Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam, kazi sta te brine?
Da li su isti proizvodi kao na Aliexpress ?Poručio je mpj drugar onaj sat Xiomi Band 3,e sada da li je original Xiomi Band 3 ili je neka kopija,i da li proizvodi stižu.Izvini što nisam odmah odgovorio,tek sada sam video poruku

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Da li su isti proizvodi kao na Aliexpress ?Poručio je mpj drugar onaj sat Xiomi Band 3,e sada da li je original Xiomi Band 3 ili je neka kopija,i da li proizvodi stižu.Izvini što nisam odmah odgovorio,tek sada sam video poruku

Isti su kao na AE mozda samo za nijansu jeftiniji.
Ne znam za taj sat, ali isto je kazem kao kod AE mozes i na fake da naletis i tu i tamo.
Proizvodi stizu, koriste najjeftiniju varijantu poste i malo su spori, ne oni kao oni sto se tice da izadje iz magacina, vec transport im je jeftiniji i samim tim losije organizovan u odnosu na AE.

E to mi je bilo bitno samo da nisu proizvodi kopije.Jer ovaj sat je nekih 6 eura jeftiniji nego na Aliexpress,i zbog toga sam se malo zabrinuo.A nadam se da će doći za dvades do dvades i pet dana.

Kakvo je stanje sa NS carinom? Do kog datuma su stigli? Izgleda da je još uvek zagusenje, i stoje po 3 nedelje.

Meni je juče pušten paket za Suboticu koji je prispeo u zemlju 17.02. Dakle kasne nekih 15 dana.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kakvo je stanje sa NS carinom? Do kog datuma su stigli? Izgleda da je još uvek zagusenje, i stoje po 3 nedelje.
Ma ovo je strašno, sredinom januara naručeno, zbog naših nesposobnih moram da radim dispute, pa kad stigne, cimaj čoveka, opet placaj i tako...

Ma ovo je strašno, sredinom januara naručeno, zbog naših nesposobnih moram da radim dispute, pa kad stigne, cimaj čoveka, opet placaj i tako...
juče mi je stigao paket, ceo februar na carini, bukvalno.
Kinez stavio 22usd vrednosti, a 12 sam platio, tako da sam postaru dao 604din...

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Tamo treba postaviti ljude koji hoće da rade, a ne one koji neće da rade, još su došli 90% preko veze.

Kod mene se promenio poštar pa sam imao tu nesreću da moram da idem u poštu po par pošiljki. Malo je reći da je tamo opšte rasulo - ne znaju da koriste softver, ne znaju da nađu pošiljku, šalter radi ali se bavi nečim što je moralo biti završeno pre otvaranja za stranke... Ukratko, ni jednu od 4 pošiljke nisam mogao da preuzmem bez nekog problema. A to je pošta u centru Beograda. Kako li je tek po manjim gradovima.

Imam posiljke od 31.12, 8.1, 8.1, 16.1, 25.1, 25.1, 28.1 i naravno nista jos nije stiglo. Sva sreca pa sam prestao na vreme da narucujem pa kada ovo stigne necu ni narucivati vise.

Nekad imam osecaj kao da ne zivimo svi u istoj drzavi.

Paketi od 17. Dec do 23. Jan su mi svi stigli do jucerasnjeg dana.

Cak mi je juce stigao i paket porucen 18. Feb. Sto se tice trackinga, situacija je mesovita neki su imali neki nisu.

Naravno sve je proslo bez carine i pdv-a, da kucnem o drvo

Iz Francuske stigne za 2 dana a onda ovde stoji vise od 7 dana sa statusom za carinu bez promene.I onda nesto pricaju o EU a nisu u stanju da za 7 dana procesuiraju paket iz EU

Tacno, meni iz Pariza za dva dana stigao paket 28.02 i sad bleji na carini, zapravo samo ima status za carinu i tako 7 dana, nema uopste da pise da je na carinskom pregledu.
Zvao carinu da vidim da nisu menjali broj posiljke posto to umeju, juce preko 100+ uzastopnih poziva, mislite da je neko digao slusalicu, haha.
A s druge strane moram da pohvalim UPS za manje od 5 dana bez dinara mi stigao paket tezine 1kg ali vecih dimenzija iz Kine u Srbiju, nista PDV i ostalo, cena 40$.

Pošiljke sa brojem na C imaju samo statuse kada odu na carinu i kad se završi carinjenje, nema 'Otprema' svaki dan.

Aha, svasta i sta ce pisati kad zavrse?
Otprema ili...?
Koliko se ceka na BG carini sad?

Pisaće kao i do sada: 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD. Ja sam juce dobio paket koji je na carinu otisao 25.2.

Znaci jos dva dana cekanja, dakle u ponedeljk ce doci, hvala drugar.
Edit:
Sad sam pogledao na fr posti kao i na postal ninja tu imam novih apdejta, dok kod nase poste nema nista od 28.02 kad je usao u Srbiju.
Na one dve stranice pise identicno:
Your parcel is being shipped, a ispod Sorting office 00, a apdejt je od 12 AM, sto ce reci u podne danas, ovo nikad nisam ni imao ni video, rekao bih da je proslo ali kako nista nije azurirano na nasoj posti?

Poslednja izmena:
Ovo me prilicno zbunjuje, dakle paket od 20. nema pomaka i ne pise da je uopste stigao na carinu. U pitanju je gramofonska ploca, a iz Vojvodine sam, tako da treba da stigne u Novi Sad prvo.
Juce sam okrenuo par brojeva, preusmeravan sam levo-desno bez ikakvog odgovora, i odustao kada su mi carinici dali broj poste, gde mi je receno "Samo prati sajt".

c4359fd0d126f47448cf8bc78349318e.png

Sad asm video i meni danas prosao francuski paket bar tako pise na francuskom sajtu,kod nas jos nema updejta.

Evo sad proverijo stiglo u moju postu donece mi postar danas.
Samo da vidim koliko su me rebnuli.
Cudo da u FR posti bude osvezeni statusi pre nego na nasoj posti, ali ajde.
Tako da ako si i ti imao isti kao ja status juce, danas ti je u posti i dobices ga u toku dana.

RSBEGC, Prispeće
RSBEGC, Za carinu

Status na sajtu nase poste ,prvi put vidim ovakav zapis

a prosle nedelje bilo po starom

11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće
11003 IZMENIČNA POŠTA, Za carinu

Poslednja izmena:
Upravo doneo postar, 300 kinti placeno.
Zadovoljn.

Meni isto doneo jutros.Cale primio,ali nije doneo postar nego neki kurir.Isto mu naplatio 300 dindzi a na paketu pise oslobodjeno od carine.Nije otvarano posto nema one zute trake tako da ne verujem da je to naplata pregleda.Ne znam da li ovde u Srbiji preuzima neka kurir sluzba od ovih francuza (colissimo) pa naplacuje 300 ili u cemu je fora.

Posto je otvaranje 300 din znaci da se posiljka vodi kao paket a njih uglavnom nose kuriri post expresa. Mislim da se za pakete uvek naplacuje 300 din bez obzira da li su ga stvarno otvarali.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno