Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pise Current status: In Transit by Post Office, znaci sad bi trebalo ipak postom ili kurirskom sluzbom? Koga da zovem, ove nase u UPS, da im pisem na fejsu, dge?

Da li možeš da pratiš taj tracking na sajtu UPS? Ako možeš onda zovi domaći ups ili piši mail amerima

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da, ali zadnji status stoji od pre 13 dana - Package processed by international carrier, Sep-09-17, 03:00 AM, CHICAGO, IL

Da to nije nesto slicno kao DHL International - kurirska sluzba samo u pocetnoj drzavi a onda preuzme obicna posta?

Zovi nas UPS i pitaj, ne gubi vreme nasim pretpostavkama :)

Ne javljaju se ni na jedan od 3 broja, idem na aerodrom sutra pa cu da svratim usput, vidim da imaju kancelariju. Gde se nalazi kancelarija, jel dole u prizemlju koliko se secam, gde su dolasci?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Da nisam 2x u temi o serijama slicno uradio mozda bi te i zezao :)

Koja je posta od ovih jeftinijih sa alija najbrza, holanska, singapurska ili standardna aliexpress?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

China AirMail najbrza.

Singapur je brži, poslednja 3 paketa preko njih su mi stigli za 2 nedelje tačno

Meni ovi dolaze u proseku za 10 do 15 radnih dana. Tako da slicno. Najvise zavisi i od nase carine.

Ja sam danas dobio paket preko kineske pošte narucen prvog Septembra (četvrtog poslat), istog dana narucen preko sg pošte mi je stigao 13-og doduše poslat je 2 dana ranije.
708bb2bcc60a9cadc59d92ae8afc0413.jpg
22f94e9e6ffd1baef0b079e1e94cbd6c.jpg

Naručeno 12-og, nešto se dugo zadržao na carini, većinom bude to ili prolaz ili opet piše za carinu, možda nisu ni update-ovali.
a94ac3c41b4f579a4d453f0ced806800.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Na odgovor sa prethodne strane - kazu nije to njihova posiljka, i da ne mogu nista da mi kazu u vezi nje. Ameri ne odgovaraju na mail eto, od petka. Znaci, verovatno ide obicnom postom, kako sad da znam sta se uopste desava i da li ce mi doci uopste?

Ako ti nesto znaci, ja imam dve posiljke. Jedna (Priority Mail International Parcels) navodno jos ceka kurira da je pokupi (od 15.09.), a posiljalac tvrdi da ju je poslao i da znaju tako da zaglupe sa pracenjem. Druga (First-Class Package International Service) je danas na letu NY-BEG (napustila 21.09 iz Cikago)

Juče ujutro mi je stiglo. Znaci 8 dana sa vikendom. Baš brzo.

Inače slickwraps je u pitanju.

0bfa924de6c35d8af2c86d820d335e97.png

Da li neko zna kako da pratim posiljku iz Nemacke poslatu DHL-om?.....na njihovom sajtu stoji

Do, 28.09.17 01:52 Feucht, Deutschland Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: http://www.posta.rs/struktura/eng/aplikacije/alati/posiljke.asp)

Do, 28.09.17 01:49 Feucht, Deutschland Die Sendung wurde im Ziel-Paketzentrum bearbeitet.

Di, 26.09.17 21:27 Nohra, Deutschland Die Sendung wurde im Start-Paketzentrum bearbeitet.

Di, 26.09.17 21:22 Nohra, Deutschland Die Sendung wurde im Start-Paketzentrum bearbeitet.

Di, 26.09.17 16:48 -- Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.

Znaci,jos proslog cetvrtka je stiglo do tog njihovog centra odakle se salje u inostranstvo,i od onda nema nekih novih statusa......da li je moguce da za paket jos uvek nije napustio Nemacku ili da je dosao u Srbiju,a ovi nasi carevi sa carine to nisu ni zabelezili,tj nije ni apdejtovan status?

Meni od 22og stoji na carini..običan sat..Izgleda da su popunjenii kapaciteti. Sem što meni treba da ode na Nišku carinu.

Колико брзо је људима стизао пакет послат China Post Registered Air Mail-om? Негде сам прочитала да су они најбржи, а од момента полетања односно "shipped by air" статуса је прошло 11 дана. Мени обично сингапурском поштом стигне за 7 дана тачно. Да ли је ово нормално или?

Naša carina koči. Ja sam paket čekao od dana kada je došla na carinu do dana kada je stigla kod mene 12 dana. Za dva dana je stiglo iz Kine u Srbiju, ali eto naša carina nešto sporo radi.

Ђилкош, контам да није пост намењен мом питању али да се надовежем није ми никад стигсо пакет тако брзо у Србију из Кине. На царини ми леже пакети јако дуго додуше али ово 11 дана летења ваљда не значи да је испарио. Много ми се то чини.

Trenutno su praznici u Kini, samim tim po običaju haos sa paketima, mnogo se duže čeka

Данас је приспео на царину тако да све океј. Додуше нисам никада баш овако дуго чекала да долети.

Kasne posiljke kao nikad,ko da je neki strajk
1.Stigla u Srbiju 12.09 i nista
2017-09-12 06:10 Serbia, Item Arrived at Serbia
2017-09-11 16:38 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to SERBIA
2017-09-06 10:33 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Serbia
2017-09-05 20:26 MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Serbia

2.Dosla 10.10 i ne menja se status

Datum Mesto Faza Status Potpisnik
01.10.2017 14:21:00 CN-21002500 Prijem

Nista od ovoga jos nije u Srbiji. Pisano je o tome vec 100 puta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno