Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji si tv box uzeo kako si zadovoljan?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Ја сам узео MXIII-G, није за мене али је још код мене и до сада нисам имао проблем.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Negde na ovom forumu sam pre nekog vremena video neke nestandardne brojeve za pracenje i kako sa njima... I sad se ubih da nadjem sto preko google, sto preko pretrage.

Narucio sam jednu majicu i dobio sam ovakav broj 35265819069. A u tom nekom postu sam video ako se dodaju neka slova, dobija se pravi broj?!
Тај број не захтева потпис и не може да се прати су краја.
Швеђани су почели да другим фором, крене са таквим сличним бројем и кад дође код њих прелепе класичан трекинг. Овај твој број није такав.

Наравно trackitonline.ru је најбољи.

Jel se desavalo nekom da paket koji ima tracking stigne kod nas u postu, a nasi ga ne registruju?U cemu je problem, kolegi sa foruma i meni paket je poslat istim avionom(dve posiljke,odvojene,isti prodavac, isti proizvod), njemu prosao kod nas, vec mu je status Prijem, a mog nema nigde, tj.nasi ga nisu ni registrovali...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
PROCESSED THROUGH USPS FACILITY
May-10-16, 00:42 AM, SAN JOSE, CA 95101

PROCESSING EXCEPTION
May-09-16, 22:28 PM, SAN JOSE, CA 95101

May-09-16, 22:18 PM, SAN JOSE, CA 95101

PROCESSING EXCEPTION
May-09-16, 19:05 PM, SAN JOSE, CA 95101

May-09-16, 18:55 PM, SAN JOSE, CA 95101

May-09-16, 10:53 AM, SANTA CLARA, CA 95050

MISSENT
May-09-16, 10:39 AM, SANTA CLARA, CA 95050

ARRIVAL AT UNIT
May-09-16, 02:22 AM, SANTA CLARA, CA 95050

DEPART USPS FACILITY
May-08-16, 23:55 PM, SAN JOSE, CA 95101

DEPART USPS FACILITY
May-08-16, 23:49 PM, SAN JOSE, CA 95101

May-08-16, 03:56 AM, SAN JOSE, CA 95101

ARRIVE USPS FACILITY
May-07-16, 06:10 AM, SAN JOSE, CA 95101

DEPART USPS FACILITY
May-07-16, 02:34 AM, FRESNO, CA 93706

DEPART USPS FACILITY
May-07-16, 02:28 AM, FRESNO, CA 93706

DEPART USPS FACILITY
May-06-16, 22:04 PM, FRESNO, CA 93706

May-06-16, 17:19 PM, FRESNO, CA 93706

May-06-16, 13:52 PM, FRESNO, CA 93706

May-05-16, 21:04 PM, SAN JOSE, CA 95101

May-05-16, 19:04 PM, SAN JOSE, CA 95101

ORIGIN ACCEPTANCE
May-05-16, 17:49 PM, SANTA CLARA, CA 95054

Order Confirmed
May-06-16, 03:16 AM, SANTA CLARA, CA 95054

SHIPPING LABEL CREATED
May-05-16, 08:28 AM, SANTA CLARA, CA 95054

Evo, ko misli da je samo nasa posta *****na....

Da javim samo za Yanwen, proslog ponedeljka uvece mi stigao status da je doslo u Beograd, mislio sam da ce u petak biti kod mene, ali ne, evo tek jutros. Neki mali sat, mizerne pare, stiglo za ukupno oko dve nedelje, znaci super. :D

To yanwen praćenje je, po mom iskustvu, teška prevara.
Tri puta sam imao yanwen poštu, i sva tri puta praćenje nije odgovaralo stvarnosti.

Pa vidim da su komentarisali ovde da vrlo cesto ima sablon kada ce koji status da se pojavi, a isto tako i prodavci koji salju neki paket u slicno vreme u istu zemlju, daju isti broj za pracenje svim kupcima. I onda prevare i kupe na vremenu sa posiljkama. Ja sam verovatno imao srece, a kada juce nije stigao, mislio sam da je i meni tako nesto zapalo, ali eto hvala bogu pa nije.

Evo dokaza da pošiljke uvek stignu samo treba biti strpljiv ;)
Naručio neke hladnjake za RPi od 2e, i kinezi poslali registrovanom kineskom poštom sa trekingom, što obično stigne za 15 dana, ali prvih deset dana je bilo jedno 7-8 statusa, i onda muk, nista čitavih 50 dana, nikakav status, verovatno negde kinezi zaturili... Posle ukupno 50 dana Kinez mi refundirao, jer je stvarno izgledalo da nikad nije napustilo Kinu...
I onda iznenađenje, danas posle 61 dan status naše pošte, stiglo, i sutra je kod mene...
Bas čudno da je ovoliko putovalo, pošto nije neka šlb pošta...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Imam pošiljku LZ********US, od petka je status customs clearance u Srbiji, znam da LZ brojevi ne mogu da se prate preko ptt sajta, ali me zanima zna li neko kada mogu da je očekujem?

Sent From Plastique

Imam pošiljku LZ********US, od petka je status customs clearance u Srbiji, znam da LZ brojevi ne mogu da se prate preko ptt sajta, ali me zanima zna li neko kada mogu da je očekujem?
Zavisi od toga šta si kupio, koliko je veliko, koliko je koštalo, ako je iz radnje verovatno ima račun unutra čim je iz usa paket...
Računaj od 2 do recimo 7 dana, radnih naravno...

Neke sitnice, oko 40 dolara, ima sve unutra, naravno. Uzdam se u poštenje poštara [emoji2]

Sent From Plastique

Nema tu poštar ništa, pitanje je samo da li će ga na carini otvoriti ili neće, ako je nešto malo i lagano onda verovatno neće, onda nemaš ni dodatnih troškova ni puno ćekanja, ako odluče da ipak otvore onda računaj 20% PDV na tih 40 baksova i relativno duže čekanje...

Kako nema, ako je istina ovo što je napisao da ne mogu da se prate u Srbiji onda isporuka ne zahteva potpis. Ako nema potpisa poštar MOŽE da zapali pošiljku i kaže da je isporučio lično a da ti lažeš ili još jednostavnije zagurao ti je koliko je mogao u sanduče ali te neko od komšija pokrao. Ovo zadnje ne mora čak ni da je laž.

Upravo sam na to mislio...

Sent From Plastique

Porucih nesto sa AliExpressa, proradio tracking na flytexpress.com, ali sada opet ne radi :) (pre 15ak dana poruceno)
Da pisem puj propalo i cekam refund, ili?

ScreenHunter_05 May. 17 09.40.jpg
Jel imao neko ovakav slučaj da samo stoji ovo 11003 IZMENIČNA POŠTA nema statusa za carinu?

Nis stigli do tvoje posiljke danas, samo zato.

Meni je juce (tj. preksinoc kasno) stigla na carinu, vec danas je otpremljena u moju postu (carinila se sigurno, u pitanju je 30 razlicitih LED sijalica)

BG carina. Danas još uvek rade pošiljke pristigle 5. maja. Ako mi smrtnici budemo imali sreće, možda pređu i na 6. maj.

U pravu si, danas stigla :D Nisam mogao za zamislim da nece biti carinjena (pisalo "za carinu", stajalo je juce) ;)

Animal, ne, hocu za sebe neku LED rasvetu, imam prilicno G4/G9 grla, halogene trose previse, pregrevaju stan vec :(
Pa isprobavam koja se bolje vidi. Ovo sto ima kod nas od Phillipsa G4/G9 je lose :( E27 njihove su prilicno bolje, skoro kao obicne incandescent, ali G4/9 su im lose :(
Uz to su mnogo skuplje :D

Poslednja izmena:
Ja sam uzimao 4-5 vrste E27 kineskih OCAJ, nisam ansao da traju vise od godinu dana... klasicno kineski skrtarenje
za auto sijalice isti slucaj mozda 2% da valja i traje, ne mislim na te jeftine sto svi kupuju
H3 za auto i dnevna svetla jedva nasao da valjaju i nemogu da stanu u far, znaci katastrofa

Poslednja izmena:
Ja sam imao 3 kineske E27, jeftinije od Phillipsa, ali def. losije svetlo. Odlicno za radne sobe ili tako nesto (mnogo se preciznije vidi), ali ovo su g4/9 za probu za obicno osvetljenje dnevne sobe i kuhinje. U kuhinji pogotovu mi i vise odgovaraju cold white, jer sam cesto tamo i zelim da bolje vidim rad ;)

Apropo LED rasvete imam Osramove E14 od 40w u zatvorenim plafonjerama odlicno svetlo daju i nema flicker-a .

Kakva je situacija sa USPS pošiljkama -da li prolaze istu proceduru stajanja na carini od nekolioo nedelja, ili možda prolazi brže?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Da li je moguce da ovaj status stoji vec 10 dana? U pitanju je posiljka koju ja saljem, da ne bude nesporazuma.

b1e479c4549fc5f8074c8ea9db78cd04.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je paket do Kine "putovao" 18 dana, tako da je moguce... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno