U čemu je razlika "Uručenje - Na isporuci" i "Uručenje - Nadoslanje" ?
Po ovome je poštar dolazio i ostavio cedulju? Nema cedulje? I zadnji status "Otprema" ? Gde?!
U čemu je razlika "Uručenje - Na isporuci" i "Uručenje - Nadoslanje" ?
Po ovome je poštar dolazio i ostavio cedulju? Nema cedulje? I zadnji status "Otprema" ? Gde?!
@Jeremy
Da postojii dobra volja , posto na svakom paketicu bude i broj telefona postar bi umesto ispisivanja "izvestaja o prispecu posiljke" mogao da prosledi SMS da primalac svrati u postu i pokupi posiljku.
urucenje pokusava par puta.
Jeremy je napisao(la):@vlad1982
Vidim da te savetuju da sačekaš pa će se pojaviti... ali pošto kažeš da za 4 dana možeš da pokreneš dispute kad si ti to naručio nisam skontao?
Ne, nego kada se vrati u poštu posle obilaska rejona. Sedne lepo i unese brojeve telefona sa svih neuručenih paketa sa već memorisanom porukom, Send to all - gotovo. To je dobra volja, ko je dobar i voljan da učini.I tako bar 20 puta dnevno dok ti torba od 20 kila visi oko vrata![]()
Pa jesi saznao šta znači ovo nadoslanje? Meni kad ostavi cedulju piše "ostavljen izveštaj". Inače sam i ja imao jednu "situaciju" letos. Zove me žena iz pošte i pita što ne dolazim, stoji im paket 3 nedelje (nema praćenje, holandska pošta sa nkon-a). A kad sam otišao u poštu, poštar bio na godišnjem a onaj što ga menja mi nije ostavio izveštaj. A najzanimljivije što mi se dva puta desilo kad su mi ostavili izveštaj da ih zoem i pitam da li mogu da zadrže paket dan-dva duže od 5 dana pošto ne mogu doći i oba puta su rekli da ne mogu![]()
Pozdrav svima. Samo cu kratko. Da li je neko ko je koristio direct link sweden post raspolozen na private da mi posalje tracking code da vidim statuse. Kada u nasoj posti dobija status Prijem(Roger)
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari