Meni stigao jutros Letonac, po Ninja Tracking-u je stigao još 31.10. u Rigu, ja ga već otpisao ali eto ga![]()
Evo sa Ninja tracking, 31.10., Riga, posle toga nema ništa. Na paketu nije stajao nikakav datum, baš me zanimalo kad su ga poslali iz Rige, ali ništa...31.10. je isto prosledjen iz Rige ili nekog drugog dana?
Singapurćanin poslat 19.12.
Stigao 1.1.
Danas poštar doneo.
Ovo mi je rekord ja mislim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledao sam nesto detaljno i ovi paketi preko Solomonskih ostrva stizu ispod 30 dana
Kod mene ovo sto ja narucujem podigli, ali nisu za sve artikle, sto mi je jako cudno. Manje vise isti cenovni rang artikala.Ja bas uporedjivah nesto sto sam pre narucivao, postarine su iste, ne znam na osnovu cega si to zakljucio.
Gledao sam nesto detaljno i ovi paketi preko Solomonskih ostrva stizu ispod 30 dana, oko 25 dana, a to iza Australije tamo !
Ovi UB**LV ne mogu da stignu po 3 meseca kao da idu iz centra zemljinog jezgra.
Pogledajte prilog 295257
Inace ide nova tura, Turci, Holandjani, Solomonci.
Meni se ovo skoro desilo sa SunYou posiljkom, dobio sam odgovor od prodavca da je zadrzan od strane njihove carine i da ce bitisve ok za par dana. Tako je i bilo, cak me je prodavac i obavestio o tome.Evo primeri konkretni. Za ovu drugu nisam još uvek dobio status shipment canceled ali pretpostavljam da ću ga dobiti.![]()
![]()
Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari