dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Test
gde je kinez nasao racunicu da mi za 1.24$ narudzbinu da pravi traking do srbije?
@ vanbasten
Moras da shvatis da gomila prodavaca radi za velike distributere i da uopste nemaju predstavu kakav dil distributeri
imaju u okviru sistema Alibaba !!!
Da li mozes da shvatis koliki je sistem Alibaba i kolike resurse vezuje za sebe ???
Samo 11.11 promet na AliExpressu ( koji je samo deo sistema ) je bio oko 30 MILIJARDI dolara.
I neka su u dilu sa nacionalnom postom kalkulisali trosak od samo pola posto za besplatnu postarinu
Koliko je to miliona $ i koliki broj posiljki ???
Paket kupljen 11.11 preko NL stigao danas na BG carinu i već prosleđen za Pančevo, sutra kod mene. Neverovatna brzina, uopšte se nisu apdejtovali statusi, tek danas kad je stigao svuda se pojavio timeline. Inače stajao zaglavljen na "NL processing centar...". Nisu ga ni carinili, android box je u pitanju, doduše jeftin.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Zdravo ljudi, da li neko moze da mi pojasni sta znaci status
Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
Da li znaci da je stigao u Holandiju, ili je tek prosao neku njihovu kancelariju ili sta vec, u Kini?
Hvala
Dobio je status shipped i TN bukvalno 8-9 sati posle kupovine. Posle je jedno 7-8 dana stajao neki bzvz status, i onda se pojavio u NL center, tu je promenio par statusa i ostao isti do danas. Skroz čudno.A kada ti je poslat paket? Meni je na paket "nl processing centar" porucen 11.11 al poslat tek 19-og...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari