Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi gde si, te otpreme se vide na BG carini.
Ali za nisku i NS carinu ih nema vec duze vreme, vec samo kada pristigne i kada ode sa carine, tj. podje u lokalnu postu.

Da, Novi Sad je u pitanju..znaci ne moram ni da ulazim vise na sajt poste nego mi ostaje samo da cekam pa kad stigne, stiglo je? :)

Da li se i dalje čeka oko 5dana na bg carinjenje?

Sent from my D5503 using Tapatalk

Meni prosle nedelje 7 ili 8 dana.

Јел могуће да ми SingapurPost-ом пакет путује ка Србији од 12-ог овог мјесеца?
http://prntscr.com/eniib5

Koristi li neko TrackChecker na kompu?
Pre nekih mesec dva prestao je da prikazuje status pošiljke pa sam uradio update aplikacije i sada prikazuje status ali samo dok ne dođe u srbiju paket, zadnja promena bude Arrival at exchange office i to je to, ne prikazuje ništa sa naše pošte!

sta mislite jer ovo sutra stize
05e9b727dcc805e48af9405a56dd97a3.jpg

pozdrav

Коначно и мој пакет стигао у Србију, тачније јуче се појавио на поштином трекингу. :D

U zdravlje, znaci stize posle prvog maja :)
Salim se, naravno, nije toliko sada zadrzavanje.

Kome je track checker prestao da prati u Srbiji:
Settings > postal services> setup wizard > next > stikliras oba...
...profit

Пакет који је наручен 17.03. на моје велико изненађење данас је стигао на адресу.

Ljudi kako je ovo moguce? Paket koji je trebao da mi stigne u Uzice...stigao kod nekog lika koji se zove Milan Lubardic u Bg-u.
da.jpg

^Verovatno si dobio (slucajno ili namerno) tudji broj za pracenje.

Стигао у Србију прије три дана, јуче стигао на адресу.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Bogami, izgleda da vredi da se doplati onih par evrića na gearbestu za tracking number. Preko holandske pošte je 22. marta bilo "Electronic notification of shipment" i evo očekujem sutra poštara. Ravno 10 dana.

Narucio sam paket iz SAD.Ide preko USPS First Class International.Za sedam dana presao put od Sent Luisa do Chicaga.WTF.Iz nekog sela u Kini u Srbiju stigne za 7 dana.

Ček, postexpres. Jutros mi je paket prosao carinu, to oni isporucuju ili?

Ne, obične pošiljke isporučuje poštar i oni ne rade vikendom. Postexpress isporučuje samo EMS

И ја сам хтео да питам за суботу, знам да поштар не ради суботом. Јутрос видим да је пошиљка стигла у моју пошту, него да ли ја могу да одем до поште и подигнем пакет, односно бар да проверим да ли нешто треба да се плати и колико. Да спремим паре и дам мојима кад поштар буде у понедељак донео пакет.

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno