U ovoj zemlji ne funkcionisu mnogo bitnije i vaznije stvari i ne resavaju se decenijama, pa ne vidim neku preveliku frku oko toga sto posta nema pracenje neregistrovanih posiljki, za koje opet tvrdim da daju i lazne statuse i kasne jako tako da uvodjenje ovde nista ne bi promenilo samo bi znao kada je stiglo u zemlju a posle 2 dana bi bilo kod tebe, problem nije u tome nego u cinjenici da taj vid preko Letonije i Litvanije i slicnih jako jako sporo ide.
Evo jednog najkonkretnijeg primera gde vi skacete kao opareni kako mi je stiglo od tog prodavca to i to a nije ono i ono a isti sam dan porucio na isti nacin, pa to mora da krade neko ili zadrzava u magacinima, sto je apsolutna glupost.
4 posiljke narucene preko Turske registrovane poste isti dan i od istog prodavca isti proizvodi, tri stigle isti dan cetvrta nije.
Kao sto se moze videti iz pracenja posiljke iako su porucene istog dana i od istog prodavca i isti predmeti nisu poslate istog dana, to prvo a drugo vidi se da su sve 4 dobile otpremu iz Istanbula za Srbiju 23.12. a da su tri stigle isti dan a cetvrta nije, i sada bi vi vasom logikom dosli i rekli pa gledaj ovo mora da kradu ( sto je jako malo verovatno ovde jer je registrovana posiljka ) ili druga opcija ovo zadrzavaju u magacinima kod nas to je to nema trece opcije.
A realna opcija je i ono sto je zapravo bilo ta posiljka nije ni usla u taj avion sa ove tri i stoji tamo i ceka sledeci let i raspored da dodje.. e sada uopste me ne bi cudilo da stigne nesto sto je kasnije doslo a da to i dalje bude tamo, jer sam vec naveo a i vidi se kod mnogih da oni nemaju neku prijemnu logiku da po datumu pristizanja to proslede dakle to nije pravilo nego ko zna kako oni to zapravo rade i tovare sto sam upravo objasnio na primeru Holandjana gde registrovani stoje 20 dana u Holandiji a neregistrovani koji su kasnije dosli prolaze i dolaze..
Evo sada je upravo stigao RX**DE posle 49 dana od dana porucivanja. Niko meni nije kriv sto ja to nisam narucio DHL-om a znam kakva je situacija koliko je sve usporeno, kasni i potpuno sam bio svestan pre porucivanja. Poceli i PE kuriri da kasne kod nas nema vise sigurno danas za sutra nego danas za prekosutra i nakosutra, a vi se cudite sto kasne iz nekih banana zemalja gde ko zna koliko letova ima ka nama mesecno, koliki im je prostor za te posiljke i koliko posiljaka zapravo ima, kojom rutom ide i kod koga sve..
Tako da nije se odnosilo samo na tebe Sasa022 da ne shvatis licno, ima ovde vise ''kukaca'' i ljudi koji spamuju ovu temu i ubijaju sa jednim te istim svaki dan, narucio si na najjeftiniji moguci nacin, cuti, sedi i cekaj, a ne samo saltaj telefon kako nema i kukaj po forumu.