SinakDovla
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2017
- Poena
- 59
Meni danas stigla pošiljka naručena sredinom februara, Yanwen UB..... YP, vec sam se odavno oprostio od iste a pre oko nedelju dana dobio i refund, bio sam ubeđen da je izgubljena. Koji je proces za uplatu prodavcu na e-bay-u, direktno njega da kontaktiram ili da se obratim e-bay-u?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ako mi ne stigne paket dok ne odem na more, biće problema [emoji1787]moju SG od 13.05. podnose na pregled, još nije došla na red![]()
Stigle u Srbiju, videle kako se ovde radi, pa odlucile da odu na odmor prvo?
Pa sta mislite da se radi, osim sto cekaju carinjenje?![]()
Navedite u kom je formatu broj za pracenje i koji je zadnji status.
npr.
Za Yanwen LPxxx koje najcesce imaju i UC..MY broj , status Item Posted Over The Counter to Serbia ne mora da znaci da je posiljka stvarno stigla u Srbiju.
Evo takodje posle 13 dana stigla kineska pošta bez praćenja. Rekord, i ko zna kad će opet tako [emoji16]Stigla mi danas posiljka preko "China Post Ordinary Small Packet Plus" bez trackinga za 13 dana.
Singapurska je brza, Hong Kong isto brza, preko njih stiže za najduže 14 dana, uglavnom stiže za 7 dana.Ni ja. O pa to su dobre vesti.
Ja mislio da su sve spore pa da mi kažete da li je snigpur najbolja opcija, ionako je cena poštarine nebitna sve je tu dolar gore dole.
A sad kažete da su svi brzi.
Jednostavnije onda ovako, kažite koja je najgora, koga izbegavati?![]()
Pa sam si kriv sto neplaćaš preko PayPal-a. Traženje refunda kad zavisiš samo od dobre volje Kineza je čist mazohizam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari