- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poena
- 69
kod rodjaka 100%
Poslao mi je kinez jutros posiljku, medjutim dao je broj za pacenje u vidu cifara samo, bez dva slova ispred.
To je kao neki njegov metod, i stoji link Yawena medjutim na kineskom jeziku, ali sam uspela da prebacim na engleski, ali nema nikakvih obavestenja.
Vec sam imala preko Yawna posiljku i broj je sadrzao dva slova ispred cifara, i moglo je da se prati do Evrope,jel imao neko slicnu situaciju?
Tacno kada bih dodala dva slova ispred, uporedjujuci sa starim brojem ispada isti broj cifara. Probala sam, jos vek nema nista, i ne znam da li se ta slova menjaju kao kod Singapusrke poste, tj kod njihovih brojeva za pracenje.
A kada ubacim na 17.track.net samo broj kakav je dao, stoji levo pescani sat, i pise zemlja slanja Italy lol.
Ono sto me najvise buni jeste da li je neko dobio samo cifre bez slova RF, PK...kako vece ide to, 10 dana mu je trebalo da posalje robu![]()
Naravno pricano milion puta da ne mozes da pratis paket kad izadje iz Kine jer samo do tamo preko yanwena ne mozes da pratis paket kad napusti Kinu.Jel ovo dobar broj. YC603658858YW
Pise na yanven-u da je stiglo na BG aerodrom 17.04 ali site poste ga ne prepoznaje.
2015-04-28 00:00 Serbia Arrive at Serbia Airport-(Yanwen's Track End) The End 8 Days, bas su brzi, sad da vidimo nasu postu da li ce oboriti rekord od 11 dana
![]()
Стигао ми пакет (Xiaomi Powerbank) поручен са Pandawill-a за 5 недеља од момента поручивања. На сву срећу царина ме није одрала, 590 дин ми наплатише у пошти а уређај плаћен 28,99$.
Pozdrav svima,ja sam novi na forumu.
Imam jedno pitanje,kupio sam mod na fasttech-u koji je poslat 20.04. i zadnj status je 02.05.2015. 15.57 11003 IZMENIENA POSTA,Za carinu.Nije mi jasno zasto jos uvek ne salju za Nis.
Podigao 08.05. Carina, pošta, poštar...Znam da je tako ali do sad su vec sledeceg dana slali na carinu u Nis,zato mi nije bas jasno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari