Kakve to veze ima? Ti i dalje ocekujes da ce ti sve izaci iz Kine za 2 dana, stici za 3, a onda cekati arinu 4?Napravio sam dve porudžbine 07.10., do sada nisu mrdnule sa Kineske carine. Poslednji status im Shipment accepted by airline I to je bilo 08.10. Kontaktiram prodavnice, obe pričaju priču kako je u tranzitu i da će stići. Tracking number je ispravan, 17track ga uredno prijavio. Da li je to zastoj zbog prethodnog praznika u Kini, pa sad ne mogu da postignu?
Ja sam nešto naručio 5.10, Kinez poslao 6.10, iz Kine krenulo 10.10, na Nišku carinu stiglo 12.10.
jer zna neko sto pokazuje na 17 track inace paket je stigao u srbiju:Item held by Customs Retained by customs for unspecified reason a na pracenje posta rs se ovo ne vidi vec ovako izgleda status
21.10.2017 08:10:53 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
21.10.2017 09:32:53 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema
u pitanju je paket koji je poslat preko malezijske poste ali sa pravim trackingom i koji je kostao 3evra
pozdrav
Ovo je apsolutno netačno. Pošiljka je vidljiva na sajtu pošte od momenta kada pošta dobije informaciju o pošiljci, što se neretko dešava dok je pošiljka još u inostranstvu.Druze posta ubacuje posiljku u sistem tek kada prodje carinjenje.
...
jer zna neko sto pokazuje na 17 track inace paket je stigao u srbiju:Item held by Customs Retained by customs for unspecified reason a na pracenje posta rs se ovo ne vidi vec ovako izgleda status
21.10.2017 08:10:53 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
21.10.2017 09:32:53 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema
u pitanju je paket koji je poslat preko malezijske poste ali sa pravim trackingom i koji je kostao 3evra
pozdrav
Napravio sam dve porudžbine 07.10., do sada nisu mrdnule sa Kineske carine. Poslednji status im Shipment accepted by airline I to je bilo 08.10. Kontaktiram prodavnice, obe pričaju priču kako je u tranzitu i da će stići. Tracking number je ispravan, 17track ga uredno prijavio. Da li je to zastoj zbog prethodnog praznika u Kini, pa sad ne mogu da postignu?
Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk
Samo da potvrdim da su pošiljke stigle. Ukupno 15dana za obe, iz dve različite prodavnice.
Iz nekog razloga 17track mi nije ažurirao ,nekada se zaglupi pa ažurira ceo proces tek na kraju, kad mi prispe sve na adresu.
Do sada sam imao sreće, ili zato što sam A2, nisam čekao duže od 15tak dana.
Ovo je apsolutno netačno. Pošiljka je vidljiva na sajtu pošte od momenta kada pošta dobije informaciju o pošiljci, što se neretko dešava dok je pošiljka još u inostranstvu.
Pozdrav
Nikada mi se to nije desilo. Prvi put kada sam imao dilemu nazvao sam postu i objasnili su mi da informacije za pracenje posiljke ne ubacuju dok god ne prodje carinu. Kada sam zvao carinu oni su mi rekli da je paket prosledjen u NS inace ne bih ni znao gde je, jer je poslednja informacij bila da je uslo u SRB. Tako da je to info iz poste i iz iskustva.
17track prikazuje da još stoji na carini u Kini CN-51887636, Prijem. AE aplikacija zakucana na Shipment accepted by airline. Po priči nekih, ispada da ću paket dobiti tamo negde pred N.GMeni ne azurira i dalje, nijedan servis za pracenje ne moze da vidi ista sem zadnjeg statusa 14.10. da je u Sendzenu i tako stoji, do sada je trebalo uveliko da bude u Pekingu i da poleti, da ga ocekujem ove sedmice sto dolazi...
Da je problem samo sa njim, nego i drugi isto, dobio par statusa i zakucao i on stoji 5 dana, nesto se definitivno desava, kontao sam da ne rade nesto nemam pojma, ali vidim da su tebi stigli i da nisi imao statuse.
Kako su ti se tacno statusi azurirali kada je sletelo kod nas na aerodrom dobio si status od poste jel ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari