Za sada sajt PostExpres-a ima stare statuse tako da je bolje gledati tamo.
Jedno pitanje, ako se prekoraci na ebay estimated time delivery, moze li se pokrenuti postupak za povracaj svega...
Nisam uspeo da skontam šta bi ovo trebalo da znači ili na kom jeziku je pisano!anaplaveno paparenih 19e
Jedno pitanje, ako se prekoraci na ebay estimated time delivery, moze li se pokrenuti postupak za povracaj svega... Iz prethodnog posta patike i dalje nisu ni krenule ka Srbiji a anaplaveno paparenih 19e postarina iz nemacke preko deutsche post, sad kao serba post ali i dalje po lokaciji nije ni krenulo... I status na ebay je soj u ek prvo ono, nije ni shipped...
"a naplaćeno paprenih"Mislim da je to samo informativna procena, nije kao na aliexpresu garantovano vreme isporuke pa kao ako ne dobiješ do tad vraćaju pare. Proveri na paypalu to plaćanja i dole na toj stranici bi trebalo da ti piše dokle ti traje zaštita preko paypala pa pokreni spor pre no što to istekne.
Nisam uspeo da skontam šta bi ovo trebalo da znači ili na kom jeziku je pisano!
Idi u poštu i preuzmi pre nego što vrate.ili jednostavno mrzi poštara da donese [emoji848]![]()
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Hehe, tako je naplaceno paprenih 19e, da je neki free shipping, kina, bla bla pa da cekas... A ovo da prepisas iz Nemacke, i jos lepa cifra za postarinu, da bi se vuklo vec 2 nedelje a stoji u mestu i 18og istice ocekivano vreme isporuke... I plus pisalo slanje deutsche post... Kada sam prekjuce kontaktiraonprodavca zasto se ne salje kaze molimo proverite tracking number, serbianpost... Znaci baja ladno preko nase poste nekako slao ako sam skontao
Izgleda se stabilizovala dostava registrovanih pošiljki kineskom poštom.
Dva paketa naručena 11.11. jutros izašla iz Kine.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari