Pa to i nije nesto brzo, ja sam istog dana narucio paket i dobio ga na ruke jos 26.11 ujutru.Paket kupljen 11.11 preko NL stigao danas na BG carinu i već prosleđen za Pančevo, sutra kod mene. Neverovatna brzina, uopšte se nisu apdejtovali statusi, tek danas kad je stigao svuda se pojavio timeline. Inače stajao zaglavljen na "NL processing centar...". Nisu ga ni carinili, android box je u pitanju, doduše jeftin.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
@nemirko2
Daj vise podataka !!!
Ako postoji problem obrati se i na http://www.posta.rs/struktura/lat/kontakt/postavite-pitanje.asp
Da li neko ima iskustva sa mailboxde forward servisom.Poslali mi jos pre 4 nedelje iz Nemacke nekom ceskom postom i jos ga nema(nema treking)
Ne znam u cemu je onda problem.Mali paket oko 200 grama.Pisao sam im da nisam dobio i ne odgovaraju.Mislim kakva im je to podrska.Malo me buni da kad su mi poslali umesto Serbia pise na adresi RS samo al to je valjda ono medjunarodna skracenica.Ja sam dva puta poručivao preko njih, odlična usluga.
Oba puta sam išao na opciju preko Češke pošte (pošto im je magacin na granici CZ/DE), i oba puta je stiglo za par dana. Čuvaju manje pakete do 90 dana u magacinu, pa može sve zajedno da se šalje ako nije hitno.
Dakle, manji paket i koverat, vrednost oko 50e bez carine (bez mogućnosti praćenja, jer je to najjeftinija opcija, al ionako stiže za 3-4 dana).
Šta da radim sa ovom pošiljkom, nisam dobio cedulju sa obaveštenjem o paketu? Menjaju poštara svakih par nedelja da poludi čovek.
https://t.17track.net/en#nums=RB648068428SG
Da li su obe stvari išle spakovane zajedno, sa jednim brojem za praćenje?Narucio sam dve iste stvari odjednom preko aliekspresa. Stigla mi je jedna. Sta mi preporucujete da uradim. Da otvorim dispute ili da posaljem poruku toj radnji?
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Ako je ista stvar od istog prodavca poručena dobiješ jedan tracking number. Ako ti je stigao paket u kojem je samo jedan primerak otvoriš dispute bez razmišljanja.Sacekacu da mi odgovori. Sada je noc u Kini, pa ako mi ne odgovori do sutra otvoricu dispute, iako to nisam nikada radio.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari