Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha ok hvala u svakom slucaju. Cekacu nadam se da ce ovaj put sve biti ok. Posto minje prvi put dat pogresan kod pa su posle par dana ponovo poslali pa se konacno danas pojavio sa onim q xx kodom na directlink stranici. Nista cekam hvala ti jos jednom

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Možda će još jednom da plate ali će posle da kažu "Srbija, pa to je divlji zapad, ništa više tamo ne šaljemo." i ćao zdravo.
Ova je možda na carinjenju čim je nema od 18-tog a možda je i dobila noge ili što kažeš "zaturili" je carinici mađusobno :D
Sledeći put doplati za internacionalni tracking broj...
Niko iz Amerike ne salje neosiguranu posiljku, tako da oni ne gube nista ako se posiljka izgubi. I mogu da urade track iz USPS-a da li je stigla ili se stvarno izgubila negde.
Nemoj uopste da se brines za njih i takve probleme, to je razradjena industrija ;)

Niko iz Amerike ne salje neosiguranu posiljku, tako da oni ne gube nista ako se posiljka izgubi. I mogu da urade track iz USPS-a da li je stigla ili se stvarno izgubila negde.
Nemoj uopste da se brines za njih i takve probleme, to je razradjena industrija ;)
Evo sad mi USPS javio da posle 6 nedelja ne mogu da nadju onu staru I da je Jos traze.Bas me ne cudi to :)Inace ova novija nadam se da ce stici do mene sve nesto verujem da je toliki paket tesko marnuti

tracking number
HKMHA000000XXXX ovo je dobijeno kao TN AliExpress Standard Shipping

broj dobijen od prodavca

uz order se par dana kasnije pojavio broj
RG78xxxxx95CN

00001.png

00002.png
posiljka danas preuzeta. stigla dhl (obicni) iz Nemacke sa HKMHA000000XXXX brojem na sebi . drugog broja nema nigde :)

interesantno. ni AliExpress Standard Shipping nije sto je nekad bio :)

Ne brinem se ja zbog njih :D
Nego, staviš sebe u situaciju da šalješ povremeno pakete za neku tanzaniju i 50%+ njih "nestane", pre ili kasnije dosadiće ti, reći ćeš f* it ne isplati se, sigurno ni kupac neće reće "yey dobio sam nazad pare od porudžbine koja nije stigla, sreća, sreća, radost." :d

Ako nestaje toliko paketa nece moci da se salju, jer nece osiguravati.
Iskreno, ako nestanu paketi koje saljem, a dobijem nazad novac od osiguranja, zasto bi MENI smetalo? Ja dobijem novac kao da sam prodao artikal ;)

Ako nestaje toliko paketa nece moci da se salju, jer nece osiguravati.
Iskreno, ako nestanu paketi koje saljem, a dobijem nazad novac od osiguranja, zasto bi MENI smetalo? Ja dobijem novac kao da sam prodao artikal ;)
Meni smeta:) a ocigledno I Amerima cim su za zadnju uplatili last mile.Sto se tice sajta sajt je cookies kid's I ne mozes da birkas isporuku ,I'ma jedan international shipment I to je to.Cene su I'm fantazija za razliku od ovih nasih I kad he akcija na order preko 60 dolara nude besplatan shipment.Jako mi se isplati da kupujem kod njih.

E drustvo moja posiljka nikad nije stigla...Ameri su mi vratili novce ali ipak me to nervira.Imam sad jos 2 u tranzitu za zadnju su uplatili last mile uslugu tako da verujem da vise necu imati problema.Kako god ova predzadnja isto stigla u Srbiju,kao departed sa aerodruma 18tog I opet crna rupa UM524333995US .izgleda da ce ameri opet da plate sto nasi izgube ili zature posiljku

Dobijaš ga sigurno, već je na carini kod nas, koliki je paket zavisi ako kod nas ide za carinski pregled, koja dva si izgubila ?

Meni smeta:) a ocigledno I Amerima cim su za zadnju uplatili last mile.Sto se tice sajta sajt je cookies kid's I ne mozes da birkas isporuku ,I'ma jedan international shipment I to je to.Cene su I'm fantazija za razliku od ovih nasih I kad he akcija na order preko 60 dolara nude besplatan shipment.Jako mi se isplati da kupujem kod njih.
Citam prvo, odem da vidim sajt, cool.. vratim se, opet citam post... ne verujem koliko sam ignorisao greske u kucanju i opet shvatio skroz sta si rekla :D

BTW, NEMOJTE google-ati pomenuti sajt ili uopste sajtove za bebe, ako nemate potrebu da kupujete za svoje bebe! Sledecih 6 meseci cete imati samo reklame za bebi opremu gde god se vrte Google ads, +na Amazonu i FB ako ih koristite :)
Nema veze sa temom uopste, ali ako vam je "vreme za decu" a pojavljuju vam se ovakvi oglasi.... bice komedije :D

ppp.png
jer zna neko jer ovo proslo carinu posto su statusi izmesani

Jeste proslo carinu, nije nista izmesano.

Jer -> jel', u oba slucaja.

Dobijaš ga sigurno, već je na carini kod nas, koliki je paket zavisi ako kod nas ide za carinski pregled, koja dva si izgubila ?
Ovaj nikad stigao nije od aerodroma
do mene UM521866797US.
Postavila sam pretragu na USPS ni oni ne mogu da je nadju.izvinjavam se na slovnim greskama spell check sa telefona.:)

Svhatio sam, po "i'm" umesto "im" ;) Bas je cool :D

Sto se tog paketa tice, nije realno, ali stvarno je moguce da je i dalje na carini!

Ima li neko neki alat gde se može videti status ove pošiljke - UA928674789US. Nestala je pre mesec i po dana u Beogradu i nema joj traga više. Na 17track i dalje stoji na putu do destinacije, poštin sajt nema traga o ovoj pošiljci.

Nesto mi kaze da je ista stvar kao sa posiljkom dve poruke iznad ;)

Ovaj nikad stigao nije od aerodroma
do mene UM521866797US.
Postavila sam pretragu na USPS ni oni ne mogu da je nadju.izvinjavam se na slovnim greskama spell check sa telefona.:)

Ovo ti je sigurno u Srbiji odeš u Zemun ona posta glavna za carinjenje i das im taj broj lepo i kad piše da stigao na aerodrom moraju da ti kažu gde je

Ovo ti je sigurno u Srbiji odeš u Zemun ona posta glavna za carinjenje i das im taj broj lepo i kad piše da stigao na aerodrom moraju da ti kažu gde je
Hvala na ideji,samo jesi li siguran da moraju ?Pitam posto sam dobila zvanican mail od njih da nemaju nikakve podatke ,iako sam I'm pustila prtscreen da vide da je uslo u Srbiju.Takodje I od nase voljene carine sam dobila isti odgovor.Ne sipci mi se do Zemuna za dzabe :)

Hvala na ideji,samo jesi li siguran da moraju ?Pitam posto sam dobila zvanican mail od njih da nemaju nikakve podatke ,iako sam I'm pustila prtscreen da vide da je uslo u Srbiju.Takodje I od nase voljene carine sam dobila isti odgovor.Ne sipci mi se do Zemuna za dzabe :)

možda će se updejtovati tek kad izadje iz carine i dođe do tvoje poste, zato je bitno šta je u pitanju ako je nešto sto bi carinili i obično carine onda će tako i biti Jel ovo preporucena posiljka od Usps ili obično parcel ?

možda će se updejtovati tek kad izadje iz carine i dođe do tvoje poste, zato je bitno šta je u pitanju ako je nešto sto bi carinili i obično carine onda će tako i biti Jel ovo preporucena posiljka od Usps ili obično parcel ?
Obican parcel to je najgore ovi nasi promene broj kad stigne kod nas ...Ove devojke iz lokalne poste su proverile I po imenu nista.Kao sto rekoh crna rupa :)

Narode, izgleda da se neko ozbiljno njesra dešava sa USPS-om. Imam isti problem, USPS pošiljka stigla 3.3. na JFK, status "in transit to destination" i od tada ništa. Ovo mi se drugi put dešava ove godine, obično sve stigne u roku od 10 dana. Za poslednjih 8 godina i ne znam koliko desetina paketa iz USA, samo sam tri puta imao problem sa kašnjenjem ali su mi uvek paketi stigli. Od ta tri puta, ovo je drugi u ovoj godini.

Poslednja izmena:
Pogledaj vesti iz sveta nekada, video bi koji sneg je pokrio NY, pa nije cudno.

Narode, izgleda da se neko ozbiljno njesra dešava sa USPS-om. Imam isti problem, USPS pošiljka stigla 3.3. na JFK, status "in transit to destination" i od tada ništa. Ovo mi se drugi put dešava ove godine, obično sve stigne u roku od 10 dana. Za poslednjih 8 godina i ne znam koliko desetina paketa iz USA, samo sam tri puta imao problem sa kašnjenjem ali su mi uvek paketi stigli. Od ta tri puta, ovo je drugi u ovoj godini.
Dok je u NY ja ne brinem pocinjem da brinem tek kad stigne kod nas .Meni su ove godine 4 stigla ,jedan su izgubili ,jedan kasni ...bas mi trebaju te stvari za malog.Ko zna mozda dok stignu on ih I preraste

Steta sto ranije nisi bila na forumu.
Jos od septembra smo znali da ce poceti zastoj negde novembra, sto zbog Kineza, sto zbog vremena (mislim na weather, ne time ;)), sto zbog nase carine, i da do kraja marta je skroz realno da potraje.
A sada je vec blizu Uskrs, jos uvek je zavejan dobar deo SAD-a, Kinezi su poceli da imaju neke probleme sa svojom carinom... tako da nije cudo da zastoji potraju.

I onda ce se malo rascistiti maja/juna, ali opet zastoj zbog carine jer pocinju letovanja ;)

Ne vredi porucivati stvari za koje niste spremni 3 meseca da cekate ili koje vam mozda ne trebaju posle 3 meseca!

Pozz
I meni stoji od 3.3 da je prošlo Jamaica NY i to dve pošiljke zvao Usps, slao im upit, zvao čak i Postal Inspector ali nema tu pomoći samo nada ostaje ;)))
Jel i tvoj parcel jel si pokušavao nešto
Koliko maks ti je ostajalo zaglavljeno

Tebi stoji u NY od 3.3, a meni je zagubljena u Beogradu od 11.2. Postoji li neka opcija da se izda nalog za potragu ili tako nešto da se vidi šta je sa posiljkom?

Otići u skladiste poste u zemunu mi se ne čini kao opcija, mislim da tamo ni nema služba za klijente/korisnike koji bi se pozabavili potragom paketa.

Sent from my iPad using Tapatalk

Potragu za paketom možes da tražiš jedino od USPS, jer se to šalje istom rutom kao paket i proveravaju gde je zapeo.

Da, ali svako zatrpavanja JEDAN dan napravi zastoj od nekoliko dana. A uzjedno to je samo NYC - ima i zastoja do NYC.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno