gicko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.06.2010
- Poena
- 295
stigao i meni UA HU porucen 17.2.2023.Stigao danas paketic narucen 3.02 UA..HU, poslednji status mu je bio 2023-02-22 [RS]Arrived at local delivery center
stigao i meni UA HU porucen 17.2.2023.Stigao danas paketic narucen 3.02 UA..HU, poslednji status mu je bio 2023-02-22 [RS]Arrived at local delivery center
Je l ostavljao iko note prodavcu na Aliju da ne šalje preko HU? Ja sam upravo napisao pa me baš zanima da li će poslati na Letoniju ili Holandiju.
Baš sporo putuje i to iz mesta u mesto i ko zna da li je tačno.Min mesec dana već!Cini mi se da LV CN brojeve koriste za odugovlacenje
Cini mi se da ih na ebay daju samo da formalno obave proceduru , sad ima 2 meseca fore da stvarno posalje ili ne .Cini mi se da LV CN brojeve koriste za odugovlacenje
Ne za sada. Verovatno ce da uvedu tipa da uplacujes po principu bankomata ubacis karticu itd i skinu ti.Nije vezano za pracenje posiljki, ali da ne otvaram novu temu - Postini paketomati nemaju mogucnost placanja (pouzecem) kao dexpress i ananas?
ja se zezam sa drugovima da ubace u mesalicu za beton i vrte pakete pa koji ispadnu pakuju dalje, samo da nas zezajuStigle dve UA...HU zajedno
Prva 50 dana, porucena 7.2. zadnji status 22.2.
Druga 37, porucena 20.2. zadnji status 7.3.
Imam i jednu sa poslednjim statusom od 3.3. koja je preskocena u ovoj turi.
Kako zahvate sa gomile izgleda, nema pravila![]()
Ha, ha, možda je u pošiljci nešto što vredi 'iljade evra, pa vredi dati 30€ za troškove...Ljudi da i neko ima ovakvo iskustvo?
Na adresu u Nemačkoj stižu mi paketi koje nisam naručio, dhl expressom?!?!
Oni mi šalju koverte sa potraživanjem za pdv i tu njihovu uslugu carinjenja tj duty tax importer service.
Ne razumem odakle nekome moja adresa i ime prezime, a još manje zašto bi iko išta poslao bez plaćanja unapred, pogotovo dhl-om koji nije jeftin?!
Aj prvi put sam i sumnjao da sam zaboravio na neku porudžbinu, jer ne znam gde mi glava, pisalo je na trackingu da je nešto iz Vijetnama. Ali sad sam definitivno siguran, sad je nešto iz Birmingema UK, Mishimoto Automotive pošiljalac siguran sam da nisam ništa poručio odande. Prekopao sam više puta sve sms-ove od banke i mailove sa paypala, nema nikakvih trošenja tih dana.
Sa dhl-om ne ide skoro nikako komunikacija, lepo im kažem da ne znam šta je to, da mi kažu šta je unutra, koji je content, od koga itd (ja u njihovom pismu imam samo šturo ime i tracking broj), oni mi odgovaraju da proverim račun... Probao sam i da im nacrtam ali ne kapiraju. A ne pada mi na pamet ništa da plaćam dok ne čujem šta je tačno unutra, neka vrate. Prvi put tražili 40 eur sad 30 za te troškove.
Da naravno. Te bez pracenja porucis i zaboravis na njih pa ako stigne stigne. Ako ne nikom nista.UAxxxHU se ubrzao,stize za oko 20 dana
Navatao sam zutace da su ua,,,hu lazni,generisani trakinzi
Treba mi nesto sitno i narucio od 3 prodavca u isto vreme
Dva imaju identicne u minut trakinge a treci cak i dan unapred=teleportovan
Tako da ovi sto smaraju postare,nema tu ni t od trakinga
daUA...HU stoji u statusu: Out for delivery [RS] Arrived at local delivery center od 9.1.2023 za porudzbinu narucenu sredinom decembra prosle godine.
U posti naravno ne znaju nista o posiljci.
Da se ja pozdravim sa ovim... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari