Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Mali Mrav

Tu semu imamo vec 3 nedelje.
Videcemo kada ce prve posiljke koje su krenule tom trasom biti isporucene......

@ nmld

Klasika kao i slanje sa AE preko Holandije.
Pracenje imas do prosledjivanja iz Amsterdama za Srbiju.

Situacija se za sve vidove transporta menja na dnevnom nivou , tako da vise nije poznato kada ce sta da stigne :(

@Gilgamesh

Uvek je to tako sa SunYou bez obzira kojom trasom posiljka ide .

Imam primere od pre 3-4 godine i potpuno se metod poklapa sa svim novijim , pa i tvojim primerom sada

Bas uvek posle TRI DANA od statusa Departed GMTC postavljaju status Arrived at destination country

Stigao danas jedan LV Cainiao Super Economy, porucen 28.09. zadnji status 20.10.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Idem posle da proverim da li je nesto stiglo od UB LV pa javim kad je bio zadnji status.

Doneo poštar jednu pošiljku UBxxxxxLV.
Zadnji status: 23.10.2020 ( Arrive at transit country or district )

Trebalo bi da očekujemo sledeće nedelje i one što su bile zaglavljene pa mrdnule 30.10.

Meni stigla jedna UB... LV za 18 dana od poručivanja, to mi je rekord za Letonce.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Za mene nema nista ovog puta :)
Ali racunam da posto i ja imam istog dana zadnje statuse kao vi da bi trebalo da dobijem sutra ili prekostura.

Moj paket sigurno izgubljen negde UB10xxxxLV,Poslednji status je Shipment arrived at country of origin post office

@zluu10

Sto se gubis ? :p prati sta pisemo ! :rtfm:

lv08.jpg

Od 7.7 do 26.10 je camio cekajuci u Rigi

Stigao jedan UH...TR poručen 16.10. :)

Moze mala pomoc u tumacenju statusa?

Item received at OE in the destination country. The item is at the PostNL sorting cente

Kako je primjen u odredisnoj zemlji, ako se nalazi u centru PostaNL?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Isti, odnosno slican status kao na ninji.
420ff468d9458b1b47256d50fd6439b4.jpg

@ e46glogi

Ako si stavio adresu u Hrvatskoj , onda sve ide po planu.
Nindza ce ti pokazati kada stigne u Hrvatsku.

Kada posiljka stigne u Holandiju na nindzi vidis glupi Cainiao status Airline arrive at destination country ,
PostNL uglavnom ne objavi tada status , ali posle nekog vremena objavi The item is on transport to the country of destination
i The item has arrived in the country of destination

Hvala Sasa, da u pitanju je Hr adresa, jel realno to ocekivati da stigne sledece sedmice u Hr?

Nedavno sam nesto iz Poljske uzimao za Hr, za 6 dana stiglo, 2 felne sa 2 razlicita mesta istog dana poslate i zajedno stigle.

Pitanje je sta ce biti jer u okviru EU sve vise zatvaraju granice zbog COVID-a i kojim tempom funkcionise transport :mad:

Moguce, jer u toku leta su bili prilicno zatvoreni za slanje, bar Poljaci, nesto sam trazio i ni jedan od prodavaca nije hteo da salje u Hrvatsku, pre toga su uglavnom svi hteli, pa sad ovo zadnje sto sam uzimao svi su prihvatali. Kad kazem poljaci, mislim na allgero.pl i mogu vam reci da su maksimalno korektni, jedino mozda malo zakidaju na kursu, al nista strasno. Sve su isle avansne uplate i sve je stiglo, cak je jedan licno dostavio far na adresu u Nemackoj, odakle je prosledjen dalje, a sve to zarad ustede u dostavi.

jel neko imao ovu situaciju da mu je shipment cancelled? šta sad, čekam 3 meseca da bih mogao da uzmem pare nazad?
663cf10757227dbd3eef5e4efdbefbd4.jpg

Kaze drug da se nesto cudno desava i sa slanjem za Nemacku.
Vracene su neke posiljke prodavcima a i ove sto idu ne stizu vise za 10 dana vec mesec, mesec ipo ...
Do pre mesec-dva je sve bilo ekspresno kod njih.

danas stigla posiljka UBxxxxxLV poruceno 17.9 sa zadnjim statusom arrive in transit country 25.9 cisto da imate predstavu da je i dalje guzva sa lv posiljkama.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Nešto mi ovde sumnjivo...prošlo 52 dana od slanja pošiljke i preostalo još 38 dana do isteka perioda i prodavac mi sada produži za 80 dana. Malo mi je rano da mi produžava već sada...možda nešto zna što mi ne znamo...možda sledi ponovo kolaps, nisam pametan?!
dedff1a299090302efd03dfa533f5854.jpg

Poslato sa Nova 5t

Stigao jedan LV, 20. oktobra imao zadnji status Post Office collection...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

I meni jeda LV stigla, za zadnjim statusom 21.10., ali sam imao kod istog prodavca dve porudzbine, odradjene istovremeno, jedna za drugom, statusi im se poklapajj, al samo jedna stigla.

Sve u svemu, stigla je za 21 dan[emoji2323]

Poslednja izmena:
To verovatno BG?
Nama dole kasni uglavnom minimum 1 nedelju u odnosu na vas gore :)

Kaze drug da se nesto cudno desava i sa slanjem za Nemacku.
Vracene su neke posiljke prodavcima a i ove sto idu ne stizu vise za 10 dana vec mesec, mesec ipo ...
Do pre mesec-dva je sve bilo ekspresno kod njih.

Znaci onaj moj DHL ecommerce preko FRA mozda i ne dodje :d

Nesto se ta matematika ne slaze :(
Kada je poslao i do kada traje zastita ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno