Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koje rokove??? Nema rok za preporučenu pošiljku. Meni je juce poslata preporuka iz NS i danas stigla u bgd.

Strajk utiče ali pravila nema.

Sent from my MI 5s using Tapatalk
To je upravo ono kako se komi zalomi...

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Do sada sam gomilu puta naručivao ali mi je ovo ubedljivo najsporija pošiljka. Više puta mi je izbacivao neki "return note (48)", ali pošiljka nekako i dalje napreduje. 17track je stavio "alert" status što prvi put vidim. Po objašnjenju je pošiljka oštećena, izgubljena ili vraćena nazad ali se sa vremena na vreme promeni nešto, tako da mi nije jasno. Po poslednjem statusu, koliko razumem, bi trebalo da je poslaz za Srbiju ali od tada ništa. Imao je neko slično iskustvo?
Kinezkinja Lina mi kaže da je sve u redu, ali meni smrdi tu nešto :D
Ako si pratio thread, video si da imamo isti problem.
17track i dalje isti status, AE aplikacija prijavila, napokon, posle mesec+5dana, da je parcel napustio Kinesku carinu, yaaay ;)

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk

Do sada sam gomilu puta naručivao ali mi je ovo ubedljivo najsporija pošiljka. Više puta mi je izbacivao neki "return note (48)", ali pošiljka nekako i dalje napreduje. 17track je stavio "alert" status što prvi put vidim. Po objašnjenju je pošiljka oštećena, izgubljena ili vraćena nazad ali se sa vremena na vreme promeni nešto, tako da mi nije jasno. Po poslednjem statusu, koliko razumem, bi trebalo da je poslaz za Srbiju ali od tada ništa. Imao je neko slično iskustvo?
Kinezkinja Lina mi kaže da je sve u redu, ali meni smrdi tu nešto :D

Pogledajte prilog 240167
Kod mene je ovako trenutno nisam imao ovaj status (return note (48)
ScreenHunter_03 Nov. 09 20.32.jpg

Sta kezete na ovaj status na 17track.net > Latest Event -- 2017-10-30 03:41 The item is pre-advised
Posiljka je placena 22.10. poslata je 24.10 i sad ovaj gore status od 30.10.
Ne znam sta se desava. Paket ide preko Netherlands(PostNL International Mail).

Kažemo da izgleda normalno. Preadvised znači da je pošta dobila informaciju da paket stiže ali nije fizički dobila paket.

Sta kezete na ovaj status na 17track.net > Latest Event -- 2017-10-30 03:41 The item is pre-advised
Posiljka je placena 22.10. poslata je 24.10 i sad ovaj gore status od 30.10.
Ne znam sta se desava. Paket ide preko Netherlands(PostNL International Mail).
To znači da pošiljka putuje ka Holandiji iz Kine. Kad pošiljka bude u sortirnom Centru u Holandiji dobićeš novi status da je u sortirnom centru. Pa onda iz Holandije za Srbiju.

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Nesto to mnogo sporo putuje za Holandiju.

Nesto to mnogo sporo putuje za Holandiju.
Najbrže mi je bilo 3 dana a najduže 17 dana od prvog statusa. Kako ko ima sreće samo čekaj sve je ok!
NL poštu možeš kontaktirati uvek na Facebooku pišeš im na chatu odgovaraju brzo ako želiš neku dodatnu informaciju samo kucni POST NL.

Ok, hvala. Ovo mi je tek drugi paket iz Kine. Prvi paket je bio u mojim rukama 18.dana.

Kako HK posta dobija informacije pre RS? Kad ukucam na posta.rs tracking, izlazi samo ono HK, prijem. Da li je ovo tacno od HK poste?
d5e6fffe3a0663e5c718dff94203aadf.jpg

Kako HK posta dobija informacije pre RS? Kad ukucam na posta.rs tracking, izlazi samo ono HK, prijem. Da li je ovo tacno od HK poste?
d5e6fffe3a0663e5c718dff94203aadf.jpg
Sta da li je tacno? Posta prati od trenutka kad udje u zemlju a tvoja pošiljka je tek krenula iz HK.

Za pracenje koristiti 17track, TrackChecker Mobile, trackitonline.ru i slično

Pa ovo je iz TrackCheckera, mislio sam da je posiljka stigla u Srbiju, zaboravio sam da je ovo samo informacija.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Meni se pokazalo optimalno da uvijek imam na tri mjesta tracking. Nikad mi se nije desilo da za sve pošiljke koje pratim isto radi 17track, TrackChecker i recimo Aliexpress interno ako je odatle pošiljka - uvijek različiti detalji za različite parametre.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Zato sto svaki od njih kesira podatke na svoj nacin i interval. I prevodi po svojem recniku. Pogotovu se vidi razlika za detalje unutar Kine.
Za detalje unutar Srbije retko koji tracker prevede.

Jel ima neko status da mu je od petka prispela neka pošiljka iz Kine na Carinu?
Oko ovog tihog štrajka, u medijima pišu da je nastala totalna pometnja sa pošiljkama iz inostranstva.
Dođu do carine ali se ne registruju da su pristigle...

30.10. Poslata iz GB 2.11. stigla u RS baš brzo, nadam se sutra i napokon na adresu
cb17a8b51c15267cfcb5d8e8c2742a9e.jpg
0736df8334ac937e26e0e373e94442e0.jpg

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Ta je vec u tvojoj posti, a koliko sam shvatio zastoj je u otpremanju iz GPC, pa bi danas (ponedeljak) vec trebala biti kod tebe, tj. pisamce da je pokupis treba biti kod tebe ;)

Ta je vec u tvojoj posti, a koliko sam shvatio zastoj je u otpremanju iz GPC, pa bi danas (ponedeljak) vec trebala biti kod tebe, tj. pisamce da je pokupis treba biti kod tebe ;)
Sad zvao postu, kazu da jos nije kod njih ali da pozovem kasnije posto imaju prebacivanje nekoliko puta danas

Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока

Meni je danas stigla međunarodna pošiljka, posle dve i po nedelje, tako da je definitivno bilo otpreme pošiljki kroz GPC.

Hehe sad cemo videti i moju agoniju,danas mi zavrsena carina i paket je u gpc-u,da vidimo kad li ce mi doci kuci,na koliko tipujete dana? ;)

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Kako da ne

САОПШТЕЊЕ 13.11.2017.

Јутрос су око 05:00 часова полицијске снаге са око 7 марица, 2 џипа и више патролних кола њих око 50-так легитимисали и удаљили запослене који су својим присуством исказивали незадовољство због свог тешког материјалног положаја и стања „Пошти Србије“.

Том приликом приведена су двојица колега из ГПЦ-а због непоседовања личних докумената. Након обављених процедура у полицијској станици Земун, пуштени су око 07:00 часова. Тренутно на улазима у Главни поштански центар распоређено је 11 полицајаца и 5 кола марице са непознатим бројем полицајаца унутра.

Дужност нам је да истакнемо да се полиција односила максимално коректно према нама свих ових 14 дана наших окупљања, па и јутрос када су радили само оно што им је наређено. Нарочито су се истакли у петак вече 10. новембра када су спречили „Мирину герилу“ предвођену директорима и руководиоцима Јовановићем, Ђерићем, Дендом, Новковићем и Кецојевићем да возилима крене на незадовољне раднике.

У историји Поште са традицијом од 177 година ово је највећи и најдужи протест. Немамо намеру да се сукобљавамо са полицијом, нећемо одустати ни од једног нашег захтева само ћемо променити методе наше синдикалне борбе.

Куда и како даље до почетка штрајка најављеног за 21. новембар договорићемо се сутра са учесницима протеста.

О ВРЕМЕНУ И МЕСТУ ОКУПЉАЊА БИЋЕТЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

Kako da ne

Oni tek najavljuju štrajk. Ja očekujem paket iz Kine ne nadam se da će to stići pre nove godine a možda i kasnije.
Problem je kad više nemaju gde da stavljaju pakete onda će ih vraćati iz zemlje polazišta.

Tako je strajk najavljuju za 21. Za sada svi paketi idu ali usporeo [emoji14] Ako se do 21. ne dogovore onda mozemo ocekicati mnogo vece probleme [emoji14]

Pozdrav ljudi, poručio nešto iz Singapura pa me malo plaši što mi stoji ovo HR u statusu pošiljke. Je l ovo normalno i da li se desilo još nekom?
2f2652bb1338216efb015e480781feba.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno