Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto neko rece, BG posto manje drpa i daleko se vise narucuje treba da pusta jos vise brz carine kako bi rasteretila sistem a ostale carine posto ljude drpaju maximalno i sve se manje narucuje treba jos vise da drpa jer ima viska slobodnog vremena... logicno :)

Poslednja izmena:
Jel neko imao pošiljku sa PostNL? Koliko treba da stigne i jel ima tracking u Srbiji? Naručio sam Xiaomi Mi Band 1S, šta mislite hoće li da carine?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Ja baš čekam jednu sa GB, pošiljka se vidi tek kad dodje do Holandije, treba im oko desetak dana, a onda možeš da je pratiš i preko naše pošte.

Pogledajte prilog PostNL.bmp

Jel neko imao pošiljku sa PostNL? Koliko treba da stigne i jel ima tracking u Srbiji? Naručio sam Xiaomi Mi Band 1S, šta mislite hoće li da carine?

Мени јесу...мислим на царину, тачније пдв. Стигло за неких 20 дана, можда и мање.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
I koliko su ti procenili i koliki je trošak bio?

I koliko su ti procenili i koliki je trošak bio?

Писао сам пар постова раније. Имао сам још пар ствари уз ми банд, укупне цијене око 40$, наплаћено све заједно нешто мало преко 800 дин...

Stići će brzo, uglavnom, max 20 dana... A dešava se i ispod 10... Imaš normalan tracking...
Ako je Bg carina 95% je da ces proći bez troškova...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

2016-06-17 06:54 11160 Beograd 74 - 11128 Beograd 78, Otprema
2016-06-16 15:13 11160 Beograd 74, Uručenje, Ostavljen izveštaj
2016-06-16 04:27 10200 GPC BEOGRAD - 11160 Beograd 74, Otprema
2016-06-15 17:10 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2016-06-15 17:05 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD, Otprema

Sta sad ovo znaci? Meni nista nije stiglo...

Nis je u strajku ili sta vec ?
Do sad posiljke dolazile za oko 20 dana,jedan paket stigao pre 15 dana, (20 dana isporuka)
Posle toga imam jos 2 posiljke,poslate posle ove 4-5 dana,koje jos nisu primljene

Thread: Pracenje posiljki

Millan1, da, postar je danas ostavio u jednom naletu 3 papirica. Uzasno me nervira sto ih skuplja jer ga mrzi da dolazi vise puta i onda samo donese odjednom sve, a sto ja crkavam razmisljajuci gdje su mi paketi to nikom nista...:S:

Da li se i subotom menja status pošiljki meni piše trenutno samo da je od NS poslato u ZR to je status od sinoc i uvek mi je dosad ujutru pisalo zrenjanin 23101 -otprema.Sad tog zadnjeg statusa nema li rade dostavu i Subotom koliko znam!

Menja se status, ali dostavu rade samo radnim danima, subotom jok. Ocekuj ga onda u ponedeljak

Pa kako onda druge stvari donose subotom?Verovatno samo postexpress a obicna posta ne ide jel?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Pa kako onda druge stvari donose subotom?Verovatno samo postexpress a obicna posta ne ide jel?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Da, obicna posta samo radnim danima. Cak u vecini ne mozes ni da preuzmes posto se ceka izvestaj postara.

2016-06-15 23:59 SG / Arrive at Airport
2016-06-15 18:00 HK / Depart from Airport
2016-06-15 14:00 HK / Arrive at facility
2016-06-13 01:10 Lan Guang,Shenzhen,China / Shipment arrived at facility
2016-06-13 01:10 Lan Guang,Shenzhen,China / Shipment operation completed
2016-06-11 14:21 Shipment information received

ajde bre kineščići više, šta ga gnjavite toliko!?!?!?

June 17, 2016 , 9:31 pm Shipping Label Created MUNCY, PA 17756
A shipping label has been prepared for your item at 9:31 pm on June 17, 2016 in MUNCY, PA 17756.
June 17, 2016 Pre-Shipment Info Sent to USPS

Da li neko ima ideju zasto posiljka predata posti SAD u petak 17 juna,jos uvek stoji u toj istoj posti i nije krenula?.....pratim je preko USPS.com.....da li neko zna neki precizniji sajt za pracenje?

Do kad datuma su stigli na nasoj carini? od 10 juna mi stoji paket popizdeo sam..

to je ništa, meni se desilo da čekam i 16 dana. Prethodnu pošiljku sam čekao od 5. do 18. maja. BG carina.

Ljudi kad mi ono pise da cu posiljku moci pratiti od 5-10 dana,jel se to racuna odmah od momenta mog porucivanja ili od momenta kad su oni prihvatili posiljku i izvrsili proveru mog placanja?

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Zato NS carina rešava sve za 1 dan (pu,pu - da ih ne ureknem), a nije baš da nešto mnogo gledaju kroz prste, na sve skuplje od 4-5-6 $ redovno lupaju PDV. Kako li im polazi za rukom, još do pre mesec dva i kod njih se čekalo i do nedelju dana.

Ljudi kad mi ono pise da cu posiljku moci pratiti od 5-10 dana,jel se to racuna odmah od momenta mog porucivanja ili od momenta kad su oni prihvatili posiljku i izvrsili proveru mog placanja?

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Računa se od momenta kad pošta otpreme preuzme paket, ako naručuješ sa aliexpresa prodavac ima ako se ne varam oko 5-6 dana da ti pošalje paket, e kad on to pošalje onda kreće tih 5-10 dana da bi se videlo na praćenju...

Послато са Међународне Свемирске Станице уз помоћ Хабл телескопа :d

Stigao mi je paket u Srbiju 18.6. i stoji na aerodromu po pracenju Holandske poste a uopste ga nema u sistemu nase poste. Posiljka je poslata normalnom postom sa pracenjem. Da li se nekome desavalo to? Ne znam da li da ih zovem da vidim sta se desava ili da sacekam jos malo.

Ако ја добро тумачим послато је из Кине...авион или брод се запутио ка земљи одредишта.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ili npr.ovaj paket?
Ako moze neko da pojasni ovo da znam malo bolje pratiti ;)

2.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno