Optimus_prime
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 04.09.2014
- Poena
- 70
Nekih mesec dana China post small packet stigao sto je tu negde normalno vreme
Mene to kao kupca uopšte ne treba da zanima. Sami su ukinuli praćenje pošiljki. Ako već hoće da budu konkurentni sa cenom, onda i prihvataju taj rizik, niko ih ne tera da se bave tim poslom.Hoće baš da podižu na taj nivo zbog 0.01% posto prometa koji im mi pravimo. Samo će da nas blacklistuju kao i neki sa zapada i ćao.
Podigao pošiljke, sve su OMP, bez praćenja, iz Holandije.I meni 2 od 5 OMP stigla danas u poštu, dobio slip, sada video. Nisam išao da podignem. Da vidim baš da li idu po redu stizanja (sa iste adrese) ili su stigli svežiji, dok stariji čame negde u GPC.
Javljam sutra kada preuzmem.
Kog datuma su ti poslali, pošto su i meni singapurćani i isto sat?Evo i meni danas sleteo smartwatch preko Singapurcana za 14 dana i prosao carinu bez zadrzavanja. Sutra je kod mene...
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Hvala. Ja sam poručio 31.03., 04. preuzeli i još nije stigao.01.04 sam ga porucio sa Alija,06.04 poleteo iz Kine po 17track-u. Ispada da je 10 dana leteo...
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Јел то било проблема са Сингапур поштом? Мени овај пакет који је свима стизао за две недеље ево месец дана како путује.Ohohohohoooo Singapur dosao u red, nakon katastrofalnih zakasnjenja sada samo 4 dana od statusa Despatched to overseas do pristizanja kod nas !
Ponovo brzi Singapur, ponovo brzi Singapur![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari