN
Package status: In transit
Country: China -> Serbia
Destination:
2019-11-16 10:08, CN, CNFYSA, Prispeće
2019-11-13 10:03, CN, Roger
Origin:
2019-11-17 08:17, Beijing, delivered to air transport
2019-11-17 08:17, Beijing, delivered to air transport
2019-11-16 20:24, Beijing, leaving the Beijing Exchange Station, the next stop ,Beijing Exchange Station (via transfer)
2019-11-16 10:08, Beijing, Beijing Post International has been exported directly sealed
2019-11-16 01:42, Beijing, arriving at the International Mail Transfer Department (via transfer)
2019-11-14 20:27, Wuhan City, leaving the Wuhan Center, the next stop , Beijing Comprehensive Mail Processing Center
2019-11-13 23:30, Wuhan City, arriving at Wuhan Center
2019-11-13 10:07, Wuhan City, leaving the Wuhan Branch Center, the next stop , Wuhan International
2019-11-13 10:06, Wuhan City, leaving the Wuhan Branch Center, the next stop , Wuhan International
2019-11-13 10:03, Wuhan City, Wuhan Branch Center District has received, pitcher: Tao Xialin
2019-11-11 17:42, Logistics orders created (quick-selling platform)
======================================