Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јел то било проблема са Сингапур поштом? Мени овај пакет који је свима стизао за две недеље ево месец дана како путује.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Pa posle standardne brzine ispod 15 dana redovno, doslo je do usporenja u jednom periodu gde su putovali preko 30 dana.. Evo sada ponovo je doslo u normalu, nadam se da ce da potraje, posto je Kineska uzasna.

Imam i ja jedan SG, 26.03 despatched to overseas i od tad ništa. M

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

To je taj stari talas koji je bio usporen niko ne zna sto cak sam kontaktirao i njih sve objasnio ali nisu znali samo kazu i dalje je u granicama rokova urucenja.. Evo sada ovaj novi talas cemo da vidimo imam jos jednu posiljku sat sam neki narucio pa cemo da vidimo ako isprati da brzo stigne kao i ova danas onda je to to opet je normalna brzina isporuke.

@Animal

Paket upravo sleteo u Srbiju [emoji16]

I meni je stigao u Srbiju SG. Videću da li će otići na carinu.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ja ocekujem dva paketa preko singapur poste koliko vidim na aliexpressu i na 17 tracking oni su danas stignu u Srbiju i posle toga pise Accepted by Last Mile Carrier ali na sajtu poste kada ukucam broj za pracenje pise ne postoje podaci o ovoj pošiljci i tako za obadva paketa da li neko zna o cemu se radi?
Unapred hvala na odgovoru

ZASTO MI NE ODOBARAVATE POST 5 PUTA SALJEM MOLIM DA MI POSALJETE RAZLOG NA MAIL ILI U PORUCI NA FORUMU HVALA!

Ja ocekujem dva paketa preko singapur poste koliko vidim na aliexpressu i na 17 tracking oni su danas stignu u Srbiju i posle toga pise Accepted by Last Mile Carrier ali na sajtu poste kada ukucam broj za pracenje pise ne postoje podaci o ovoj pošiljci i tako za obadva paketa da li neko zna o cemu se radi?

Dve posiljke poručene 10. 03.19 i dve poručene 18.03.19 i sve su bile bez praćenja. Stigle sve četri danas [emoji846]

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Već dva puta mi naplatiše po sto dinara za pošiljke koje su bile bez praćenja kada su se preuzimale u pošti, da li neko zna za šta je to? Inače i meni jedna juče stigla što je poručena krajem februara

Vidim da pošta ima neku uslugu čuvanja poštanskih pošiljki do 30 dana. Pošto je sada potpuni haos i potpuno je nepredvidivo kada će doći paket razmišljao sam da to uzmem. Jel neko radio to? Koliko košta?

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Стигао ми пакет, Ми Бенд 3 без дажбина.

Kada si poručio? Moj stoji na bg carini od 8.4. Evo dakle 10 dana prolazi status oprema - za carinu, podnošenje na carinski pregled. Da sam znao da će ovoliko trajati kupio bih na kp. Sat je poruceno 8.3.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Пре месец дана. 18.3. Мој је све то прелетео, колико видим није ни био на царини. Како је дошао у Србију одмах је отишао у моју пошту.
7d2d141769d374fe56425c1d67e2007f.jpg

Poslednja izmena:
Jedan paket je poslat iz kine 02.04, danas mi aliexpress daje obavestenje Arrival at Destination Post (Country: RS), ali ga nema na postinom pracenju, sta moze biti u pitanju?

Vidim da pošta ima neku uslugu čuvanja poštanskih pošiljki do 30 dana. Pošto je sada potpuni haos i potpuno je nepredvidivo kada će doći paket razmišljao sam da to uzmem. Jel neko radio to? Koliko košta?

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

U pitanju je Post Restant, a ovo je odgovor clana "Vanbasten" na moj upit.

Odes u postu kojoj pripadas u deo gde se podizu preporucene posiljke i paketi ne u deo gde placas racune.
Trazis od sluzbenika na salteru da zelis da otvoris zahtev za post restant ili cuvanje posiljki 30 dana.
Treba licna karta i 23 dinara.
Sluzbenik popuni neki papir ti potpises i to je to, od tog dana pa narednih 29 ili 30 oni ti cuvaju posiljke i ne raznose ih na adresu.
Onda kada imas vremena navratis i proveris da li je ista stizalo.
Posiljke iz policije, suda, drzave ne cuvaju.

@lakistrike95

Ako je "singapurcan" u formatu Ux...SG ili LP001..... nece biti pracenja na sajtu nase poste

Ja imam 4 takva RB...SG, jedan stigao još juče pre podne, a 3 danas. Još nema prispeće kod naše pošte. To su naši malo usporeni.
Ako ti je za utehu jedan je stigao juče ujutro oko 9, imao je prispeće danas ujutru.
Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Singapur kida. Od pet narucenih krajem marta, jedan mi urucen danas, a dva danas sletela u Srbiju. Kasni osvezavanje statusa nase poste.

Sa druge strane, imam par bez pracenja koje nisu stigle, a narucene krajem februara.

Nadam se da će se se Singapur vratiti na stare staze kao i pre. Evo paket poručen 1.4. već ima status na Aliju da je u Srbiji. Problem su verovatno naši i dalje koji te pakete posle sporo šalju dalje i naravno carina koja ne znam šta radi toliko dugo ( paket mi stoji od 8.4 za carinjenje a isto je SG pošta).

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Stigla mi je pošiljka iz Kine sa praćenjem singapurskom poštom. Nije mi jasan ovaj poslednji treking:

cIpmyUB.png

Kakva naredna dostava? Obična pošiljka (čarape od neoprena za ronjenje). Inače mi nije ostavljen slip u sandučetu. Znam poštara. Zbunjen.

Imao sam isti status, stiglo sutradan. Znači stići će ti danas

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Najverovatnije nije stigao da dostavi. Sutra(može se reći i danas [emoji16]) dobijaš paket verovatno.

Ili je NS carina ubrzala ili je ovo ipak proslo bez dažbina? Samo 12 dana. Baš je mala vrednost, nekih 5-6$.
Pre 2 dana pojavila se i jedna neregistrovana posiljka naručena krajem februara, za divno čudo prosla bez dažbina. Imam i jednu bez praćenja naručenu 20.02.,valjda će i ta iskrsnuti od nekud.

9b18c1656d52bb2a4b3efe3c2f08c122.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno