Za koliko vam stizu HK post paketi bez broja za pracenje? Jer koliko vidim ovi sa brojem za pracenje stizu neverovatno brzo. Narucio sam nesto na ebay-u pre 20-ak dana i prodavac je poslao sa HK airmail post, pa me zanima koliko im treba otprilike.
3643140 ovo je br telefona izmenicne poste
zovi odmah da pitas
Izgleda su vrlo zauzeti, pošto nakon 2 sata zauzete linije, uspeo sam da dobijem vezu, zvonilo je više od 45 sekundi, i izgleda je neko mislio da sam odustao, pa je podigao slušalicu, i ostavio pored. Baš sam hteo da vidim koliko će to da traje, pa sam ostao na vezi. Još 2 minuta je veza bila otvorena, a nakon prekidanja s njihove strane, pozvao sam ponovo smesta, i naravno, opet zauzeto.
Da li se post express pracenje apdejtuje istog trenutka? Cekam nesto da stigne sto sam poslao,refresujem ceo dan stranicu,hocu da znam istog trenutka da je stiglo.
Meni sve stoji to vec u pracenju,sem da je isporuceno... voleo bih da apdejtuju cim se isporuciPa da ali cim prime i obrade tvoj paket, prva faza je prijem i otprema za BG, onda da je stiglo u BG zatim na lokaciju gde saljes i onda urucenje ili ostavljen izvestaj. Tako da moras da cekas da se obradi, npr ako je jutros podigao neko paket ti na trackingu cak mozda neces moci ni danas da vidis da je podigao nego tek sutra, desavalo se mnogo puta meni da tek ujutru promeni status na preuzeto, mada to zavisi gde saljes i kakva im je guzva i koliko brzo mogu da obrade sve sto imaju.
Meni sve stoji to vec u pracenju,sem da je isporuceno... voleo bih da apdejtuju cim se isporuci![]()
A ja mislio sve to ide automatski preko onih elektronskih cuda sto noseNije ovo NemackaSad kad se isporuci kurir zapise vreme isporuke i uzme pdoatke i potpis od korisnika. Pa tek onda kada se on vrati u postu ( kada sve zavrsi sto ima za taj dan ), to se onda unosi u racunar, ako stignu odma, a ako ne onda sutradan ujutru pa tek tada i tebi izadje na trackingu da je podignuto, kazem sve zavisi koliko imaju posla, manje posla, pre ce ti se pojaviti da je preuzeto ili sta vec.
Можеш да овластиш неког другог да подигне пакет уместо тебе. Само обрати пажњу, овлашћење важи само за ту пошту у којој је урађено овлашћење. Ако ти се врати пакет у већу пошту, типа општинска из мање, локалне да не биде ћао, здраво. Иначе, процедура од пар минута, ради се у пошти и није скупо.Paket mi je stigao danas na carinu, i na trackchekeru je oznaceno da je kod carinika prispeo, e sad posto necu biti tu dve nedelje, da li kojim slucajem, moze neko umesto mene sa mojom licnom kartom da podigne paket?
Bice mi cimanje ako vrate paket nazad, jer je u pitanju saradnja i moram da pisem tekst u vezi robe, a ne znam da li ce ga ocariniti, super bi bilo kad bi ubacio postar u sanduce, ali u pitanju je paket od tri stvari, pa mozda pozele da
mi naplate, a imam samo sutra pre podne foru da odem mozda u postu i kazem im kakva je situacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari