Hvala puno na brzom odgovoruSve ok, nemaš razloga za brigu
Da sigurno da te tuži taj radnik sa rampe...
Ništa lično, ali ama baš sve si nakaradno shvatio i u ovom slučaju si ti "mali Perica". Pročitaj još jednom postove.Koja je ovo logika stvari 'malog perice" znaci li to da treba oprastati sve dugove javnim privatnim i ostalim firmama, jel kao eto ako oni nas tuze ne tuzi nas radnik sa saltera ili vozac kombija licno
A odgovor na tvoj zadnji post je da se to desava
Jel su ti paketi imali broj za praćenje do Srbije?Mene su dočekale juče u sandučetu dvije sitne pošiljke sa Alija naručene krajem oktobra, bez dažbina. Na trackingu nikakav apdejt od Kine. NS je u pitanju.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Koja je ovo logika stvari 'malog perice" znaci li to da treba oprastati sve dugove javnim privatnim i ostalim firmama, jel kao eto ako oni nas tuze ne tuzi nas radnik sa saltera ili vozac kombija licno
A odgovor na tvoj zadnji post je da se to desava
Jel su ti paketi imali broj za praćenje do Srbije?
Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока
Jel si mogao da je pratiš za to vreme?Danas isporučena pošiljka koja je stigla na carinu 2.11.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Departed country of origin, 31.10.Šta stoji na tom paketu kao zadnja promjena u Kini? Jer i ja čekam više paketa sa trackingom. Samo piše napustili Peking.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
E ajde sad "konstruktivno":
Pojavio mi se novi status...
13.11.2017 12:31:00 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
13.11.2017 13:14:46 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema
14.11.2017 09:18:54 10200 GPC BEOGRAD - 11197 BEOGRAD 119 Otprema
E problem je sto mi je kod svih dosadasnjih nabavci isao ovaj zadnji status
10200 GPC BEOGRAD - 11073 BEOGRAD 129 Otprema
Sto je logicno jer je to posta u mom kraju...
Dakle jel imaju obicaj da tako saltaju poste iz kojih se dostavlja?
Izgleda da u istu poštu smo upali
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari