U maju sam porucila svoju prvu pošiljku preko alija koja mi je stigla za manje od mesec dana, kao i još tri pošiljke koje sam porucila nekoliko dana kasnije. Dve nedelje kasnije porucila sam još jednu i ona je stigla za otprilike 35 dana…a zatim sam porucila preko 20 pošiljki koje su navodno sve stigle 19. Jula u distributivni centar i svega 1 mi je stigla a sve ostale nisu… refundirali su mi 13, a 6 nisu , niti će… ponovo sam porucivala još 6 i sve su već 11 dana u lokalnoj posti, bar po njihovim informacijama, ali ne stižu na adresu! Pitala sam u posti, zvala carinu, zvala postu u Novom Sadu i svi su mi dali isti odgovor, to su obične pošiljke nemamo mogucnosti da ih pratimo…na kraju sam se i upoznala se sa poštarem koji mi dostavlja postu, on kaže da je bio na odmoru i da će mi kao i prethodnih 7 koje su mi stigle, doneti bez zastoja, ali sam mu svejedno skrenula pažnju da mi amo stigne veća količina istih pošiljke ostavi u posti i javi mi da dodjem po njih… ništa se ne dešava… a opet, kolega koji mi je preporučio ali i koji je jako zadovoljan kaže da nema nikakvih zastoja kod njega i da mu pošiljke stižu u firmu za 35 dana od narucivanja… konkretno ja sam porucivala neki materijal za izradu nakita u iznosima manjim od 5$.