Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put sam porucivao sa E-bay pa imam pitanje, da li svaki paket mora da ima tracking number ili je standardno da neki nemaju? (U pitanju je par zvucnika za slusalice - 8e vrednost)
S druge strane, stigao paket u Srbiju sa Alija porucen 17.01. Nikad nije bilo ovoliko brzo, jos samo da preskoci carinu i ekstra, prakticno DHl brzina za dz :D

Nema skoro nikad tracking sa ebay, mnogo retko. Ima neka fora ako je skuplje od 30$.

Taj nije dolazio iz Kine tako brzo ;)

Niška carina. Paket stigao na carinu 08.01, sa carine izašao 25.01.

Spremite se za sledeci talas, pred kinesku NG, vec je poceo ;)

nema nikakvih novosti o pošiljci 5 dana
TRACKING NO.
STATUS
POSTING DATE
STATUS DATE
RF518669***SG
Despatched to overseas (Country code: RS)
21/01/2018
21/01/2018

btw. ovo mi je prvi put da kupujem sa alija...

Poslednja izmena:
Jel može neko meni molim vas, da objasni kako je moguće da tracking na Aliju, kaže da je paket napustio matičnu državu i da je na putu ka Srbiji, a da mi 17track javlja samo da je informacija o paketu primljena, čak mi ne detektuje ni državu gde paket treba da stigne? U pitanju je Singapurska pošta (format broja je RB-------SG)?
Da li je moguće da tracking na Aliju laže?

RB---SG nije 4px, nego obicna Sing posta.

Na pitanje zasto se nesto ne vidi - pa sajtovi cache-iraju update, mozete vi 20x dnevno da radite refresh, ako oni nisu obrisali cache, dobicete iste podatke.

Kada odem na ovaj sajt 4px, dobijem podatke koji se koliko vidim podudaraju sa onim na Aliju:
VvJufOb.png

4px je kurir koji radi za sg post u kini i preko njega se prate sg posiljke. Klasika je da stoji 'da je informacija o paketu primljena' 5,6 dana. To ce se pojaviti na srpskom trackingu za 3,4 dana.

I tako dan za danom pred carinskim ekranom... [emoji16] Koliko kažete? 10 dana? 15? 20?...
2c4d5f80334859567bfefb416e80d9f4.jpg

Sent from my Honor 8

Meni otislo sa ns carine i to samo jedan updejt ima sa 62200 na maticnu postu i tako od juce ne mice.

Pozdrav, jel zna neko preko kog sajta ili aplikacije mogu da pratim pošiljku sa gearbest-a poslat "Sweden post registered"? Neće preko 17track, počinje sa Q a završava se sa XX. Inače na gearbest-u daju tracking number i transfer number.

Po ko zna koji put za Švedsku registrovanu, Q nije broj za praćenje, dobićeš broj koji počinje sa "RE" i završava "SE" kada krene pošiljka. Idi na sajt GB, klikni na svoju porudžbinu, klikni na View More >> pa Track Your Shipment, ispod treba da ima dva broja za praćenje, taj novi sa RE je validan koji si platio. Radi odlično sa 17track.

Ne možeš nigde, videćeš kad stigne kod nas, pojaviće se na sajtu pošte.
Imam i ja jedan paket koji čekam, poslat je 5 decembra, stigao 20 januara, trenutno se kiseli na carini.

Ali ja sam dobio klasičan tracking, RE....SE

Kod mene se vidi, jedino što je ovo nešto što sam naručio u pre-order, čekao sam da se završi...

Prilozi

• 1.png
    1.png
    61.3 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
Pomaklo se ono preko Swiss Post o cemu sam pisao pre neki dan...

Kod:
Број: RL.........CH
Статус пошиљке: У транзиту
Земља одредишта: Непознат
Земља полазишта: Швајцарска
2018-01-26 14:01 Asendia Spain, The consignment has left the origin border point
2018-01-26 14:00 Asendia Spain, The consignment has left the origin border point
2018-01-26 13:58 Asendia Spain, Arrival at origin border point
2018-01-26 13:58 Asendia Spain, Mailed
======================================

Kakav sad Asendia Spain? Iz kine poslato preko Swiss Post, preko dve nedelje nema nikakav podatak, onda se odjednom pojavi iz Svajcarske ali neki Asendia Spain i 17track ne moze da prepozna odrediste... Za koliko bih ovo mogao da ocekujem, ako ce uopste stici ikada?

Usput, je l' moguce pratiti ovakve kodove:
UG.........CN
9303.......
0808.......
S0000........
Za ove kodove mi daje neke bezvezne informacije ^

Ovi sto su samo brojevi ne moze, to je nesto interno.
Ovi sto pocinju sa S... su 4px post, moze tracking na 17Track, ako rucno izaberes da je 4PX post.
UG..CN - ne znam, valjda mogu :)

Prilozi

• Screenshot_20180127-163319.png
    Screenshot_20180127-163319.png
    79.1 KB · Pregleda: 152
Dve nedelje im treba da jedno staklo puste... Možda i više...

24422430c5ae8861380bea8919d8ac13.jpg

Poslednja izmena:
I kod mene slicna situacija, 11-ti dan mali paketic usb fles memorija...

Kod mene rekordno pristizanje posiljke slusalice Bluedio T2s narucene 21.01 poslate 22.01 danas usle u Srbiju i nadam se sutra ili prekosutra kod mene. Do sad dva para narucio oba prosla bez carinskog pregleda iako paketi mi malo mali.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Kod mene rekordno pristizanje posiljke slusalice Bluedio T2s narucene 21.01 poslate 22.01 danas usle u Srbiju i nadam se sutra ili prekosutra kod mene. Do sad dva para narucio oba prosla bez carinskog pregleda iako paketi mi malo mali.

Jesu bubice u pitanju ili..?Ako su bubice molim te stavi link.

Nisu bubice velike bluetooth slusalice sa Alija jos ih upakuju u neko zastitno pakovanje da je paket bas velik.
Evo link odakle su
Bluedio T2S Bluetooth headphone BT 4.1 wirless foldble headdset with bass well connected with smartphone iOS andriod
http://s.aliexpress.com/vUruiUFb?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Order 05.01, ready to dispatch 08.01. 30.01. u mom sandučetu. Malezijska pošta, nepraćena pošiljka, 1.86$ vrednosti, bez dažbina (NS).

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno