Ako ti je PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED počelo 19.05. onda ga očekuj sutra.
Jos ima vremena ali nije doslo do promene u statusu posiljke.
Jedno pitanje za sve: Paket dimenzija oko 40x30x30cm nosi postar ili se podize samo na salteru poste?
Sent from my D5503 using Tapatalk
Ja tako pitao da dodjem u subotu, oni kao nemaju dostavu, niko ni ne gleda tr pakete, moras da cekas postara u ponedeljak.Zapravo necu cekati ponedeljak. Probacu vec sutra da svratim do poste, nadam se da ce me cekati paket na salteru.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Odeš u postu kod kontrolora da vidiš šta je u pitanju, neko je odgovoran, možda je poštar stavio u sanduče, potpisao za tebe a neko marnuo paket, meni se to desilo i poštar mi vratio pare da ga ne bi prijavio, tako da vidi šta se desilo...Imam pitanje... Na broju za pracenje pise da je danas dostavljen paket na moju adresu i pise pod potpisnik moje ime. Pitanja naravno ne bi bilo da sam ja potpisao. Niko kod mene kuci nije primio paket, a nije ni ostavljen u sanducetu. Znaci paketa nema, a potpisnik za preuzimanje sam "ja". Paket nije preterano vredan, 9 dolara, ali sta da radim dalje?
Odeš u postu kod kontrolora da vidiš šta je u pitanju, neko je odgovoran, možda je poštar stavio u sanduče, potpisao za tebe a neko marnuo paket, meni se to desilo i poštar mi vratio pare da ga ne bi prijavio, tako da vidi šta se desilo...
Sent from my Oneplus One using Tapatalk
Pa kažem ti, možda nije ukrao, iako mora potpis, mnoge mrzi da se recimo popenju do stana pa ostave u sanducetu, nekima se dešavalo da ostave i ispred vrata, ko će ga znati... Ako je do postara...Naravno idem sutra ujutru, nego sam mislio da sam ja jedini maler kome se to desilo pa ajde za svaki slucaj ovde da proverim.... Al znaci desava im se da tako pokradu i nesto sto je na potpis... To mu u principu ne sluzi sigurno nicemu jer je maska za tablet Huawei. Male su sanse da ima isti i da je zato ukrao.
Imam pitanje... Na broju za pracenje pise da je danas dostavljen paket na moju adresu i pise pod potpisnik moje ime. Pitanja naravno ne bi bilo da sam ja potpisao. Niko kod mene kuci nije primio paket, a nije ni ostavljen u sanducetu. Znaci paketa nema, a potpisnik za preuzimanje sam "ja". Paket nije preterano vredan, 9 dolara, ali sta da radim dalje?
Bio ja u posti i rece mi sluzbenik da nema paketa. Kasnije moram do grada pa cu opet svratiti i pokusati sa pricom kako idem na letovanje u nedelju i nece me biti dugo.Ja tako pitao da dodjem u subotu, oni kao nemaju dostavu, niko ni ne gleda tr pakete, moras da cekas postara u ponedeljak.
Jel' se to nesto promenilo pa vam paketi stizu za 15dana od dana narucivanja? Neki specijalni shipping metod?
Takav sam utisak stekao listajuci poslednje strane..(jedino carina zapinje tu i tamo)
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ma sta bre porodice deca i ostalo, u ovoj kvazi drzavi svi se na nesto vade kada je posao u pitanju. Ima da ga radis kako valja ili nadji drugi i za dolar bih ga prijavio. Ne razumem zasto se zove postar onda, desavalo se i meni da ga mrzi da se popne 12 stepenika i da zvoni na vrata pa mi ostavi dole ceduljicu da odem u postu po paket koji je tezak 15grama i nije vise od 5x5x5cm(npr). Bilo je i slucajeva kada je lokalni kineski kod za pracenje da nikad ne dobijem paket iako tamo pise da je stigao u srbiju. Mozda ga eto tada ne marne on nego neko drugi ali su sva sreca kinezi bili korektni pa poslali ponovo i pre isteka 60dana i otvaranja dispute-a
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Eto na kraju mi komsija preko puta mene dao paket. Postar doneo njemu i on potpisao nije obracao paznju na ime i malo pre nego sto je otvorio video da nije njegovo i doneo mi. Znaci postar adresu gleda otprilike, ime i prezime ga ne zanimaju, jedino bitno je da ima bilo ciji potpis i da ne nosa previse paketa, jadan.... Sreca komsija mi je normalan pa mi je doneo paket, u ovoj zemlji sigurno mnogi ne bi to uradili vec bi ga samo bacili i radovali se velikom delu.
Hvala.ako je kineske ili singapurska posta prosek je od 10 -15 dana u zadnji tri meseca,malo je kocilo posle kineske nove ali sad je sve ok,cak i ovi manji paketi bez koda za pracenje sticu za najvise 20 dana...
Brate kako se ti samo proseravas, komsija je ispao normalan covek, on je spasio stvar. Ono sto je za divljenje u Srbiji, u normalnom, civilizovanom svetu je standardna pojava.Zato sam ti i rekao,ne treba odmah prijaviti coveka,teska su vremena,a kao sto vidis u postovima iznad ima svakakvih ljudi,ljudi je mnogo ali biti covek,takvih je malo...
Brate kako se ti samo proseravas, komsija je ispao normalan covek, on je spasio stvar. Ono sto je za divljenje u Srbiji, u normalnom, civilizovanom svetu je standardna pojava.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ja ne pricam o komsiji vec o postaru,dakle,da si prvo nasao postara on bi ti rekao gde je paket i sve bi proslo kako treba,najgore od svega je sto ima ljudi koji misle da postaru treba paket od par dolara ili nesto slicno,poenta moje price je da prvo razgovarate sa njim pa tek da prijavite,uostalom,uvek je dobro biti u dobrim odnosima sa svojim postarom,evo primera kod mene,donese mi kaznu ili neki poziv od suda,da mi da pogledam sta je i ako mi se ne svidja ja mu vratim a on napise da me nije nasao...i jos nesto,cela drzava je u rasapadu,nista ne radi kako treba,svi kradu a ti si nasao da prijavis postara zbog par dolara...razmisli malo o tome...
Stigla posiljka on 19.05., vrijednost $21 i placeno carini 480rsd. Pocinjem da se nerviram...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari