Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iz Srbije ne možeš plaćati preko PayPal-a na aliexpressu, ali si već zaštićen sa njihovim alipay.

Poslednja izmena:
Isto kao i za bilo drugi sajt. Samo pogledas kod prodavca koji platni procesor podrzava, ima li oznake za paypal ili ne. Obicno stoji na dnu opisa proizvoda koji zelis da kupis.

Turci su brzi i steta sto mali broj trgovaca nudi njih kao opciju.

Trenutno vecina sitnih posiljki ide preko Malezije - Yanwen ( LPxxx tj. UC...MY ) i nema pravila za koliko ce da stignu ( od 25 do 75 dana )

Do sada su mi sve stvari koje su poslate preko AliExpress Standard Shipping, stizale za 14-15 dana, i uvek su bile u avionu 3-4 dana. Sada imam posiljku koja je vec 9 dana u avionu...

A da li je ovo normalno, naručeno još 14.05, a nije ni mala cifra
9a1f1fa4be2086da05b783fa2ea4946b.jpg

SM-A505FN 4/128 tt

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Obe SG posiljke prosle bez carine, lagano su sutra kod mene. :D Ispostovali me :D

@omtw

Moze se reci da je sve u granicama tolerancije

Kinezi ponekad "kupuju vreme"
Neki su zatrpani porudzbinama i isporucuju ih samo jednom nedeljno.
A i ne rade svi postanski centri na isti nacin , pa statusi ponekad u startu kasne 10-ak dana.

@SinakDovla

:)

Ali zato kasne sa isporukom u Sloveniju :(

RF..SG - May 21, 2019 4PX Express SILJU / Despatched to overseas

@ ostali koji su porucili punjace 25.04 ( ko prati top teme zna o cemu se radi )

Meni su danas stigli - Yanwen LP tj. UC..MY

Clan nightshadow je javio da je kod njega isporuka bila 24.05 ali je on izabrao China Post RP...CN

Do sada su mi sve stvari koje su poslate preko AliExpress Standard Shipping, stizale za 14-15 dana, i uvek su bile u avionu 3-4 dana. Sada imam posiljku koja je vec 9 dana u avionu...
Isto... imam 10tak pošiljki već 10+ dana stoji departed country of orign. Sve su rb...sg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Stigla posiljka danas za 15 dana preko "China post registered air mail" sa trackingom. Nakon sto su je sa aerodroma vratili jer nije prosla bezbednosnu proveru poslali su je opet. Znaci stiglo bi jos brze da je nisu vracali.

Udjem na Banggood da vidim kako stoje stvari kad ono posiljka porucena 11.05. vec u NS-u. Sutra ce biti kod mene. Sta bese RU? Stiglo za 15 dana a carina odradila sve za 1 dan.

Za to vreme na NS carini.... Davao sam joj mesec dana pre koji dan [emoji52]
ad7142d4ed382de27c6ad34d92fc1ad0.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Koga zanima 3 UR....LV pošiljke preko Letonske pošte posle 10-12 dana dobile status Departed country of origin , sad ćemo videti koliko im treba do Srbije.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

@sasa022 jel si imao iskustva sa UF126......SG? Jel ima status kada dodje u Srb?

Anker soundcore 2, poručen 18.05, 21. Se pojavio na trackingu, danas na isporuci. RB...SG, ja oduševljen :)

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

@vanbasten

Najverovatnije ce se pojaviti status Arrive at destination country , ali nema pracenje u Srbiji

@SinakDovla

Malezijci ponekad budu brzi , pa Yanwen Logistics "ubode" datum isporuke

i ja imam jedan primer UC..MY
Apr 29, 2019 - Yanwen Acceptance
May 3, 2019 - Dispatch PreAlert to Serbia
May 15, 2019 - Item Posted Over The Counter to Serbia
isporuceno 16.05

Kojom poštom ide pošiljka sa kodom EQTWL... YQ?

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Da li je neko imao sličnu situaciju, uplatio sam AE. standard šiping pošiljku, prodavac šalje TN ( RB757874994SG ), 7 dana je prošlo od momenta isporuke i još nema traga pošiljci...:mad:

Jel zna neko nesto o UC....11722YP posiljkama?

UB.....LV 5.5 Shipment accepted by airline. 30.5. Departed country of origin.

Stigla napokon jedna UR...CN poslata 02.04. dakle bukvalno dva meseca, juhuu ;)

A dobio sam i status "Arrival at Destination Post (Country: RS)" za jednu RB...SG poslatu 25.05. što je baš brzo, sad da vidimo koliko će joj trebati do mene, nije velika vrednost, 16€...

@vanbasten

Stvarno nema smisla , redovan si ovde na forumu i opet trazis da se isti odgovori pisu par puta.

Saznaces sve ako pogledas par stranica unazad....

Da li je neko imao sličnu situaciju, uplatio sam AE. standard šiping pošiljku, prodavac šalje TN ( RB757874994SG ), 7 dana je prošlo od momenta isporuke i još nema traga pošiljci...:mad:
E i meni jedna posiljka slajfuje preko SG dobio sam status shipment left country of origin warehouse,i kod svih posiljki bih isti dan dobio accepted by airline li sada vec tri cetiri dana stoji taj status da je posiljka napustila skladiste. Prodavac kaze sve ok cekaj nekoliko dana promenice se status.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno