Kod dstamenkovic90, nije klasicna procedura, vec se najverovatnije paket vraca, odakle je poslat...
Neki broj?Pa, otkud ja znam, mozda nije adresa dobro napisana, npr.
Nego, zovi postu i pitaj sta je sa paketom...
Ma to je skraceni prevod sajtova tipa 17Track, u stvari u Kini se dobija jedno 100ak status, ali se ignorisu, inace bi covek posizeo. Tek onaj zadnjih "Beijing and left" ili "Left by air" i slicno su znak da je izasao iz Kine.
Turska pošta: poručeno 07.12. na mojim vratima 19.12. Vrednost 8$ bez dažbina, NS carina. Praćena pošiljka u *******.Kako Vam se do sada pokazala Turkey post? Imam neki paket poslat preko njih i vec nedelju dana ima status: Origin, Item is at agent warehouse. Kontaktirao kineza, on kaze ne brini napustilo je Kinu, ali kapiram da bi to status i pokazao da je istina![]()
SvejednoOvo je sa Ali Expressa direktno. Problem je sto vec vise od mesec dana nije izasao iz Kine![]()
SvejednoMeni jedan paket za prosli 11.11. preko mesec dana nije isto izasao iz Kine
![]()
Turska pošta: poručeno 07.12. na mojim vratima 19.12. Vrednost 8$ bez dažbina, NS carina. Praćena pošiljka u *******.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Evo spiskaA da li ti je posiljka imala neki status posle ovog; Origin, Item is at agent warehouse? Meni taj status stoji vec 12 dana![]()
Pa nije bas tako. Ta ti je pošiljka otišla za singapur [emoji22]Ovi sami sebi otpremaju?![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne, u Nemackoj je, ili je u Nemackoj registrovana posiljka, mozda i nije fizicki tamo jos.Sta znaci ovaj status.Da li je paket u Srbiji.Pogledajte prilog 242897
Uuu ja sam se istripovao zesce da su primljeni kod nas..Ne, u Nemackoj je, ili je u Nemackoj registrovana posiljka, mozda i nije fizicki tamo jos.
@dstamenkovic90, paketi su posli, sta nije janso?
Proveri ti ovaj paket na našoj pošti, teško da Nemačka pošta izbacuje statuse na Srpskom.Uuu ja sam se istripovao zesce da su primljeni kod nas..
Obrisacu postove iznad sa ne zbunjujem ljude
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari