Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni stigao jutros Letonac, po Ninja Tracking-u je stigao još 31.10. u Rigu, ja ga već otpisao ali eto ga :)

31.10. je isto prosledjen iz Rige ili nekog drugog dana?
Evo sa Ninja tracking, 31.10., Riga, posle toga nema ništa. Na paketu nije stajao nikakav datum, baš me zanimalo kad su ga poslali iz Rige, ali ništa...
08516e96f3af2201b501a828cb63a382.jpg

• Like
Reagovanja: M J
Stigao danas UB**LV porucen 14.09, znaci bezmalo 4 meseca.
Jedan UV**UZ porucen 03.12, mesec dana znaci.

Sutra stize nova tura registrovanih i neregistrovanih Holandjana koji su danas pristigli kod nas kasnije oko 16h pa nisu danas obradjeni.. to jest ne stize sutra nego ce ih sutra propustiti kroz sake sto se kaze.
Izmadju njih i moj registrovani koji koji cami tamo kod njih 20 dana a prosla i kurta i murta koja je kasnije stizala... tako da mora da su ga nasi negde drzali ovde pa su sada odlucili da ga izvade iz vrece, nema drugog objasnjenja..

@Animal
Ne verujem da je čučao kod nas u vreći, izgleda da je bio nevaljao pa morao da boravi u ćošku.

• Like
2 UD...NL
28-11-2020 12:12 The item has arrived in the country of destination
16-12-2020 10:52 The consignment has arrived in the country of destination
Za drugi postoji teoretska sansa da ga ugledam, za prvi.........

Turcin UH...TR
12/09/2020 - 00:00:00 Processing by destination postal office
No comment...

Do pre 3 meseca, da mi je neko rekao da ga posta drpa, rekao bih mu da ne s**e previse. Sada....

• Like
Stigla dva SpeedPACK-a.
1) Zadnji status ( Nov 26, 2020 Arrived at facility FRANKFURT/M, Germany )
2) Zadnji status ( Nov 19, 2020 Departed from Origin Country Shenzhen, China )

Imam još jedan od Nov 12, čudno mi je da mi on nije stigao pre ovih gore. Ali, počelo je da stiže pa će valjda i on :)

• Like
Od 22.12 u Becu stoji na aerodromu, ni da mrdne... Katastrofa, nasi su zlato :D

Singapurćanin poslat 19.12.
Stigao 1.1.
Danas poštar doneo.

Ovo mi je rekord ja mislim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like

Moj odgovor je bio ironican. Naravno da je stajalo u Holandiji i da nije prosledjeno iz njima znanog razloga..

paketi.jpg

Danas stiglo jos paketica, na 3 komada je pisalo UA**SB sto sam proverio i verovali ili ne islo je preko Solomonskih ostrva ! Ne znam da li je neko jos imao slucaj da ide ovom rutom ali eto sve stize, ja ne znam sta se vama desava, da posalju na magarcu stiglo bi..
Inace danas su kod nas prispeli Turci, nova tura oko 13h, tako da ce paket narucen preko Banggoda 24 decebra stici za 13 dana svega, po meni se isplati po nekad i platiti skuplju postarinu kada znas da ce brzo da stigne nesto sto ti treba recimo..

Singapurćanin poslat 19.12.
Stigao 1.1.
Danas poštar doneo.

Ovo mi je rekord ja mislim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jos oni da pocnu da kidaju uz Osmanlije i Nizozemce koji vec kidaju i nema zime.

• Like
Dodatno poskupele postarine, sve koje su bile 0.76, sada su 1.3e. Ostale sa 3e na, 4e i tako dalje.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• Like
Ja bas uporedjivah nesto sto sam pre narucivao, postarine su iste, ne znam na osnovu cega si to zakljucio.

Gledao sam nesto detaljno i ovi paketi preko Solomonskih ostrva stizu ispod 30 dana, oko 25 dana, a to iza Australije tamo !
Ovi UB**LV ne mogu da stignu po 3 meseca kao da idu iz centra zemljinog jezgra.

1609937462414.jpg

Inace ide nova tura, Turci, Holandjani, Solomonci.

Zna li neko gde se može naći informacija kada preko SunYou (SYRMxxxxxxxx) dobije nov npr RFxxxxxxxxxxLT broj? Na sajtu za praćenje SYRMxxxxxxx bili su tačni podaci, a nov broj sam video kada mi je poštar doneo paket, ali ipak bih voleo da znam kad se dogodi promena, da krenem pratiti taj novi broj da bih znao kada stigne u lokalnu poštu.

Poslednja izmena:
Ja bas uporedjivah nesto sto sam pre narucivao, postarine su iste, ne znam na osnovu cega si to zakljucio.

Gledao sam nesto detaljno i ovi paketi preko Solomonskih ostrva stizu ispod 30 dana, oko 25 dana, a to iza Australije tamo !
Ovi UB**LV ne mogu da stignu po 3 meseca kao da idu iz centra zemljinog jezgra.

Pogledajte prilog 295257

Inace ide nova tura, Turci, Holandjani, Solomonci.
Kod mene ovo sto ja narucujem podigli, ali nisu za sve artikle, sto mi je jako cudno. Manje vise isti cenovni rang artikala.

Inace stigao jedan uzbekistanac za 37 dana id narucivanja. A mocni Turcin za 12 dana :) Kod mene definitivno oboren rekord u doba korone.

Poslednja izmena:
Je l' su stizali UB LV i UZ ovih dana masovno ili ne?
Da ne idem do poste da se cimam za dzabe. Mislim da ce to tek od sledece nedelje, sad verovatno i nije prosledjivano iz GPC zbog praznika.

@qwerty96

Idi proveri ....
Ima primera za UZ i LV da su stigle za 30-40 dana.

A ima i primera da ih nema na kucnim adresama ni posle 60-120 dana :S:

Evo primer sa naloga sa kog se samo povremeno porucuje -
vise od pola narudzbina jos uvek nije isporuceno.
Covek se skroz smorio i posle BF 27.11 vise ne narucuje.
I tokom jeseni su mu posiljke kasnile - isporucivane posle 3-4 meseca :(

bf003.jpg

@sasa022
Tu sam još uvek i da li se krade još uvek?
Koliko vidim pošiljke stižui meni nebitno koliko ih čekam ali mi nije jasno kako posle gomile ukradenih pošiljki se pojavljuju postotci 3-4?
Kod mene su dostave ostale iste ili su ukinuli dostavu za Srbiju. Da li zbog čekanja za njihov novac ili zbog kukača kojima se sve krade ne raspitujem se
@qwerty96
sačekaj bar petak pa tabananje, kakve pošiljke sad, poštari nose ono što moraju

Poslednja izmena:
@ Mali Mrav

Vidim da si tu i nisi mi bas jasan , ali OK , 100 ljudi - 100 cudi....

Ako te ja bas toliko interesujem - citaj stare poruke.

Napisao sam i ko narucuje i kako i odakle mi svi ti kodovi za pracenje.

Nisam preprodavac , a ti imas pravo da mislis sta god hoces.

Uleteo si kada sam napisao da sumnjam da se kradu naocare.

Kako drugacije objasniti da bas oko polovine paketica sa naocarima ,
narucenih sa par naloga na par adresa nikada nije stiglo ???

Od ostale gomile paketica koje sam pratio sa najrazlicitijim sadrzajem
u proseku 2-5% nikada nije isporuceno.
Poruke postoje i ako bas hoces mozes da se uveris da sam ovo isto
mnogo puta napisao.

Ako si pratio teme i pre i posle uclanjenja na forum , mogao si da vidis da postoje clanovi
foruma koji se kunu da im u pojedinim periodima nisu isporucivane gomile posiljki.

Meni posiljke kupljene u Oktobru ni posle 3 meseca nisu stigle ali posiljke od Novembra jesu,tako da verujem da su bar ove 2 iz Oktobra ukradene, 2 posiljke sa slusalicama.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

@ tobacco road

Stigle su i neke decembarske , a nisu stigle neke septembarske porudzbine....

I jel sada treba da tvrdimo da su ukradene ???

Napisi kodove / statuse....

Jel vidis primere da ima posiljki koje ni posle 90 dana nisu isporucene ,
i primere da su posiljke stigle posle cetiri meseca ???

EDIT:

Ja tek posle 5-6 meseci kazem da su ili izgubljene ili ukradene.

Tokom leta smo imali par primera da su posiljke koje su zbog "korona ludila"
ostale zaglavljene negde u tranzitu , stigle posle 6-7 meseci.
Ali to je zanemariv broj.

Poslednja izmena:
Evo statusa i suguran sam da su ukradene, sto ce se vremenom i potvrditi, jer su ovo treci put da sam narucio slusalice i da ih nisam dobio.

Screenshot-2021-01-07-19-10-28-857-com-mi-globalbrowser.jpg

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Nešto se dešava sa LPxxx pošiljkama. Dve od dve koje imam su vraćene nazad nakon nekoliko dana.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Koliko brzo stižu pošilje RUxxxxNL ako je neko imao neku skoro porudžbinu sa ovim kodom? Hvala :)

@ Rax032

Jel su sa AE - Cainiao ?
Daj da vidimo statuse

@ jocar96

Za Rx..xx imas pracenje i videces kada stignu .
Ako sve bude islo po redu stizu za oko mesec dana.

Evo primeri konkretni. Za ovu drugu nisam još uvek dobio status shipment canceled ali pretpostavljam da ću ga dobiti.
3ea732d74f90886ef9614c95b9df4626.jpg
c762ed79433fe153e3ddba83b0d5651c.jpg

Evo primeri konkretni. Za ovu drugu nisam još uvek dobio status shipment canceled ali pretpostavljam da ću ga dobiti.
3ea732d74f90886ef9614c95b9df4626.jpg
c762ed79433fe153e3ddba83b0d5651c.jpg

Meni se ovo skoro desilo sa SunYou posiljkom, dobio sam odgovor od prodavca da je zadrzan od strane njihove carine i da ce bitisve ok za par dana. Tako je i bilo, cak me je prodavac i obavestio o tome.

Ovaj jedan je već poslat ponovo, drugi čekam ishod da vidim da li treba da kontaktiram Kineza ili će nastaviti paket dalje.
Inače i jedan RE... LT paket preko Ebaya mi je skroz stao, već 22 dana je u Litvaniji. Pisao prodavcu rekao da je verovatno izgubljen i vratio mi pare. Izgleda da baš ima problema aa dostavom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno